MEGA 6.3 ORJİNAL TR SAMSUNG GARANTİLİ BEYAZ (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> İkinci El - Ödüllü Anket >> İkinci El >> Cep telefonu ve aksesuarları >> Samsung
prenss1907 => MEGA 6.3 ORJİNAL TR SAMSUNG GARANTİLİ BEYAZ (14.5.2014 17:41:35)
ürün orjinal resmi samsung türkiye garantilidir.hepsiburada.com dan 8 ay kadar önce alınmıştır.

kutusu faturası herşeyi tamdır.kozmetik olarak 10 üzerinden 10 alır.

ilk günden beri ekran koruyucu ve kılıf ile kullanılmıştır.

en ufak bir çizik darbe bulana ürünü hediye ederim o derece temiz sorun yoktur.

sıfırını nasıl alıyorsanız bu cihazda aynı ayardadır.

yurtdışı paralel ithalat vs cihazlarla karıştırmayın lütfen.

herhangi bir arıza durumunda ürüne samsung türkiye yetkili servisleri bakıyor.

uyduruk firmalarla veya şahıslarla muhatap olmuyorsunuz.direk türkiye samsung yetkili servisleri ile muhatap oluyorsunuz

ürünün yanında extra verdiğim ürünleri dikkate alıp, sadece telefon satan diğer ilanlarla karıştırmayın lütfen.

orjinal 2.pil ve haricen batarya şarj kiti.

inceleme linki :http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-i9200-galaxy-mega-6-3-extra-batarya-sarj-106919738?keyword=&gclid=CNO4kcnZs70CFQjKtAodLzUAEA&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0

3 adet metal kılıf türkiyede yok yurt dışından getirildi (mavi,mavi,kırmızı)

BU İLAN YORUMA KAPALIDIR! LÜTFEN KONUYA MESAJ YAZMAYIN.SORUNUZ VARSA PM İLE İRTİBATA GEÇİN. ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
DONANIM HABER 2.EL FORUM KURALLARI:
[2.9]: İkinci el bölümünde gereksiz "hayırlı işler, kolay gelsin, pm, peme, vs." türünde muhabbetler satıcıyı rahatsız ediyorsa yasaktır, ilan sahibinin şikayeti durumunda cezai işlem uygulanabilir. Unutmayınız ki burası konu dışı, gereksiz mesajlar bölümü değildir.

[2.5] İlanda gereksiz yorum, fiyata müdahale, almayacak olmasına rağmen laf atma gibi girişimler ilan sahibinin isteği doğrultusunda açılan ilanda engellenebilir.

fiyat : 1000 tl
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

karatepe => MEGA 6.3 ORJİNAL TR SAMSUNG GARANTİLİ BEYAZ (17.4.2014 12:29:47)
takip kardeşim

Smrt_Sistem => MEGA 6.3 ORJİNAL TR SAMSUNG GARANTİLİ BEYAZ (17.4.2014 16:49:48)
Bende Takip ediyorum üründen yana sıkıntım yok kafama yatıyor her yönüyle ama maalesef bütçemi ayarlamaya çalışıyorum bakalım kısmet

Öztürk35 => MEGA 6.3 ORJİNAL TR SAMSUNG GARANTİLİ BEYAZ (25.4.2014 12:51:53)
beyaz olmayaydı iyiydi.
i5 laptop ile takas ?

lanetliforum => MEGA 6.3 ORJİNAL TR SAMSUNG GARANTİLİ BEYAZ (27.4.2014 19:26:35)
quote:

Orijinalden alıntı: Öztürk35

beyaz olmayaydı iyiydi.
i5 laptop ile takas ?

hacim senin i5 in ozellikleri ne tam :) bana yzsana bi belki ben alirim

Smrt_Sistem => MEGA 6.3 ORJİNAL TR SAMSUNG GARANTİLİ BEYAZ (14.5.2014 03:22:16)
Pm

Sayfa: [1]