DH THRASH METAL TURNUVASI (1983-1992) Kazanan: Kill 'em All (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Sinema - Dizi - Televizyon - Müzik - Kitap >> Müzik >> Müzik genel
pelerinli => DH THRASH METAL TURNUVASI (1983-1992) Kazanan: Kill 'em All (26.06.2015 13:16:18)
quote:

Orijinalden alıntı: Anarsizm

Thrash icin,exodus'a verin haydi arkadaslar

Thrash icin Ekmeleddin

tapeworm => DH THRASH METAL TURNUVASI (1983-1992) Kazanan: Kill 'em All (26.06.2015 18:32:55)
İkisinin birlikte üst tura çıkması düşünülebilir. Şunun için söylüyorum, bu tur sonunda 23 gibi anlamsız bir rakamda albüm kalacak, bir sonraki turda biri pas geçilecek vs... 24 rakamı daha güzel, elemelerle 3'e kadar iner. Finali 3 lü olarak yapmak daha havalı olur.

Terrible Certainty => DH THRASH METAL TURNUVASI (1983-1992) Kazanan: Kill 'em All (26.06.2015 18:34:01)
bence de ikisi üst tura çıksın

The Mandalorian => DH THRASH METAL TURNUVASI (1983-1992) Kazanan: Kill 'em All (26.06.2015 19:00:40)
O zaman Alice İn Hell üst tura çıksın

White Cluster => DH THRASH METAL TURNUVASI (1983-1992) Kazanan: Kill 'em All (26.06.2015 19:11:31)
quote:

Orijinalden alıntı: Maggese

Alice in Hell yanlış hatırlamıyorsam 5 fark yedi. Burada berabere. Kaldı ki o oylamada oy kullanamamıştım fakat karşısında Sepultura - Beneath The Remains vardı diye hatırlıyorum. Alice in Hell'i çok sevmeme rağmen ben de basardım Beneath The Remains'e.

The Mandalorian => DH THRASH METAL TURNUVASI (1983-1992) Kazanan: Kill 'em All (26.06.2015 19:52:25)
quote:

Orijinalden alıntı: Papa Emeritus III

quote:

Alice in Hell yanlış hatırlamıyorsam 5 fark yedi. Burada berabere. Kaldı ki o oylamada oy kullanamamıştım fakat karşısında Sepultura - Beneath The Remains vardı diye hatırlıyorum. Alice in Hell'i çok sevmeme rağmen ben de basardım Beneath The Remains'e.

O zaman bir kişi daha oy kullanmasını bekleyelim bir grupta direk bir üst tura çıksın veya en alttan bir albümü bir üst tura çıkartalım. Ya da yeni bir albüm eklensin

White Cluster => DH THRASH METAL TURNUVASI (1983-1992) Kazanan: Kill 'em All (26.06.2015 20:06:14)
quote:

quote:

quote:

O zaman bir kişi daha oy kullanmasını bekleyelim bir grupta direk bir üst tura çıksın veya en alttan bir albümü bir üst tura çıkartalım. Ya da yeni bir albüm eklensin

Bu tür bitince her jüri bir elenen albümü yazsın, en çok oylanan tekrar bir üst turda olsun bence.

The Mandalorian => DH THRASH METAL TURNUVASI (1983-1992) Kazanan: Kill 'em All (26.06.2015 20:32:14)
quote:

quote:

quote:

quote:

Bu tür bitince her jüri bir elenen albümü yazsın, en çok oylanan tekrar bir üst turda olsun bence.

Bu daha iyi olur bence

bobafett => DH THRASH METAL TURNUVASI (1983-1992) Kazanan: Kill 'em All (26.06.2015 21:41:43)
quote:

Orijinalden alıntı: tapeworm

İkisinin birlikte üst tura çıkması düşünülebilir. Şunun için söylüyorum, bu tur sonunda 23 gibi anlamsız bir rakamda albüm kalacak, bir sonraki turda biri pas geçilecek vs... 24 rakamı daha güzel, elemelerle 3'e kadar iner. Finali 3 lü olarak yapmak daha havalı olur.

Hesapladım da 3.tura 39 albüm kalıyor, 23 rakamını nasıl buldun söyler misin üstat ? Ben mi yanlış hesaplıyorum

quote:

Bu mantıklı yapalım bu şekil o zaman ?

tapeworm => DH THRASH METAL TURNUVASI (1983-1992) Kazanan: Kill 'em All (26.06.2015 21:50:24)
92 / 2 = 46

46 / 2 = 23

Sen nasıl 39 hesapladın ?

Papa Emeritus'un fikri de bana uyar.

