hakkatten işlemci üzerinde yumurta pişirmişler (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Donanım / Hardware >> Dahili Bileşenler >> İşlemci >> Anakart >> Ram >> Depolama >> Ekran kartı >> Kasa/Güç kaynağı >> Diğer dahili bileşenler >> Sistem Tavsiyeleri
karakartal => hakkatten işlemci üzerinde yumurta pişirmişler (29.6.2004 20:23:32)
linke bakın arkadaşlar.millet çok boş yaa

http://www.phys.ncku.edu.tw/~htsu/humor/fry_egg.html

rabesantrata => hakkatten işlemci üzerinde yumurta pişirmişler (29.6.2004 20:32:13)
İsteyince oluyo be.

ilkerinanç => hakkatten işlemci üzerinde yumurta pişirmişler (29.6.2004 21:05:03)
ya isterseniz sizde yapabilirsiniz.
bunun için bir ilemci ve birde board yakmanız gerekir...
ama bana sorarsanız tüpgaz falan kullansanız daha ucuza gelir...
benden söylemesi

_png_ => hakkatten işlemci üzerinde yumurta pişirmişler (29.6.2004 21:35:51)
Adam bilgisayar çalışırken üretilen ısıyı değerlendirip yeniden kazanım olayına girmiş. Ben olsam kullandığı sıvı soğutma tertibatına bir ek yapıp pişirme işini kasanın dışına alırdım, böylece daha güvenli olurdu. Hımm, iyi fikir aslında. Odayı ısıtacağına kahvemi felan sıcak tutar.

aslanerkam => hakkatten işlemci üzerinde yumurta pişirmişler (29.6.2004 23:39:20)
çok güzel rekorlar kitabına girerlerdi aslında ama bunların hepsi boş (imzaya bakın)

`Oner => hakkatten işlemci üzerinde yumurta pişirmişler (30.6.2004 13:30:28)
quote:

Orjinalden alıntı: aslanerkam

çok güzel rekorlar kitabına girerlerdi aslında ama bunların hepsi boş (imzaya bakın)

Abi değiştir be imzanı içim kararıyor.Ölmek istiyorum

aslanerkam => hakkatten işlemci üzerinde yumurta pişirmişler (30.6.2004 13:40:10)
gerçekler değiştirilmez değiştirelemez

thunderace => hakkatten işlemci üzerinde yumurta pişirmişler (30.6.2004 13:51:56)
Vay beee..Adamlarda hayal gücü var...Biz bir adım öne geçmeliyiz...Mesela bilgisayar kasasında piliç çevirme döner ekmek falan..
fena olmaz bence

ti7800 => hakkatten işlemci üzerinde yumurta pişirmişler (30.6.2004 14:08:03)
Diyelimki bir sabah canınız sucuklu yumurta çekti. ve birde baktınız tüp bitmiş... Bulunduğunuz yer şehirden uzak ve en yakın tüpçünün gelmesi 1 saati bulabiliyor.. Bu durumda işlemcinin üzerine biraz bozukpara ile aliminyum folyoyu yerleştiriyoruz ve zevkle pişiriyoruzzzz.. 75 derece yeterli olur bence pişmesi için. Daha fazla ısı için Overlockk da gerekebilir.. Afiyet Olsun...

Not : Bu işlem sırasında parçalarınız zarar görebilir. Siz en iyisi 1 saat bekleyip Tüpçüyü çağırın ya da hazır yemek söyleyin..

sting => hakkatten işlemci üzerinde yumurta pişirmişler (30.6.2004 14:26:26)
acaba kurufasulye kaç saatte pişer bilen varmı?

Sayfa: [1]