mavipuma
=> Windows 8`de Yerel Hesap
(10.1.2014 22:54:03)
Herkese merhaba, ortak kullanılan Windows 8`e ait bilgisayara Microsoft hesabıyla değilde Windows 7, Vista vs. Olduğu gibi yerel hesap açmak istiyorum nasıl açıldığını biliyorum ama açtığım zaman neler olacak onu bilmiyorum, yerel hesaba geçen arkadaşlar söyleyebilir mi?
S.BAKAN
(10.1.2014 23:12:01)
birşey olmaz bazı windows özelliklerini kullanamazsınız.mağaza,arayüzdeki kişiler,takvim,eposta gibi kişisel uygulamalar aktif olmaz.yok ben hem onları kullanayım hem ortak olsun dersen bir tane hotmail hesabı aç o hesapla kayıt ol hem tüm uygulamaları kullanabilir hem ortak olur kişisel veri olmaz.
mavipuma
(10.1.2014 23:19:36)
Yardımınız için çok teşekkür ederim, yani şimdi yerel hesaba geçsem başlat menüsündeki bi kaç uygulamayı kullanamıycam, çok sağolun iyi akşamlar.
x biri
(11.1.2014 19:22:23)
quote:
Orijinalden alıntı: mavipuma Yardımınız için çok teşekkür ederim, yani şimdi yerel hesaba geçsem başlat menüsündeki bi kaç uygulamayı kullanamıycam, çok sağolun iyi akşamlar. |
ben çoğunlukla şifresiz yerel hesap kullanıyorum. e-posta, kişiler gibi bir iki uygulama haricinde diğer uygulama ve oyunlarda problem olmaz.