Solid State Disk
=> SSD OCZ Vector Sorun!
(16.2.2014 13:36:46)
icais
=> SSD OCZ Vector Sorun!
(16.2.2014 14:42:56)
Ilginiz icin sagolun.
Ugrasmak icin fazla zamanim olmadigi icin az once garantiye verdim, zaten paketi acip cok kotu bir sekilde tekrar paketledi onada sinir oldum
Sonra vay efenim kullanici hatasi demesinlerde.
Garanti sonunda ne oluyor? Para iadesimi yoksa yenisimi?
Solid State Disk
=> SSD OCZ Vector Sorun!
(16.2.2014 14:51:42)
OCZ'nin Türkiye müvezzî olan Dijital Trend'in de birkaç ay evvel battığı söylenmekte.
DT'den kalan yükü Vektron sırtlamış.
Bimeks ile hiç tecrübem olmadı, fakat pek müsbet şeyler de duymadım.
Zannetiğim kadarıyla para iâde değil de birebir değişim yapabilirler.
icais
=> SSD OCZ Vector Sorun!
(16.2.2014 19:25:16)
quote:
Orijinalden alıntı: Solid State Disk OCZ'nin Türkiye müvezzî olan Dijital Trend'in de birkaç ay evvel battığı söylenmekte. DT'den kalan yükü Vektron sırtlamış. Bimeks ile hiç tecrübem olmadı, fakat pek müsbet şeyler de duymadım. Zannetiğim kadarıyla para iâde değil de birebir değişim yapabilirler. |
O zaman tekrar bozulacak ve verilerim tekrar yok olacak :(
Icerisinde o kadar cizimlerim vardi gunlerimi verdigim, hepsi ucup gitti. Bunun hesabini veremezler.
Birdaha bimeksten zerre bir sey satin almam, firma cok ama cok ilgisiz. Musteri hizmetlerindeki adamlar tam dovmelik
-Alper-
=> SSD OCZ Vector Sorun!
(17.2.2014 14:27:26)
@icais sen şanslısın bimeks 1 ay geçtikten sonra ürünü garantiye göndermiyormuş
Kendi imkanlarınla yetkili servislere ulaşıyorsun ve Dijital trend midir nedir! Ne telefonlara bakan var ne kimse!
@Solid State Disk benim ssd şu an aynı şekilde mavi ekran verip gitti. Direk Toshiba'ya mı göndermeliyim?
icais
=> SSD OCZ Vector Sorun!
(17.2.2014 17:40:52)
quote:
Orijinalden alıntı: -Alper- @icais sen şanslısın bimeks 1 ay geçtikten sonra ürünü garantiye göndermiyormuş Kendi imkanlarınla yetkili servislere ulaşıyorsun ve Dijital trend midir nedir! Ne telefonlara bakan var ne kimse! @Solid State Disk benim ssd şu an aynı şekilde mavi ekran verip gitti. Direk Toshiba'ya mı göndermeliyim? |
1 ay olmasina 4 gunu vardi.
Gondermeseler olay cikarirdim orada, sonucta ben urunu onlardan satin aldim ve oyle bir sey de yazmiyor. Bence hakkinizi arayin
-Alper-
=> SSD OCZ Vector Sorun!
(17.2.2014 18:34:34)
Baktım hocam. Sitesinde yazıyor maalesef.
icais
=> SSD OCZ Vector Sorun!
(17.2.2014 19:24:24)
quote:
Orijinalden alıntı: -Alper- Baktım hocam. Sitesinde yazıyor maalesef. |
4 Gunle kurtarmisim o zaman.
Bir daha bimeksten bir sey almam, zaten hep yurtdisi aliyordum beklememek icin aldim. Almasaydim daha iyiydi 1 aylik verilerim komple gitti.
Solid State Disk
=> SSD OCZ Vector Sorun!
(18.2.2014 00:12:55)
Merhabâlar Nfsworld,
Yukarıda link geçen yazılımlar ile son kontrolü yapma imkânımız var mıdır
?
nfsworld
=> SSD OCZ Vector Sorun!
(18.2.2014 01:33:18)
quote:
Orijinalden alıntı: Solid State Disk Merhabâlar Nfsworld, Yukarıda link geçen yazılımlar ile son kontrolü yapma imkânımız var mıdır ? |
Bayadır uğraşıyorum.
Disk kontrolü falan yaptı windows.Tam bitecekken elektrikler gitti :))
Neyse güvenli modda zar zor açtım.
Shift + f9 ile açılıyormuş win 8 de.
Baktım bir sorun yok gibi.
Tek tek programları denedim.Açınca baktım kaspersky hatalar veriyor.Kaspersky 2014
Şu anda sildim.Ve sorun yok gibi.
Zaten kaspersky uyumluluk sorunu yaşıyor bayadır win8 ile.
Sanırım sorun kaspersky kaynaklıymış.Umarım öyledir yani.Tekrarlamaz.
Ama yine aynı sorun olursa denerim program ile.
nfsworld
=> SSD OCZ Vector Sorun!
(18.2.2014 01:40:29)