Gigabyte GSmart Simba SX1 Black (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Mobil Cihazlar >> Android Telefonlar >> Diğer Android Telefonlar
chupper67 => Gigabyte GSmart Simba SX1 Black (24.12.2013 22:02:46)
Arkadaşlar Bimekstehttp://www.bimeks.com.tr/urun/137502/gigabyte-gsmart-simba-sx1-black.aspx#photos birkaç gündür takip ettiğim bu telefonu kullanan varmı? Özellikleri gayet güzel gibi geldi bana ve eğer olumlu yorumlar gelirse almayı düşünüyorum.Kullanan yada inceleme şansı bulan arkadaşlardan yorumlarını rica ediyorum.

emirsencer => Gigabyte GSmart Simba SX1 Black (25.12.2013 19:19:38)
Ben inceleme şansı buldum.Telefon tasarım olarak oldukça iyi.Malzeme kalitesi de fena sayılmaz.Boyutlarına göre ağırlığı da normal bence.Kamerası 13 mp'nin hakkını veriyor.Benim adıma tek olumsuzluğu işlemcisi.O da telefonun kalbi demek zaten.Bu seviyedeki bir telefona gm discovery'deki gibi dört çekirdekli bir işlemci yakışırdı.Ha çift çekirdek çok mu vasat kalır,kesinlikle yolda bırakmaz.Performans gerektiren oyunlarda kasabilir o kadar.Kullandığım telefon Huawei ascend p1 1,5 çift çekirdek işlemcili ve 1gb ram'li. Simba sx1'de 1,4 çift çekirdek ve 1gb ram var. Bana işlemci ve ram olarak daha iyisini sunamadığı için eledim ben.

chupper67 => Gigabyte GSmart Simba SX1 Black (25.12.2013 19:41:06)
quote:

Orijinalden alıntı: emirsencer

Ben inceleme şansı buldum.Telefon tasarım olarak oldukça iyi.Malzeme kalitesi de fena sayılmaz.Boyutlarına göre ağırlığı da normal bence.Kamerası 13 mp'nin hakkını veriyor.Benim adıma tek olumsuzluğu işlemcisi.O da telefonun kalbi demek zaten.Bu seviyedeki bir telefona gm discovery'deki gibi dört çekirdekli bir işlemci yakışırdı.Ha çift çekirdek çok mu vasat kalır,kesinlikle yolda bırakmaz.Performans gerektiren oyunlarda kasabilir o kadar.Kullandığım telefon Huawei ascend p1 1,5 çift çekirdek işlemcili ve 1gb ram'li. Simba sx1'de 1,4 çift çekirdek ve 1gb ram var. Bana işlemci ve ram olarak daha iyisini sunamadığı için eledim ben.

Oyun oynamayı severim ama o kadarda önemli değil.Benim için çift hatlı olması ve aynı anda ikisininde aktif olması hoşuma gitti.Dicovery de hatların ikiside aynı anda aktif değilmiş.

cetin006 => Gigabyte GSmart Simba SX1 Black (26.12.2013 22:36:44)
çift hatta deneyen var mı??? birinden konuşurken (yönlendirme ve diğer saçmalıklarla uğraşmadan) diğer hattan çağrı alabiliyor ve hatta iddia ettikleri gibi ayrı hatlardan gelen çağrılar arası geçiş veya konferansa alabiliyor mu??

chupper67 => Gigabyte GSmart Simba SX1 Black (26.12.2013 23:50:30)
quote:

Orijinalden alıntı: cetin006

çift hatta deneyen var mı??? birinden konuşurken (yönlendirme ve diğer saçmalıklarla uğraşmadan) diğer hattan çağrı alabiliyor ve hatta iddia ettikleri gibi ayrı hatlardan gelen çağrılar arası geçiş veya konferansa alabiliyor mu??

Bimeksteki özelliklerinde aynı anda aktif diyor ve 3 lü konferans görüşmesi yapılabiliyormuş.Yani Hattın birinden aliyi diğer hattan ahmeti arayıp aynı anda konuşulabiliyormuş.Biraz karışık oldu ama idare ediver:)

excalibur => Gigabyte GSmart Simba SX1 Black (28.12.2013 19:52:33)
Simba telefonu arkadasim yeni aldi. Öncelikle telefonda konusurken diğer hattan herhangi bir yönlendirme yapmadan cagri gelebiliyor. Antutu test sonucunda 13700 civarinda puan aldi bu GMD bin aldiği puan ile ayni.Ama pil performansı iyi değil ve yazilimda türkçe tercüme eksiklikleri mevcut.

Cmk21 => Gigabyte GSmart Simba SX1 Black (8.1.2014 22:51:09)
http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/gigabyte-gsmart-simba-sx1-5-quot-and4-2-13mp-3g-99661480

kullanmış arkadaşlar yorumlarını detaylı paylaşırsa çok memnun oluruz almak için

belmethos => Gigabyte GSmart Simba SX1 Black (9.1.2014 11:59:50)
Sanırım adamlar MTK 4 çekirdeklere mesaj vermişler :D

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

hsirkecioglu => Gigabyte GSmart Simba SX1 Black (25.8.2014 19:16:21)
Bu ürünü bulabileceğimiz bir yer bilen var mı?

yilmazguney => Gigabyte GSmart Simba SX1 Black (25.8.2014 19:20:26)
Batarya tırt one yaw

alastor06 => Gigabyte GSmart Simba SX1 Black (4.12.2014 18:35:02)
Arkadaşlar araştırmadığım yer kalmadı. Bu ürünü alabileceğimiz bir yer varmı?

Sayfa: [1]