IOS 7 Telefon kilitli ve şifreli iken kapatılabiliyor (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Apple Bölümü >> iPhone
mami9686 => IOS 7 Telefon kilitli ve şifreli iken kapatılabiliyor (5.3.2014 15:14:14)
IOS 7 Telefon kilit şifreli iken kapatılabiliyor telefonumu bul özelliği pek işe yaramayacak yani!!!

bunun ayarı filan varmı _?

Cell_master => IOS 7 Telefon kilitli ve şifreli iken kapatılabiliyor (5.3.2014 15:35:02)
3 defa okudum ama ne sormak istediğinizi anlayamadım

Zmpprz => IOS 7 Telefon kilitli ve şifreli iken kapatılabiliyor (5.3.2014 15:42:49)
quote:

Orijinalden alıntı: Cell_master

Telefon kilitlenmiş haldeyken telefonu kapatabiliyoesunuz diyor. Telefonun kaybolma durumunda ise kapatılabileceği için iPhone'umu bul işe yaramaz, diyor.

mami9686 => IOS 7 Telefon kilitli ve şifreli iken kapatılabiliyor (5.3.2014 19:11:09)
quote:

Orijinalden alıntı: Zımparasız Pinokyo

quote:

Telefon kilitlenmiş haldeyken telefonu kapatabiliyoesunuz diyor. Telefonun kaybolma durumunda ise kapatılabileceği için iPhone'umu bul işe yaramaz, diyor.

aynen aga bu nasıl güvenlik ben anlayamadımm :/

telefon çalınsa adam kapatıp istediği gibi götürebilecek

mami9686 => IOS 7 Telefon kilitli ve şifreli iken kapatılabiliyor (5.3.2014 19:12:33)
quote:

düzelttim sağol aga :)

MuratbanK => IOS 7 Telefon kilitli ve şifreli iken kapatılabiliyor (5.3.2014 19:28:44)
Hacı cihazı kapatsa bile bataryayı çıkarmadığı sürece imei takibi yapılabiliyor.

mami9686 => IOS 7 Telefon kilitli ve şifreli iken kapatılabiliyor (6.3.2014 09:19:15)
quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

Hacı cihazı kapatsa bile bataryayı çıkarmadığı sürece imei takibi yapılabiliyor.

haklısın ama onun yasal süreci çok uzun ben anlık olaydan bahsediyorum çalınsa biri sana kordinat verse anında enselersin polisinde işi kolaylaşır

ama kapanınca hiç bişi yapamıyorsun

Sayfa: [1]