General Mobile discovery başlat logosunda takılı kalıyor (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Android Bölümü >> Android Telefonlar >> General Mobile
lekomas => General Mobile discovery başlat logosunda takılı kalıyor (19.02.2014 18:16:01)
başlıktanda dediğim gibi telefonum başlat logosunda takılı kalıyor ne açılıp ne kapanıyor yazılımla ilgili bir sorun var sanırım format atmayı denedim siliniyor yazısı çıkıyor bunu tekrarlıyor ama birşey değişmiyor ne yapmam gerek

Real Woods => General Mobile discovery başlat logosunda takılı kalıyor (19.02.2014 23:28:56)
1.Şarj et :%35 yeter ama bence fulle
2.Şajr olduktan sonra bataryayı çıkar tak.
3.Açmas sırasında açma+ses buıtonuna aynı anda bas general mobile yazısını gördüğünde açma butonundan elini çek ama ses tuşuna basmaya devam et
4.Karşına bir ekran gelecek orada wipe data/factory yazsının üstüne gel.[Ses kısma butonu ile üzerine gel sonra açma tuşu parmağın basılıyken ses açmayada bas]
5.Sonra Karşındaki ekranda çıkan yazıda yes delete all user data olacak .[Ses kısma butonu ile üzerine gel sonra açma tuşu parmağın basılıyken ses açmayada bas]
6.Sıfırlama tamamlandığında karşına çıkan ekranda Reboot system now var onun üstüne gel..[Ses kısma butonu ile üzerine gel sonra açma tuşu parmağın basılıyken ses açmayada bas]
7.Biti açılıcak şimdi sonra işte ilk aldığındaki gibi ekran çıcak dil falafilan işte bu kadar.
Not:Ayrıntılı anlatım çok uzun değil aslında.Düzelir diye umuyorum böyle.

0bjektif => General Mobile discovery başlat logosunda takılı kalıyor (20.02.2014 01:33:50)
quote:

Orijinalden alıntı: lekomas

başlıktanda dediğim gibi telefonum başlat logosunda takılı kalıyor ne açılıp ne kapanıyor yazılımla ilgili bir sorun var sanırım format atmayı denedim siliniyor yazısı çıkıyor bunu tekrarlıyor ama birşey değişmiyor ne yapmam gerek

realwoodsun dediği olmazsa spflash tool ile yenıden stock rom at. kesin çözümdür.
forum pittech sitesinde ayrıntılı olarak anlatılmış .

lekomas => General Mobile discovery başlat logosunda takılı kalıyor (20.02.2014 09:22:18)
kardeşim yapıyorum siliniyor yazısı çıkıp tekrarlayıp duruyor bitmiyor hep tekrarlıyor reboot system now çıkmıyor

Real Woods => General Mobile discovery başlat logosunda takılı kalıyor (20.02.2014 10:35:11)
En iyisi garantiye yolla yaparlar yazılımında sorun oluşmuştur. yADA GARANTİ ZATEN HER ŞEYE PARA İSTİYOR ORJİNAL ROM FİLAN VARSA SEN YÜKLE.[bENCE]

frkn.akql => General Mobile discovery başlat logosunda takılı kalıyor (28.07.2014 01:46:25)
Kardesim bende de o sorun var ne yapabilirim

seckin2323 => General Mobile discovery başlat logosunda takılı kalıyor (2.12.2014 10:33:55)
aynı sorun bendede var çözüm ne arkadaşlar

B@MM-B@MM => General Mobile discovery başlat logosunda takılı kalıyor (6.01.2015 13:19:23)
Merhaba arkadaşlar,
Bendede aynı sorun oldu. ekran kırıldı değiştirdim önceleri açıyordu ama durduk yere donuyordu. fabrika ayarlarına vs ye paso sıfırladım ama açılış ekranında donuyor sürekli. reboot falan herşeyi yapıyor ama açmıyor. Anca sıfırlama ekranlarını görebiliyorum power+ses acma yada power + ses kısma. başka icraat yok telefonda.
yardım pls..

yüklenecek rom varsa link verirseniz sevinirim

Kuva-i milliye => General Mobile discovery başlat logosunda takılı kalıyor (18.05.2015 01:02:54)
Teşekkür ederim, tarif ettiğin metodla cihazı kurtardım.

ON222 => General Mobile discovery başlat logosunda takılı kalıyor (21.01.2016 14:01:39)
SEN VARYA SEN ADAMSIN ADAM 2 GÜNDÜR UĞRAŞIYORUM SONUNDA OLDU

Rajazzz => General Mobile discovery başlat logosunda takılı kalıyor (24.01.2016 02:34:37)
Arkadaşlar bendede bu sorun oldu çözüm bulanlar buraya yazabilirmi

01serkan => General Mobile discovery başlat logosunda takılı kalıyor (28.01.2016 22:59:58)
bunları yapmadan önce telefonum açılmıyordu bunları yaptım yine açılmıyor napabilirim yardım edin

colsart => General Mobile discovery başlat logosunda takılı kalıyor (20.08.2017 08:46:10)
Açılış ekranında donma yok mu çözüm resetleme olmuyor.

colsart => General Mobile discovery başlat logosunda takılı kalıyor (20.08.2017 08:48:46)
Hocam konu eski general mobile discovery açılış ekranında donuyor siz ne yaptınız hocam.

victerorr => General Mobile discovery başlat logosunda takılı kalıyor (23.08.2017 12:41:25)
sp flash tool dan deneyiniz rom atmayı. eğer atamaz hata verirse malesef EMMC cipi bozulmuştur.

1903Q7yunus => General Mobile discovery başlat logosunda takılı kalıyor (2.01.2020 01:39:54)
Gm8 GO cihazım durup dururken kendi kendini yeniden başlattı ve yaklaşık 3 gündür açılış ekranında kalıyor ve android başlamıyor telefonda verilerim var diye sıfırlamak ya da yeni yazılım yüklemek de istemiyorum ne yapsam bulamadım sizden ricam bu duruma bir yardımcı olun

Sayfa: [1]