Arkadaslar filmin ismini hatırlayamıyorum yardım pls (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Sinema - Dizi - Televizyon - Müzik - Kitap >> Sinema >> Yabancı Filmler
woow16 => Arkadaslar filmin ismini hatırlayamıyorum yardım pls (25.12.2013 13:26:50)
eskiden bir film izlemiştim, konusu falan aklımda ama ismini bir türlü hatırlayamıyorum. Adam şeytanla bi anlaşma yapıyor ve bunun karşılıgında istek hakkı oluyor komedi filmi, şeytanı temsil edende bir kadın, adam yeni istekte bulunacagı zaman 666'yı arıyor hatta bir kesitinden basketbolcu olmayı diliyor. Böyle bir film yardım edebilirseniz sevinirim

sarpcore => Arkadaslar filmin ismini hatırlayamıyorum yardım pls (25.12.2013 13:38:12)
quote:

Orijinalden alıntı: woow16

eskiden bir film izlemiştim, konusu falan aklımda ama ismini bir türlü hatırlayamıyorum. Adam şeytanla bi anlaşma yapıyor ve bunun karşılıgında istek hakkı oluyor komedi filmi, şeytanı temsil edende bir kadın, adam yeni istekte bulunacagı zaman 666'yı arıyor hatta bir kesitinden basketbolcu olmayı diliyor. Böyle bir film yardım edebilirseniz sevinirim

woow16 => Arkadaslar filmin ismini hatırlayamıyorum yardım pls (25.12.2013 13:44:53)
Coook tesekkürler

Sayfa: [1]