Noseyparker
=> Grasshoppers-Lyon tüm maç(Izet Hajrovic)
(4.1.2014 14:43:22)
quote:
Signore Türk @SignoreTr 6 dk Skibbe: "Izet'in gidisi bizim icin büyük bir kayip, ama 4m € cok önemli para" |
Ben izledim beğendim. Savunma anlamında Mancini ona bir şeyler katacaktır. Oluru var. Çabuk sıkılanlar için maçın ilk 5 dakikası da yeterli.
John Constantine
(4.1.2014 15:11:30)
Bende tam Alex Telles ' i izleyecektim, şimdi kararsız kaldım bak
Noseyparker
(4.1.2014 15:17:18)
Alex Telles ile ayrıntılı videolar izledim o yüzden Izet daha dikkat çekici. Hem de Umtiti'ye karşı oynamış yani boru değil.
Paul Scholes
(4.1.2014 15:17:33)
Hajırlı olsun.
oyuncu11790
(4.1.2014 15:19:53)
Umarım Türk pasaportu çıkartabilir , gerçekten etkili bir oyuncu bileklerine hakim ...
4 m euro bu oyuncu için çok iyi fiyat , en basitinden şöyle bir mantık kuralım bu oyuncu anadolu kulüplerimizin birinde olsaydı kapıyı ne kadardan açarlardı ? :)
İşin esprisi bir yana umarım Türk pasaportu çıkartabilir ,
wewantsome
(4.1.2014 23:36:53)
4m euro cok para demis. Uzucu...
Paul Scholes
(4.1.2014 23:38:57)
C-- sinif bir Avrupa takimi icin doyurucu bir ucret. Avrupa'da transfer aslinda boyle donuyor bu tarz oyuncular icin Turkiye'de olay ilginc bir boyutta.
Noseyparker
(4.1.2014 23:38:57)
quote:
Orijinalden alıntı: wewantsome 4m euro cok para demis. Uzucu... |
Yurtiçindeki piyasaya bakınca sudan ucuz. Lanet olsun bu soyguncu düzeni kuranlara. Hepsinin yediği paralar haram olsun...
3-5-2
(5.1.2014 01:10:28)
kardeşide stopermiş onuda alalım :)
Zenci Forvet
(5.1.2014 03:23:53)
quote:
Orijinalden alıntı: Noseyparker quote:
Orijinalden alıntı: wewantsome 4m euro cok para demis. Uzucu... | Yurtiçindeki piyasaya bakınca sudan ucuz. Lanet olsun bu soyguncu düzeni kuranlara. Hepsinin yediği paralar haram olsun... |
Demirören sayesinde hep. Bruma gibi yetenek yabancı sınırı yüzünden kadroya giremiyor. Hajrovic inşallah yerli statüsünde oynar.
funky-nd
(5.1.2014 03:59:57)
bu adam şimdi türk statüsünde mi ?
samtiger
(5.1.2014 04:46:38)
quote:
Orijinalden alıntı: Funky ND bu adam şimdi türk statüsünde mi ? |
ünal aysal türk statüsünde olmazsa alınmayacak tarzı birşey söylemiş sonrasında da kapa bildirim geldi.sanırım türk olarak oynayabilecek.
-AslanKurt-
(5.1.2014 09:21:19)
Galatasaray gibi birşey dedi ne dedi küfür mü etti la
josrdr
(5.1.2014 21:49:16)
ilk maç. izet asistin kıyısından dönmüştü
Noseyparker
(5.1.2014 22:40:50)
Koyacaktım bunu da maçları izleyen, takan yok. Bizim taraftar genelde bol keseden sallayıp FM, FIFA profillerine bakmayı seviyor.
Noseyparker
(5.1.2014 22:53:04)
quote:
Orijinalden alıntı: lombi quote:
Orijinalden alıntı: Noseyparker Koyacaktım bunu da maçları izleyen, takan yok. Bizim taraftar genelde bol keseden sallayıp FM, FIFA profillerine bakmayı seviyor. | Herkesin sizin kadar boş vakti yok. Manyak mı adamlar oturup bu maçları izlesin |
Boş vakitleri yoksa bilmiş bilmiş konuşmayacaklar o zaman. Ne yorumlar gördüm ben yok bu adam müthiş yada bu adam çöp. Adama ismini sorsan transfer haberlerinden önce o kim diyecek.
Ayrıca transfer ettiği oyuncuyu merak edip maçını izleyen de manyak oluyormuş öğrenmiş olduk. Sağol.