Sectec
=> Kasa problemi
(8.2.2014 23:42:41)
Bilip bilmeden konsmayin eger adamin ne yazdigini anlayamiyorsaniz cevap yazma zahmetine girmeyin kasa yeni bip sesi gelee yazardi 4 tane analart bozuk derdik o kadar dikkat cekici olayi da yazmayacak degil heralde.Ram lerle alakasi bile yok zaten anakart belliki max 1 aylik adam oyun da oynuyordur cok buyuku ihitimalle bunuda attiniz tamam.biomiyorsaniz laf kalabaligi yapmayin
pi0gga
=> Kasa problemi
(8.2.2014 23:48:25)
quote:
Orijinalden alıntı: jancowoski Arkadaşlar benim şöyle bir problemim var kasayı açtığımda monitöre ekran gelmiyor tabii bu her zaman olmuyor arkadan kapatıp biraz bekleyip açılınca oluyor yavaş yavaş bozulacak diye bunu yapmaya da korkuyorum monitör markası aoc yardımlarınızı bekliyorum  |
Monitörde kondansatör problemi gibi geldi bana. Monitörün boardu üzerindeki kondansatörlerde patlamış olanlar olabilir.İmkanınız var ise başka bir monitörde deneyiniz.
jancowoski
=> Kasa problemi
(8.2.2014 23:51:42)
quote:
Orijinalden alıntı: pi0gga quote:
Orijinalden alıntı: jancowoski Arkadaşlar benim şöyle bir problemim var kasayı açtığımda monitöre ekran gelmiyor tabii bu her zaman olmuyor arkadan kapatıp biraz bekleyip açılınca oluyor yavaş yavaş bozulacak diye bunu yapmaya da korkuyorum monitör markası aoc yardımlarınızı bekliyorum  | Monitörde kondansatör problemi gibi geldi bana. Monitörün boardu üzerindeki kondansatörlerde patlamış olanlar olabilir.İmkanınız var ise başka bir monitörde deneyiniz. |
Sorun monitörde olabilir çünkü kasa normal çalışıyor monitör acaba uykuda falan mı kalıyor
Sectec
=> Kasa problemi
(8.2.2014 23:54:38)
Kondansator olsa kalici olmaz miydi
pi0gga
=> Kasa problemi
(9.2.2014 00:01:12)
@jancowoski
Sorununuz bence monitörden kaynaklı içindeki kondansatör şişme veya patlama yaptı ise bu sorunla karşılaşıyor olabilirsiniz.Tabi kablolarda olsa hiç açılmazdı dediğiniz için direk bu ihtimali yazdım.
@Archest
arkadaş quote:
Orijinalden alıntı: jancowoski kasayı açtığımda monitöre ekran gelmiyor tabii bu her zaman olmuyor arkadan kapatıp biraz bekleyip açılınca oluyor |
dediği için bu ihtimali belirttim şişmede yapmış olabilir.
jancowoski
=> Kasa problemi
(9.2.2014 00:05:14)
Monitörde olabilir sorun ama neden kasayi kapatıp açınca oluyor ben en iyisi bunu yaptırdgim yere falan sorayım yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar
ronaldo18
=> Kasa problemi
(9.2.2014 19:13:59)
Bndede aynisi oluyordu ram cikar takmayi dene duzelir