Essence Flux
=> XPERIA S ŞARJ ACİL YARDIM
(12.2.2014 23:38:17)
Beyler telefonu ilk çıktığı zamanlarda almıştım bi sorunu yoktu fakat dün geceden beri hiçbir sebep yokken android sistemi kapatılıyor deyip kapanıyor sora açılınca şarjı %72 den %1-2 ye düşüyor tekrar kapanıyor açınca %60 civarına çıkıyor kafasına göre kapanıp açılıyor şarj %si değişiyor buna ne yapabiliriz malum telefonumu sık kullanıyorum garantiye bırakmak işime gelmiyor alternatif yardımı dokunabilecek olan varsa çok sevinirim :((((((((
Essence Flux
(12.2.2014 23:48:58)
up. Yardım lütfen beyler çok sinir bozucu bi durum
sismolog
(12.2.2014 23:52:47)
quote:
Orijinalden alıntı: Essence Flux up. Yardım lütfen beyler çok sinir bozucu bi durum |
Teknik servise gitmesi gerektiği kesin
Essence Flux
(13.2.2014 00:01:02)
quote:
Orijinalden alıntı: sismolog quote:
Orijinalden alıntı: Essence Flux up. Yardım lütfen beyler çok sinir bozucu bi durum | Teknik servise gitmesi gerektiği kesin |
netten bi baktığım kadarıyla kablo yada adaptör ile ilgili olabilirmi acaba yada batarya sıcaklığı ?
sismolog
(13.2.2014 18:12:04)
quote:
Orijinalden alıntı: Essence Flux quote:
Orijinalden alıntı: sismolog quote:
Orijinalden alıntı: Essence Flux up. Yardım lütfen beyler çok sinir bozucu bi durum | Teknik servise gitmesi gerektiği kesin | netten bi baktığım kadarıyla kablo yada adaptör ile ilgili olabilirmi acaba yada batarya sıcaklığı ? |
Sanmıyorum. Adaptörlerin falan orjinalse böyle bir sıkıntı olmaz kullanılan lityum piller böyle durumlara çok dayanıklıdır. Servisi öneriyorum
hasemenhaydar
(16.2.2014 11:43:43)
pc companiondan onarmayı veya flashtoolla son sürümü atmayı deneyebilirsin belki yazılım da bi sıkıntı olmuş olabilir