The Mandalorian => DH THRASH METAL TURNUVASI (1983-1992) Kazanan: Kill 'em All (26.06.2015 21:59:54)
O zaman bir alt turdan bir albümü de seçelim haksızlık olmasın

pelerinli => DH THRASH METAL TURNUVASI (1983-1992) Kazanan: Kill 'em All (26.06.2015 23:16:14)
gerci ben belki finale bile yetisemeyecegim ama yine de bir fikrimi sunayim. bana kalirsa gecmiste fena kapisan iki baba vardi, megadeth slayer miydi neydi, oradaki eleneni geri getirerek ya da boyle bir sey secerek olabilir bu oylamadan sonra

edit: alttaki mesajdan yanlis anlasilabilecegimi cikardim, oylama sonucu belirlenecek bir album icin dedim ama hepsine goz gezdirmek yerine belli basli herkesin "ya bu gitmemeli" dedigi kapismalara goz gezdirmek anlaminda dedim. yoksa tabi ki megadeth diye kiyak gecmeyiz:D

Terrible Certainty => DH THRASH METAL TURNUVASI (1983-1992) Kazanan: Kill 'em All (26.06.2015 23:26:53)
öyle megadeth diye kıyak geçmek olmaz oylama sonucu geri gelen olursa ona tamamım ben

böylece sayıyı tamamlayarak çeyrek final yarı final yapılabilir

White Cluster => DH THRASH METAL TURNUVASI (1983-1992) Kazanan: Kill 'em All (27.06.2015 00:54:01)
Exodus: 3
Kreator: 3

Şu oylamayı da nihayete erdirsek beyler, araya kaynadı.

tapeworm => DH THRASH METAL TURNUVASI (1983-1992) Kazanan: Kill 'em All (27.06.2015 10:38:42)
Hala eşitliği bozan oy çıkmamış. Bir süre daha çıkmazsa benim görüşümü uygulayalım düşüncesindeyim.

Alternatif olarak, Papa'nın görüşüne yönelmek adına, qer_1st_k yorum yapıyor ama hala oy kullanmadı. Kendisi o kullanır ve bobafett 23'ü teyit ederse herkes önceki elenenlerden bir adayı çıkarır, o adaylar toptan tek oylamaya sokulur.

Ancak, Papa'nın seçeneğiyle ilgili bir sıkıntı var, ilerde yine bozulmayan bir eşitlik olma ihtimali... Bu durumu kollamak adına qer_1st_k'nin oyundan sonra normal süreç biraz daha devam eder, Papa'nın önerisi daha ilerdeki bir turda gündeme alınabilir.

bobafett => DH THRASH METAL TURNUVASI (1983-1992) Kazanan: Kill 'em All (27.06.2015 13:09:57)
Dün akşam yorgundum epey dönemedim, ufak bir yanlışlık yapmışım;

3. tura çıkacak albüm sayısı 30, yani elenmeyen albüm sayısı da diyebiliriz. Şuanki Exodus ve Kreator karşılaşması dahil (kim kazanırsa kazansın 31'den 30'a düşecek)

1. ANTHRAX – Spreading the Disease
2. ANTHRAX - Among the Living
3. CORONER – R.I.P.
4. DEATH ANGEL – The Ultra-Violence
5. DEATHROW – Deception Ignored
6. DESTRUCTION – Eternal Devastation
7. ENTROPY – Ashen Existence
8. EXODUS - Bonded By Blood (1985)
9. INDESTROY – Indestroy
10. KREATOR – Endless Pain
11. KREATOR – Terrible Certainty
12. LÄÄZ ROCKIT - Annihilation Principle
13. MEGADETH - Peace Sells... But Who's Buying?
14. MEGADETH – Rust In Peace
15. METALLICA - Kill 'em All
16. NUCLEAR ASSAULT - Game Over
17. NUCLEAR ASSAULT - Handle With Care
18. OVERKILL - Taking Over
19. OVERKILL - The Years of Decay
20. PESTILENCE - Malleus Maleficarum
21. RIGOR MORTIS - Rigor Mortis
22. SABBAT - History Of A Time To Come
23. SADUS - Swallowed In Black
24. SEPULTURA – Schizophrenia
25. SEPULTURA - Beneath The Remains
26. SLAYER - Hell Awaits
27. SLAYER - Reign In Blood
28. SODOM - Agent Orange
29. STONE - No Anaesthesia!
30. TANKARD - Chemical Invasion
31. TOXIK – World Circus

* 2. turda (bulunduğumuz) kalan albüm sayısı da 13;

1. ANTHRAX - Among the Living
2. CORONER – R.I.P.
3. DEATHROW – Deception Ignored
4. DESTRUCTION – Eternal Devastation
5. KREATOR – Endless Pain
6. METALLICA - Kill 'em All
7. NUCLEAR ASSAULT - Handle With Care
8. OVERKILL - Taking Over
9. SADUS - Swallowed In Black
10. SEPULTURA – Schizophrenia
11. SLAYER - Hell Awaits
12. SLAYER - Reign In Blood
13. SODOM - Agent Orange
14. STONE - No Anaesthesia!

