mami9686
=> IOS 7 Telefon kilitli ve şifreli iken kapatılabiliyor
(5.3.2014 15:14:14)
IOS 7 Telefon kilit şifreli iken kapatılabiliyor telefonumu bul özelliği pek işe yaramayacak yani!!!
bunun ayarı filan varmı _?
Cell_master
(5.3.2014 15:35:02)
3 defa okudum ama ne sormak istediğinizi anlayamadım
Zmpprz
(5.3.2014 15:42:49)
quote:
Orijinalden alıntı: Cell_master 3 defa okudum ama ne sormak istediğinizi anlayamadım |
Telefon kilitlenmiş haldeyken telefonu kapatabiliyoesunuz diyor. Telefonun kaybolma durumunda ise kapatılabileceği için iPhone'umu bul işe yaramaz, diyor.
mami9686
(5.3.2014 19:11:09)
quote:
Orijinalden alıntı: Zımparasız Pinokyo quote:
Orijinalden alıntı: Cell_master 3 defa okudum ama ne sormak istediğinizi anlayamadım | Telefon kilitlenmiş haldeyken telefonu kapatabiliyoesunuz diyor. Telefonun kaybolma durumunda ise kapatılabileceği için iPhone'umu bul işe yaramaz, diyor. |
aynen aga bu nasıl güvenlik ben anlayamadımm :/
telefon çalınsa adam kapatıp istediği gibi götürebilecek
mami9686
(5.3.2014 19:12:33)
quote:
Orijinalden alıntı: Cell_master 3 defa okudum ama ne sormak istediğinizi anlayamadım |
düzelttim sağol aga :)
MuratbanK
(5.3.2014 19:28:44)
Hacı cihazı kapatsa bile bataryayı çıkarmadığı sürece imei takibi yapılabiliyor.
mami9686
(6.3.2014 09:19:15)
quote:
Orijinalden alıntı: MuratbanK Hacı cihazı kapatsa bile bataryayı çıkarmadığı sürece imei takibi yapılabiliyor. |
haklısın ama onun yasal süreci çok uzun ben anlık olaydan bahsediyorum çalınsa biri sana kordinat verse anında enselersin polisinde işi kolaylaşır
ama kapanınca hiç bişi yapamıyorsun