zokur
=> Ev Tipi Lağmacun Fırını Yapımı
(16.2.2014 00:40:45)
secollah
=> Ev Tipi Lağmacun Fırını Yapımı
(16.2.2014 00:54:13)
Resimdeki mor ışık nedir?
Hemde tebrikler gerçekten işe yarayacak bir tasarım
Alisinasyon
=> Ev Tipi Lağmacun Fırını Yapımı
(16.2.2014 01:05:18)
Çok ilginç bir ve güzel bir çalışma olmuş. Takdire şayan. Geliştirilebilir.
zokur
=> Ev Tipi Lağmacun Fırını Yapımı
(16.2.2014 01:07:55)
quote:
Orijinalden alıntı: secollah Resimdeki mor ışık nedir? Hemde tebrikler gerçekten işe yarayacak bir tasarım |
Teşekkür ederim Mor ışık rezistans'tan gelıyor ısınınca ışıma yapmış bende siz deyince farkettim UV gibi çıkmış
meco
=> Ev Tipi Lağmacun Fırını Yapımı
(16.2.2014 11:57:49)
güzel calısma olmus tebrikler
akorukmez
=> Ev Tipi Lağmacun Fırını Yapımı
(16.2.2014 12:16:57)
Gerçekten geliştirilmesi gereken bir tasarım.Hakikaten fikrinize hayranım.Artık lokantadaki lahmacun tadını evlerde de alabileceğiz :)
_mp_
=> Ev Tipi Lağmacun Fırını Yapımı
(16.2.2014 12:32:59)
bu şekilde bir teleffuza da ilk defa rastlıyorum
paradoks01
=> Ev Tipi Lağmacun Fırını Yapımı
(16.2.2014 12:35:48)
ben adanada yaşıyorum ve Hamur fırına ait 20 kuruşa tanesini yaoıyorlar. benim için bu şuan için cazibesi olmaz daha doğrusu adana antep mersin hatay urfa vb. iller için ama birgün iç anadoluda veya kırsalda bir yerlerede yaşamak zorunda kalırsak lahmacun tadını almak için takdire edilesi bir çalışma.
Guest-6460740D9
=> Ev Tipi Lağmacun Fırını Yapımı
(16.2.2014 15:32:31)
Ne guzel memleket lahmacunun tanesini 4 liradan yiyoruz adida antep lahmacunu oluyor...
paradoks01
=> Ev Tipi Lağmacun Fırını Yapımı
(17.2.2014 00:31:50)
lokantada öyledir muhtemelen. ama bizim buralarda genelde iç hazırlanır..şöyle diyeyim 1 kg kıyma ile yaklaşık 50-60 adet çıkar. 10 kişi rahat doyar.
cturna
=> Ev Tipi Lağmacun Fırını Yapımı
(18.2.2014 13:07:21)
50-60 tane cıkar 10 kişi doyar naptın abi sen adam başı 3 tane yese doyar bence
başarılı olmuş. tebrik
zokur
=> Ev Tipi Lağmacun Fırını Yapımı
(18.2.2014 16:26:03)
pideler yaptık az önce ev ahalisi çok beğendi bu kadar çabuk piştiğine inanamıyorlar . Yapmayı düşünenlere şiddetle öneririm kullanılan malzemeler demir saç, birleştirmek için somun cıvata rezistans kullanıldı fırına kapak yapmanızada gerek yok bende vardı çıkarttım çok çabuk piştiği için sürekli gözlemlemek gerekiyor kapak beni oyalıyordu kullanma gereği duymadım
< Resime gitmek için tıklayın >
muhsin kamer
=> Ev Tipi Lağmacun Fırını Yapımı
(18.2.2014 16:41:10)
Tebrik ederim. Güzel çalışma olmuş. Evde lahmacunu elektirikli pizza tenceresinde yapıyorum, çokta güzel oluyor. < Resime gitmek için tıklayın > Fiyatı da 50-60 tl gibi birşey...
YazıYorum
=> Ev Tipi Lağmacun Fırını Yapımı
(27.3.2014 00:51:02)
Abi süper ya
highflyeer
=> Ev Tipi Lağmacun Fırını Yapımı
(15.1.2015 02:11:38)
Hocam sunu bi anlatsanda bizde yapsak nasi calisir nasil yapilir fln
Emin-Firtina
=> Ev Tipi Lağmacun Fırını Yapımı
(15.1.2015 13:40:13)
Bende Adana dayım,, burdaki lahmacunlar küçük ortalama 12cm. bağzı yerlerde 1 adeti = bizim 5 lahmacuna eşdeğer. Çok güzel çalışma olmuş; tebrikler
Sıkörtıl
=> Ev Tipi Lağmacun Fırını Yapımı
(15.1.2015 13:53:17)
Çok güzel çalışma hocam tebrikler. Bizimkilerde 50 tl civarında bu şekilde bir fırın almışlardı. Evde kendi ekmeğimizi pizzamızı pidemizi yapıp yiyoruz.
Hatsune Miku
=> Ev Tipi Lağmacun Fırını Yapımı
(15.1.2015 17:00:51)
Çok güzel çalışma olmuş
ipli jeton
=> Ev Tipi Lağmacun Fırını Yapımı
(15.1.2015 17:15:07)
50 liraya satılan davul fırınlar iş görür mü? Yamulmuyorsam onlarda alt ve üstte olmak üzere iki tane rezistansı var.
zokur
=> Ev Tipi Lağmacun Fırını Yapımı
(16.1.2015 00:55:54)
quote:
Orijinalden alıntı: AdmGdk 50 liraya satılan davul fırınlar iş görür mü? Yamulmuyorsam onlarda alt ve üstte olmak üzere iki tane rezistansı var. |
Lağmacun davlumbaz fırında da pişer pişmesine ama tek tek pişireleceği için fırının ağzını aç kapa aç kapa sıcaklık kaçıyor bu sefer pişirme süresi uzuyor ve lağmacunlar soğuyor pişenleri üst üste koyup kapalı bir kapta bekletincede yumuşuyorlar yani randıman vermiyor , şimdi diyeceksiniz ki senin fırında kapak yok sıcaklık kaçmıyormu kapağıda vardı ama çıkarttım pişmesine olumlu bir etkisi yoktu hatta ayak bağı oluyor diye çıkarttım bu fırının davlumbaz fırınlarından ve türevlerinden farkı ateşi ile yakıyor olması el yaklaştırılmıyor aynı mangal gibi harlı ateşi var. Ayrıca en güzel yanı kebabı çok güzel pişiriyor dumansız normalde etten damlayan yağlar eteşe düştükçe duman çıkartır ama bunda ateş yukarda kaldığı için duman olmuyor tabi mangalın verdiği isli tadı veremiyor