wiseass
=> Saç tararken yönü.. ?
(2.01.2014 01:50:41)
Arkadaslar ben bir modelde gordugum saci yapmak istiyorum fotograflarina baktim neredeyse hepsinde saci soldan saga dogru taranmis. Bende ayna karsisina gecip soldan saga taramaya calisiyorum fakat kimi zaman zorlaniyorum bir turlu beceremiyorum ya havaya kalkiyor yada abuk sabuk sekle donusuyor. Ama sagdan sola dogru taramaya calistigimda ise cok kolay bir sekilde sekil verebiliyorum.
Soruma gelecek olursak o modelde sacin soldan saga dogru tarali olmasi , sac yonuyle mi ilgili yoksa soldan saga taraninca daha guzel durmasiyla mi ilgili.
Not: Umarim anlatabilmisimdir.
mX-L4S3R
=> Saç tararken yönü.. ?
(2.01.2014 01:52:37)
Saç yönüyle alakalı ayrıca aynada gördüğün gibi değil fotoğrafta gördüğün gibi gözükür ayna simetriğini gösterir sana
wiseass
=> Saç tararken yönü.. ?
(2.01.2014 01:53:52)
quote:
Orijinalden alıntı: mX-L4S3R Saç yönüyle alakalı ayrıca aynada gördüğün gibi değil fotoğrafta gördüğün gibi gözükür ayna simetriğini gösterir sana |
Ben soldan saga dogru taranisini begendim modelde ki gibi o halde ben tam tersi yonde tararsam buyuk ihtimal guzel durmayacak karsi taraftan ?
Ken Block43
=> Saç tararken yönü.. ?
(2.01.2014 01:54:54)
Fotografta soldan sağa dogru taranmış olarak öyle gözükür aslında öyle değil sagdan sola dogru. Fotoğraf çekerek kanıtlandı onaylandı
MT-07
=> Saç tararken yönü.. ?
(2.01.2014 01:55:58)
Yan yatır yönü önemli değil.
mX-L4S3R
=> Saç tararken yönü.. ?
(2.01.2014 01:58:12)
quote:
Orijinalden alıntı: FXXK quote:
Orijinalden alıntı: mX-L4S3R Saç yönüyle alakalı ayrıca aynada gördüğün gibi değil fotoğrafta gördüğün gibi gözükür ayna simetriğini gösterir sana | Ben soldan saga dogru taranisini begendim modelde ki gibi o halde ben tam tersi yonde tararsam buyuk ihtimal guzel durmayacak karsi taraftan ? |
Fotoyu at ona göre karar verelim ayrıca soldan sağa doğru dediğin fotoğrafa göre mi sana göre mi onu da bilmiyoruz. Direk fotoyu koy buraya
wiseass
=> Saç tararken yönü.. ?
(2.01.2014 01:58:15)
Yani herkes sac yonune gore taramali degil mi ? , karsidan guzel gozukuyor diye ben sac yonumun tersine tarayayim diye bir mantik yok ?
wiseass
=> Saç tararken yönü.. ?
(2.01.2014 02:02:21)
quote:
Orijinalden alıntı: mX-L4S3R quote:
Orijinalden alıntı: mX-L4S3R Saç yönüyle alakalı ayrıca aynada gördüğün gibi değil fotoğrafta gördüğün gibi gözükür ayna simetriğini gösterir sana | Ben soldan saga dogru taranisini begendim modelde ki gibi o halde ben tam tersi yonde tararsam buyuk ihtimal guzel durmayacak karsi taraftan ? | Fotoyu at ona göre karar verelim ayrıca soldan sağa doğru dediğin fotoğrafa göre mi sana göre mi onu da bilmiyoruz. Direk fotoyu koy buraya |
.
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
ChicharitoBalbazar
=> Saç tararken yönü.. ?
(2.01.2014 02:04:34)
quote:
Orijinalden alıntı: FXXK Yani herkes sac yonune gore taramali degil mi ? , karsidan guzel gozukuyor diye ben sac yonumun tersine tarayayim diye bir mantik yok ? |
yok hocam beya bi fön makinesine bakar.istediğin her yöne tararsin.
mX-L4S3R
=> Saç tararken yönü.. ?
(2.01.2014 02:07:59)
quote:
Orijinalden alıntı: mX-L4S3R quote:
Orijinalden alıntı: mX-L4S3R Saç yönüyle alakalı ayrıca aynada gördüğün gibi değil fotoğrafta gördüğün gibi gözükür ayna simetriğini gösterir sana | Ben soldan saga dogru taranisini begendim modelde ki gibi o halde ben tam tersi yonde tararsam buyuk ihtimal guzel durmayacak karsi taraftan ? | Fotoyu at ona göre karar verelim ayrıca soldan sağa doğru dediğin fotoğrafa göre mi sana göre mi onu da bilmiyoruz. Direk fotoyu koy buraya | . < Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın > |
Ben de yana doğru tarıyorsun sandım kaldırıp hafif eğim vermiş burda. Ne tarafa doğru eğim vereceğin sorun oluşturmaz bence.
wiseass
=> Saç tararken yönü.. ?
(2.01.2014 02:10:35)
Haklisiniz aslinda fazla sorun olmaz sadece merak ettigim icin birde bu ayna ile fotograf celiskisi kafami karistirdi en iyisi mi iki yonede tarayip fotografimi cekeyim. Hangisi hosuma giderse o yone meğil vereyim.