turuncum
=> Babam 2.el iphone telefon almış icloud şifresini adam unutmuş,tel sıfırlasam ?(sorun çözüldü)
(20.11.2015 09:57:59)
Bu koşullarda tek seçenek bir bardak su.
amonRa
=> Babam 2.el iphone telefon almış icloud şifresini adam unutmuş,tel sıfırlasam ?(sorun çözüldü)
(20.11.2015 10:46:24)
quote:
Orijinalden alıntı: turuncum Bu koşullarda tek seçenek bir bardak su. |
soğuk su
turuncum
(20.11.2015 19:49:22)
Malum kış geldi. Onu keyfe bırakalım.
Doppio
(20.11.2015 19:56:19)
quote:
Orijinalden alıntı: RusellRocK bende bugun 5s aldım yurt dışı 2. el ıcloud hesabını şifresini falan unutmuş fatura falan hiç bir seyi yok ne yapmam gerekiyor |
Malesef o şartlarda O cihazdan hayır gelmez sana bir çözümü yok.
ramazoz
(26.11.2015 21:55:56)
2. el alırken dikkat etmek lazım
RusellRocK
(29.11.2015 00:58:09)
telefonu aldım 200 tl ye Icloud lu diye eve geldim telefonu bi açtım Icloud falan yok tu sorunsuz calişıyor suan :D:D 200 tlye 5s aldım :DD
turuncum
(29.11.2015 01:54:39)
Güle güle kullan o zaman.
Eve gelmek niye 9 gün sürdü onu anlamadım?
RusellRocK
(29.11.2015 02:44:45)
haha :D tespitin dibine vurmussun :D
foruma pek girmiyorum o yüzden
kliktivist
(28.2.2016 23:32:44)
2.el ıphone alacağım.faturasıyla birlikte apple arayıp ıcloud hesabını kapattırıp kendim yeni hesap açabilir miyim?
celal_55
(19.8.2016 00:53:07)
bir hort olsun bende fatura var açarlar mı?
celal_55
(19.8.2016 00:54:12)
flood olacak ama yazayım ben hesabı sildim sonra sıfırla dedim tekrar çıktı karşıma şifre istiyor.
Btuhan35
(22.8.2016 20:36:08)
İphone bul açık olabilir
celal_55
(22.8.2016 21:24:08)
quote:
Orijinalden alıntı: ımmortals35 İphone bul açık olabilir |
hocam apple aradım açmadılar iade ettim bende
break.
(23.8.2016 08:35:36)
quote:
Orijinalden alıntı: kral1840 merhaba aynı durum benim başıma da arkadaşın 4s te geldi. telefoncular hiç bir çözümü yok dedi ama iki çözümü var. birincisi: https://iforgot.apple.com/password/verify/appleid?returnURL=https://appleid.apple.com&app_id=93&language=TR-TR burdan sıfırlarken hatırlatma sorularını ve doğum tarihini istedi,arkadaşın dayısınındı telefon.hemen aradık doğum tarihini söyledi,sonra en sevdiğiniz arkadaşın dedi,onu da sorduk söyledi girdik ve sıfırladık. bunlar akılda kalıcı olduğun hallettik. eğer böyle halledemezsende ikincisi: apple ı arıyosun ve telefonun fatura sahibi olduğunu şifreyi sıfırlama sorularını unuttuğunu söylüyosun,senden faturayı mail istiyolar ya da inandırıyosun telefonun senin olduğuna.(bu alıntı,biyerde okumuştum.birinciyle çözemeseydim bu yola başvuracaktım) kolay gelsin. |
Tek çözüm yukarıda yazılı olan seçenekler!
nevdar_1986
(16.10.2016 19:01:35)
ya ark lar bnm babam ist den 2. el bi ipad 2 alıp gelmişti 3gli. bi ara vf de sınırsız net vardı, o kartı takıp kullanıyordum. sonra ios 7 çıkınca ona güncellemiştim. vf nin sınırsız net paketi kaldırılınca da bi köşeye attıydım ipad i. babam alırken ne fatura almış, ne de kutusunu. şimdi df ye alıyorum ama hata veriyor. bu arada cihazı kullanmayı bırakmadan önce de ipad imi bul u açmıştım çalınırsa falan diye. babam işte kullanmak için istiyor şimdi ipad i. ama ben açamıyorum :(
ltfn bana yardım edin.
frux
(16.10.2016 19:11:05)
Telefoncuların çoğu telefon satın alırken, telefonu satan sahibine sıfırlatıp satın alır.
Telefonu iade edin, sıfırlanmış olanını alın.
iphone'u bul açıksa başınız derde girer sonra..
eray300
(16.11.2016 16:45:25)
icloud şifresi artık kırılmaktadır
vipdepom.netten bilgi alabilirsiniz
BartogPL
(28.11.2016 20:01:13)
Ozelden link atabilir misiniz