Sandiske kulaklık önerisi (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Mobil Cihazlar >> Mp3 / Video Oynatıcı ve İncelemeleri | Kulaklık Genel | Kulaklık İncelemeleri | Oyuncu Kulaklıkları >> Apple iPod >> Creative >> Sony >> iRiver >> Cowon >> Sandisk Sansa >> Diğer Mp3 / Video Oynatıcılar >> Mp3 / Video oynatıcı İncelemeleri >> Kulaklık Genel >> Kulaklık İncelemeleri >> Oyuncu Kulaklıkları
calgici => Sandiske kulaklık önerisi (14.8.2006 00:47:55)
merhaba arkadaşlar.dün sandisk sansa m250 mp3çalar aldım.iyi bir kulaklık alsam farkedermi ses kalitesi.altec lansing 60 ytl e kulaklığı var.bu kadar para vermeme değermi.yoksa kendi kulaklığıylamı idare edeyim.ne dersiniz?

EXcom_Zkko => Sandiske kulaklık önerisi (14.8.2006 01:02:44)
60 ytl verdikten sonra sennheiser cx300 veya creative ep-630 alablirsin.. kendi kulaklığıyla idare edip etmemek sana kalmış bişey.. eğer seni tatmin ediyorsa almana gerek yok.. ama genelde player'la birlikte verilen kulaklıklar çok iyi performans vermezler..

daha kaliteli bir ses + izolasyon istersen üstte yazdığım kulaklıkları düşün bence..

calgici => Sandiske kulaklık önerisi (14.8.2006 01:05:48)
tatmin edici değil.

EXcom_Zkko => Sandiske kulaklık önerisi (14.8.2006 01:09:30)
nerede takıldığını söylersen yardımcı olmaya çalışırım..

calgici => Sandiske kulaklık önerisi (14.8.2006 08:16:18)
mp3çalar ım normal kalitede bir cihaz olduğu için acaba 60 ytl versem değermi diye tereddüt ediyorum.zaten cihazı 150ytl ye aldım.aldığım yer sony kulaklıkla dinletmişti bana ,ses orda daha iyiydi.kendi kulaklığı yetersiz.ben en iyisi alayım.

EXcom_Zkko => Sandiske kulaklık önerisi (14.8.2006 11:14:56)
sony kulaklık yanında verilenden iyiyse, demekki kendi kulaklığı yetersiz.. eğer istanbul'da oturuyorsan metan'a git ve cx300'ü dene.. (mp3 player'ını da yanında götür) bu kulaklıkla sony, philips gibi piyasadaki kulaklıklar kapışamazlar..

soundchaser => Sandiske kulaklık önerisi (14.8.2006 12:11:01)
quote:

Orjinalden alıntı: calgici

mp3çalar ım normal kalitede bir cihaz olduğu için acaba 60 ytl versem değermi diye tereddüt ediyorum.zaten cihazı 150ytl ye aldım.aldığım yer sony kulaklıkla dinletmişti bana ,ses orda daha iyiydi.kendi kulaklığı yetersiz.ben en iyisi alayım.

Değer niye değmesin, üstüne bir de izolasyon gibi bir avantajın olacak. Ayrıca sony kulaklıklara verilen paraya acırım her zaman Yani parayı sony e verip çöpe atacağına biraz daha koyup adam gibi bir şey almanı tavsiye ederim.

switel => Sandiske kulaklık önerisi (12.9.2006 18:45:25)
ben de sandisk sansa e250 almayi dusunuyorum. bu urun hakkindaki gorusleini bizimle paylasirsan sevinirim ( bu urunu kullanmis biri olarak ) . cunku , bence en iyi yorumlari urunu kullanan kisi yapar
yorumlarini bekliyorum . simdiden tesekkurler...

MyStİCaL => Sandiske kulaklık önerisi (12.9.2006 19:19:55)
40ytl ye EP630 ü tavsiye ederim özellikle f/p açısından alınabilirliği çok makul. Forumda benim ve başka bir arkadaşın incelemeleri var okursan yardımcı olur.

textilex => Sandiske kulaklık önerisi (9.3.2007 23:33:02)
kardeş bende m 250 kullnıyorum! neyazıkki 2 haftada kulaklıkta iletim problemi oluştu! yani kablo çok kolay aşınabiliyor! nyse ben de yeni bişiy alcam!

by.sleepless => Sandiske kulaklık önerisi (9.3.2007 23:43:23)
sandisklerle gelen kulaklıklar vasat bencede sen ep 630 al

Sayfa: [1]