phyzik
=> iphone 4 restore failed sorunu yardım lütfen
(2.2.2014 16:17:59)
arkadaşlar kuzenim teli restore ederken kabloyu çekmiş herhalde tel açık ama restore failed yazıyor ve kullanılmıyor
kapanmıyor tel yardım ederseniz seviniriz
RASP
(2.2.2014 16:25:35)
getios.com dan 7.0.4 indir, DFU moda al, Shift geri yükle ile ios 7.0.4 göster
Guest-370EDDAE3
(2.2.2014 16:25:54)
Home ve power tuşlarına aynı anda bastın mı?
Dene bakalım bi yaklaşık 2-3dk
phyzik
(2.2.2014 16:34:27)
quote:
Orijinalden alıntı: Notrius Monster Home ve power tuşlarına aynı anda bastın mı? Dene bakalım bi yaklaşık 2-3dk |
hocam dfu moda aldıktan sonra napmak lazım
Guest-370EDDAE3
(2.2.2014 16:37:42)
Dfu moda girerse üstteki arkadaşın dediği gibi getios'dan ios7.0.4ü indir ondan sonra telefonu pcye bağla ama pcye bağlıyken dfu moda almış olman lazım şimdi aklıma geldi o sonra telefon bilgisayara bağlıyken be dfu moddayken itunes uyarı verir cihazı kurtarma modunda buldum diye iki seçenek olacak sağdakine shifte basılı tutarak mousela bas sonra indirdiğin ios yazılımını göster tamamdır geçmiş olsun
phyzik
(2.2.2014 16:41:55)
quote:
Orijinalden alıntı: Notrius Monster Dfu moda girerse üstteki arkadaşın dediği gibi getios'dan ios7.0.4ü indir ondan sonra telefonu pcye bağla ama pcye bağlıyken dfu moda almış olman lazım şimdi aklıma geldi o sonra telefon bilgisayara bağlıyken be dfu moddayken itunes uyarı verir cihazı kurtarma modunda buldum diye iki seçenek olacak sağdakine shifte basılı tutarak mousela bas sonra indirdiğin ios yazılımını göster tamamdır geçmiş olsun |
hocam suan itunesa bağladım geri yükle dedim 7.0.4 ü indiriyo ondan sonra kendisi yükler mi yoksa sizin işlemimi yapıyım
Guest-370EDDAE3
(2.2.2014 16:43:37)
quote:
Orijinalden alıntı: phyzik quote:
Orijinalden alıntı: Notrius Monster Dfu moda girerse üstteki arkadaşın dediği gibi getios'dan ios7.0.4ü indir ondan sonra telefonu pcye bağla ama pcye bağlıyken dfu moda almış olman lazım şimdi aklıma geldi o sonra telefon bilgisayara bağlıyken be dfu moddayken itunes uyarı verir cihazı kurtarma modunda buldum diye iki seçenek olacak sağdakine shifte basılı tutarak mousela bas sonra indirdiğin ios yazılımını göster tamamdır geçmiş olsun | hocam suan itunesa bağladım geri yükle dedim 7.0.4 ü indiriyo ondan sonra kendisi yükler mi yoksa sizin işlemimi yapıyım |
E itunese göstermen lazım indirdiğin dosyayı yoksa nasıl bulup yüklesin
Guest-370EDDAE3
(2.2.2014 16:44:51)
quote:
Orijinalden alıntı: phyzik quote:
Orijinalden alıntı: Notrius Monster Dfu moda girerse üstteki arkadaşın dediği gibi getios'dan ios7.0.4ü indir ondan sonra telefonu pcye bağla ama pcye bağlıyken dfu moda almış olman lazım şimdi aklıma geldi o sonra telefon bilgisayara bağlıyken be dfu moddayken itunes uyarı verir cihazı kurtarma modunda buldum diye iki seçenek olacak sağdakine shifte basılı tutarak mousela bas sonra indirdiğin ios yazılımını göster tamamdır geçmiş olsun | hocam suan itunesa bağladım geri yükle dedim 7.0.4 ü indiriyo ondan sonra kendisi yükler mi yoksa sizin işlemimi yapıyım |
He benim işlemimi yap
phyzik
(2.2.2014 16:47:15)
ya hocam peki diyelim cihaz dfu moda girdi sonra dfu modda kalırsa napıcam
iseminoglu
(3.2.2014 01:42:35)
quote:
Orijinalden alıntı: phyzik ya hocam peki diyelim cihaz dfu moda girdi sonra dfu modda kalırsa napıcam |
itunes dfu moddaki cihazi gorecektir rahat rahat restore atarsin
phyzik
(3.2.2014 12:33:57)
herkese teşşekkürler sorun çözüldü