RyanMccharty123
=> İlk kez Ps almayı düşünüyorum
(9.3.2014 21:14:27)
Evet arkadaşlar Ps3 alacağım ancak aklımda bir kaç soru var.
Mesela ben laptopu tv ye bağlasam laptop ta oyunu açsam oyunuda kol ile oynasam aynı şey olmuyor mu?
playstation 3 ü almaya değer mi?
birde playstation mu iyi bir notebook mu ?
TheHeaven
(9.3.2014 22:32:57)
Playstation'da oynayacağın exc.'lerin yerini hiç bir şey tutamaz. Uncharted ve Last of us'ın verdiği zevki başka bir oyundan alamazsın.
RyanMccharty123
(9.3.2014 23:43:33)
quote:
Orijinalden alıntı: TheHeaven Playstation'da oynayacağın exc.'lerin yerini hiç bir şey tutamaz. Uncharted ve Last of us'ın verdiği zevki başka bir oyundan alamazsın. |
bahsettiğiniz oyunlarì merak ediyorum ben bugüne kadar pes ve cod dışında bi pc yada ps oyunu oynamadım assains c. gta 5 gran t. 6 tarzı oyunları merak ediyorum.
birde fps oyunlar dualshock da zor muş zevki olmuyomuş doğru mudur ?? cahillimin kusuruna bakmayn hayatmda playstation oynamadım
Lana-Del-Rey
(9.3.2014 23:47:22)
GoW ve GT serisi oynadıktan sonra PC'deki oyunlara bunlar ne la böyle " diyeceksiniz
rdf
(9.3.2014 23:53:00)
Sırf the last of us oynamak için aldım ben, ama sonra uncharted GoW gibi exc. oyunlar bir harikalar
Erkka
(9.3.2014 23:54:35)
PS3 yerine PC al, PC zaten varsa PS4 için bütçe ayarlamaya çalış dostum.
RyanMccharty123
(10.3.2014 00:09:29)
herkese teşekkürler bu last of usu çok merak ettim nasil bir oyun ? ya bide arkadaslar mesela gta 5 in yada başka oyunun sonunda ne olcagi belli sonund nolcani biliyosun zevki çıkıyomu biraz saçma soru ama.
TheHeaven
(10.3.2014 17:19:32)
quote:
Orijinalden alıntı: RyanMccharty123 quote:
Orijinalden alıntı: TheHeaven Playstation'da oynayacağın exc.'lerin yerini hiç bir şey tutamaz. Uncharted ve Last of us'ın verdiği zevki başka bir oyundan alamazsın. | bahsettiğiniz oyunlarì merak ediyorum ben bugüne kadar pes ve cod dışında bi pc yada ps oyunu oynamadım assains c. gta 5 gran t. 6 tarzı oyunları merak ediyorum. birde fps oyunlar dualshock da zor muş zevki olmuyomuş doğru mudur ?? cahillimin kusuruna bakmayn hayatmda playstation oynamadım |
Fps oyunlarına 1 hafta içerisinde alışırsınız oynaya oynaya, sıkıntı olmaz.
CrazyGamerPenguin
(10.3.2014 17:46:07)
quote:
Orijinalden alıntı: RyanMccharty123 herkese teşekkürler bu last of usu çok merak ettim nasil bir oyun ? ya bide arkadaslar mesela gta 5 in yada başka oyunun sonunda ne olcagi belli sonund nolcani biliyosun zevki çıkıyomu biraz saçma soru ama. |
The Last of Us'ı bence hemen oynama. Yapılmış en iyi oyundur. Zombi-Survival tarzı müthiş bir hikayesi olan sürükleyici bir oyun. Uncharted-GTA V-AC gibi oyunları oyna bence ilk olarak.