Şimdi Ara

İPhone 4 Jailbreak Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar İPhone 4 7.0.4 jailbreak hakkında şunu merak ediyorum eğer jailbreak yaparsam şarj sürem nasıl olur daha mı kötü daha mı iyi? Jailbreak ile şarj ölüyor diyorlar?



  • cevap yok mu
    *
  • Acil cevap ona göre jb yapcam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ipadimde kullanıyorum jailbreak, şarjını herhangi bir şekilde etkilediğini görmedim. Burdan bakabilirsin nasıl yapıldığınahttp://www.youtube.com/channel/UCK5kngm6ZF2vfI6e0J76Mdw ben de buna bakarak yaptım. Baktın etkiliyor silersin yine...
  • Verdiğin linkteki video 1 saat önce yüklenmiş,sende bu videoya bakarak jb yapmışsın ve 1 saat içinde şarjının etkilenmediğini gözlemlemişsin tebrik ediyorum..
  • ugrtrkgvn U kullanıcısına yanıt
    verdiğim linkteki kişi benim arkadaşım, videoyu o youtube'a yüklemeden önce izledim ve uyguladım. Kaldı ki kendisi de kullanıyor. Boş boş şeyler yazmanın bir anlamı yok, kafası biraz çalışan insan 1 saatte pil ömrünün ölçülemiceğini bilir herhalde? Bunu anlamak için sııntıyı yaşayan kişinin sana ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemince -- 25 Aralık 2013; 0:56:15 >
  • Ben ironi yapmıştım ama sen zaten videoyu tanıdığın birinin çektiğini açıkca söylemişsin.1 saatte hiçbir cihazın pil performansını ölçemezsin.birden fazla sayıda test yapman gerekir pil perfonamsı için.bu belki 1 hafta belki daha fazla sürer.Günden güne cihazı kullanma oranın bile farklı olduğu için tek bi ölçümle genelleme yapılamaz.en az 10 kere filan pili tamamen bitirirsin ve bu sürede neyi ne kadar kullandığını not edersin.Sonra ortalama değer alırsın.En alt ve üst değeri atarsın.3 sigma ve 6 sigma kuralı vardır kafana göre ben yaptım oldu da dersin bu kuralları uygulayarak ölçtüğün verilerin analizini doğrulayarak ta bi sonuç elde edersin.İkisi arasındaki hata yüzdesi haliyle çok büyük olacaktır.Önceki yorumumdaki ironiyi anlamayıp boş boş şeyler yazmanın bi anlamı yok diyosun ama ben yinede bunları yazdım belki faydası olur birine diye..Sana yine boş gelebilir o ayrı(!)

    Edit:jb yayınlanalı 2 gün oldu 1 saatten kastım kısa bi sürede diyebilmekti.İlk mesajdaki gibi farklı bi anlamı olan "1 saat" değil..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrtrkgvn -- 25 Aralık 2013; 1:15:59 >




  • ugrtrkgvn U kullanıcısına yanıt
    Yazdığın şeyler mantıklı fakat burası ne istatistik kurumu ne de kendinde söylediğin gibi 2 günde ölçülebilen birşey değil bu. Amaç soruyu sormuş olan arkadaşa yardım etmek sanırım? Ben de evet açıkca söylüyorum bir arkadaşımın yüklediği video'yu paylaştım. Yazdığımı dikkatli okusaydın deneme yöntemi tavsiyemi de görürdün 'henüz erken' olduğu için. Pil ömrü kullancı tipine göre de değişir ayrıca. Bu alanda yapılan en iyi sonuçlar da Power user ve Gamer ve Social Media user'larından gelir. Sanırım arkadaşında duymak istediği sigma kuralından ziyade şuana kadar kullananların memnun olup olmamasıydı. Sen 3 sigma ve 6 sigma kuralını vakti gelince uygularsın...
  • Bende sana soyledigim gibi 2 gunde hangi tweak yukleyip kullandinda pili etkilemedigini soyluyosun?bu zaman gerektiren bi genellemedir.kaldiki zaman gecsede su anda yapilan jb tam anlamiyla jb degil,kullanmadigin bisey tabiki biseyi degistirmez..neyse dedigin gibi amac soruyu soran arkadasa yardimci olmak.tabi bu konuda ikimizden baskasi yorum yazmissa...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonuç olarak etkiler mi baya?
  • mustafa6397 kullanıcısına yanıt
    sarjı cabuk bitiriyor jail break
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.