ramazandeveli
=> tablet için panel satanlar
(3.2.2014 17:30:52)
tablet için panel satanlar kimlerdir elinde panel fazlalığı olan varmı ?
tr yada global pazarda satış yapanlar içinde elimdeki üründen (%100 aynısı olacak) bulabilme ihtimalim varmı ?
bilenler duyanlardan her türlü bilgiyi paylaşmaları insaniyet namına istemekteyim :)
< Resime gitmek için tıklayın >
marka-model= aionel ax1 3g
tabletpark
(3.2.2014 19:47:58)
quote:
Orijinalden alıntı: ramazandeveli tablet için panel satanlar kimlerdir elinde panel fazlalığı olan varmı ? tr yada global pazarda satış yapanlar içinde elimdeki üründen (%100 aynısı olacak) bulabilme ihtimalim varmı ? bilenler duyanlardan her türlü bilgiyi paylaşmaları insaniyet namına istemekteyim :) < Resime gitmek için tıklayın > marka-model= aionel ax1 3g |
yurtdışı sitelerde bolca bulabilirsiniz. ekranın bir köşesinde model numarası olsa gerek.
ramazandeveli
(3.2.2014 21:30:49)
WT-Sİ40-V1 sarı bağlantı üstünde yazan sadece bu rakamlar var..googleden baktım işe yarar bir şeyler bulamadım vede hala aramaktayım.işin ilginci aionelde cevap vermiyor gerekli bilgileri içermiyor
@tabletpark
ubeyde
(3.2.2014 22:21:30)
Gladiotürk
(3.2.2014 22:23:44)
Aliexpress'de vardır diye tahmin ediyorum. Kolay gelsin
ramazandeveli
(3.2.2014 22:41:50)
panelin üzerindeki kartta aynen şunlar yazılı WT-Sİ40-V1 google amcamız bile bunu bilemedi :)
@ubeyde
@Gladiotürk
@tabletpark
her türlü bilgiye aç aç beklemekteyim.yardımlarını esirgemeyen katkılar sunan arkadaşlara teşekkür ederim.
atomcu
(4.2.2014 12:34:03)
quote:
Orijinalden alıntı: ramazandeveli panelin üzerindeki kartta aynen şunlar yazılı WT-Sİ40-V1 google amcamız bile bunu bilemedi :) @ubeyde @Gladiotürk @tabletpark her türlü bilgiye aç aç beklemekteyim.yardımlarını esirgemeyen katkılar sunan arkadaşlara teşekkür ederim. |
Tabletin markası modeli nedir?
ramazandeveli
(4.2.2014 14:09:42)
quote:
Orijinalden alıntı: atomcu quote:
Orijinalden alıntı: ramazandeveli panelin üzerindeki kartta aynen şunlar yazılı WT-Sİ40-V1 google amcamız bile bunu bilemedi :) @ubeyde @Gladiotürk @tabletpark her türlü bilgiye aç aç beklemekteyim.yardımlarını esirgemeyen katkılar sunan arkadaşlara teşekkür ederim. | Tabletin markası modeli nedir? |
aionel ax1 3g (süper aletti)
atomcu
(4.2.2014 14:13:53)
quote:
Orijinalden alıntı: ramazandeveli quote:
Orijinalden alıntı: ramazandeveli panelin üzerindeki kartta aynen şunlar yazılı WT-Sİ40-V1 google amcamız bile bunu bilemedi :) @ubeyde @Gladiotürk @tabletpark her türlü bilgiye aç aç beklemekteyim.yardımlarını esirgemeyen katkılar sunan arkadaşlara teşekkür ederim. | Tabletin markası modeli nedir? | aionel ax1 3g (süper aletti) |
Biraz araştırdım malesef lcd yokhttp://ainol.com.tr/Tr/Iletisim.aspx burdan ainol TÜrkiye ile iletişime geçin ücretle takarlar
ramazandeveli
(4.2.2014 17:31:32)
quote:
Orijinalden alıntı: ramazandeveli quote:
Orijinalden alıntı: ramazandeveli panelin üzerindeki kartta aynen şunlar yazılı WT-Sİ40-V1 google amcamız bile bunu bilemedi :) @ubeyde @Gladiotürk @tabletpark her türlü bilgiye aç aç beklemekteyim.yardımlarını esirgemeyen katkılar sunan arkadaşlara teşekkür ederim. | Tabletin markası modeli nedir? | aionel ax1 3g (süper aletti) | Biraz araştırdım malesef lcd yokhttp://ainol.com.tr/Tr/Iletisim.aspx burdan ainol TÜrkiye ile iletişime geçin ücretle takarlar |
kardeşim emeklerine sağlıklık..tüm ihtimalleri denemekteyim..bunada şimdi başvurdum.saygılar