Şimdi Ara

ASP.NET MVC Eğitimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba bu aralar bir projem için asp.net mvc öğrenmeye çalışıyorum ancak öğrenme konusunda sıkıntı yaşıyorum.Koblab'ın yayınlamış olduğu kitabı aldım, youtube'da bulunan çoğu videoyu inceledim, internetteki çoğu siteyi inceledim.Ancak baştan sona doğru düzgün bir eğitim yok.Çoğu eğitimde ilk bölüm var yani bir başlangıç yapılmış devamı yok.Sizin önerebileceğiniz bir eğitim mevcut mu? Özellikle model konusunda çok sıkıntı çekiyorum.Asp.net mvc 4 için eğitim arıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GercekUykucu -- 5 Şubat 2014; 2:16:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Türkçe anlatım olarak hiçbir kaynaktan doğru düzgün bilgi elde edemedim.1-2 ay önce bir youtube kanalından videolar indirmiştim ingilizce içerikli onları izliyorum şuan.Şuanlık en iyi eğitim bu gibi.İngilizcem bazen yetersiz kalabiliyor ancak adamın ne dediği gayet anlaşılır.Zaten yaptıklarını dikkatli olarak izlersen anlaşılıyor.En baştan başladım bakalım ne kadar ilerleyebileceğim.Detayları daha sonra paylaşırım.
    Kanalın linki:http://www.youtube.com/playlist?list=PL6n9fhu94yhVm6S8I2xd6nYz2ZORd7X2v
  • MVC yi projeler içinde bulunmadan öğrenmek zordur. Hatalar yapmanız lazım bol bol. Güzel örnekleri bakmadan değiştirin. Hatasını webde aramadan düzeltmeye çalışın. En son çareniz internetten aramak olsun.

    Belirli eğitimler var ben kendim burada veriyorum eğitimi bir göz atın isteyen arkadaşla konuşurum. Buradan eğitimi inceleye bilirsiniz. Youtube da anlatan arkadaşlarda var ellerine sağlık ama kişinin bir çok uygulama yapmaya zorlanması gerekiyor. Herkese kolay gelsin.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.