30
+
13/2 =6,5(yarım rakam bir üste yuvarlanır, albüm tek kaldığı için eşleşemiyor bu yüzden 7 sayılır)

30 + 7 = 37

Bu durumda şuanki maç eşitliği bozulursa 3. tura çıkcak albüm sayısı 37 olacaktır. Ve bir albüm diriltirsek çift sayıyı elde etmiş olacağız.

Dileyen kontrol etsin diye listeleri de yazdım.

tapeworm => DH THRASH METAL TURNUVASI (1983-1992) Kazanan: Kill 'em All (27.06.2015 13:27:41)
Üstad, yanlışın şurada :

31 lik grubunun içinde alttaki 13 album de yer alıyor.

Onları çıkar, daha 2.turu geçmediler onlar. Yani 3.tura geçmiş album sayısı 18 olacak. Hatta son bitmemiş oylamadan biri elenirse 17.

Kalan 13 taneden 6.5 çıkacak. 7 dersek 24 oluyor.

Normalde bu turda tek albüme düşmemeliydi. Nasıl oldu bilmiyorum. Ama ilk bakışta Overkill'in Taking Over albümünü bir kontrol et. 2.tura hiç girmeden 3'e çıkmış olabilir. Ancak, hata sadece onunla sınırlı olmayabilir.

Not : Bir şeyler farkettikçe mesajda düzeltmeler yapıyorum. Haberin ola.

bobafett => DH THRASH METAL TURNUVASI (1983-1992) Kazanan: Kill 'em All (27.06.2015 13:53:24)
Doğru söylüyorsun 2 sefer hesaba niye katıyorum ki..

Taking Over 2.turda oynamayacak gözüküyordu iyi ki uyardın. 3.tura geçmiş albüm sayısı 17 olacak qer_1st_k' eşitliği bozduktan sonra.

Taking Over ile beraber 14 albüm kalıyor 2.turda kalan. 3.tur listesinde adı görünüyordu Taking Over bu yüzden onda değişme yok.

30 - 7 = 23 albüm kalıyor 3. tura çıkacak albüm sayısı işte anlaştık sanırım ?

tapeworm => DH THRASH METAL TURNUVASI (1983-1992) Kazanan: Kill 'em All (27.06.2015 14:18:22)
ok, anlaştık. çok küçük bir farkla. 31 taneden 14 eşleşmemişleri çıkarırsak 17 tane kalır. Exodus - Kreatordan biri elense 16 kalır. Kalan 7 maçtan gelenlerle 23 olur. O zaman Papa'nın önerisi devreye girebilir.

Ya da qer_1st_k daha fazla beklenmez, ikisi birden üst tura çıkarılır, 24 sağlanmış olur.

qer_1st_k, duy sesimizi artık

White Cluster => DH THRASH METAL TURNUVASI (1983-1992) Kazanan: Kill 'em All (27.06.2015 15:21:14)
quote:

Orijinalden alıntı: tapeworm

Hala eşitliği bozan oy çıkmamış. Bir süre daha çıkmazsa benim görüşümü uygulayalım düşüncesindeyim.

Alternatif olarak, Papa'nın görüşüne yönelmek adına, qer_1st_k yorum yapıyor ama hala oy kullanmadı. Kendisi o kullanır ve bobafett 23'ü teyit ederse herkes önceki elenenlerden bir adayı çıkarır, o adaylar toptan tek oylamaya sokulur.

Ancak, Papa'nın seçeneğiyle ilgili bir sıkıntı var, ilerde yine bozulmayan bir eşitlik olma ihtimali... Bu durumu kollamak adına qer_1st_k'nin oyundan sonra normal süreç biraz daha devam eder, Papa'nın önerisi daha ilerdeki bir turda gündeme alınabilir.

Burada her kafadan bir ses çıkar ve herkes farklı bir albüm söyleyebilir bu doğru kesinlikle. Koalisyon sistemi ile üyelerle anlaşıp ortak bir albüme oy verme düşüncem var benim de. Konu içinde adaylarımı yazıp aynı albümlerden birisini düşünen varsa o albüme oy verip bir oy çokluğu yaratma düşüncesi.

Sayfa: << < önceki 39 40 [41] 42 43   sonraki >     >>