Palkias
=> Kafayı yemek üzereyim (iPad appstore)
(12.2.2014 01:16:50)
Arkadaşlar iyi akşamlar. Tabletim daha yeni her şeyi yeni yeni çözmeye başlıyorum. Ancak 2 gündür kafayı yemek üzereyim AppStore.dan benim isteğim dışında sürekli ben ekrana bakarken indirme yapıyor. En son az önce ücretsiz yazan iPhoto uygulamasına tıkladım inmeye başladığında ise 8.99 ₺ fiyat yazdı. Ben tıkladığımda ücretsiz yazıyordu. Sonrasında ise daha onun inmesi bitmeden kendi kendine 4 5 uygulama daha indirmeye başladı tablet elimde bile değildi. Gece olduğu için bankamatiğe gidip hesap sorgulama yapamıyorum ama eğer para çekti ise kendi kendine 60₺ ye yakın para aldı. Neden böyle birşey oluyor fikri olan var mı??
gduman
(12.2.2014 01:36:11)
Inen uygulamalar ne? Ibooks, imovie, pages, numbers vb mi?
Palkias
(12.2.2014 02:02:07)
aynen öyle ve onlar da da 17.99 tl şeklinde fiyat yazıyor
gduman
(12.2.2014 02:20:48)
Fiyat yazdigina bakma. Apple artik onlari ucretsiz veriyor her yeni cihazla. App store a girince bir uyari cikmistir, bunlar bunlar ucretsiz istermisiniz diye sende bastigin icin direk hepsini otomatik indirmeye baslamistir. Ozetle problem yok yani.
Palkias
(12.2.2014 02:23:54)
anladım usta çok teşekkür ederim. kalbime inecekti gece gece fiyatı hesaplayınca öğrenci insan için epey yüksek bir miktar çıkıyor ortaya. hatta hala kapat aç yapınca iMovie bir ücretsiz bir ücretli gözüküyor. bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim hayırlı geceler.