Satılık Sapphire HD6850 (Vatan garantili) (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> İkinci El - Ödüllü Anket >> İkinci El >> Bilgisayar ve Donanımları >> Ekran Kartı
The VIII => Satılık Sapphire HD6850 (Vatan garantili) (22.12.2013 20:32:21)
İlk olaray belirtmem gereken , ürün bir arkadaşıma aittir. Daha hızlı satılması için ben yardımcı oluyorum. Kendisine ürünü ben sattım,o yüzden her anlamda kefilim ürüne. Her konuda ben ilgileneceğim, ürün bana aitmiş gibi sayabilirsiniz.

Vatan Bilgisayar faturalı , 12 / 03 / 2014'e kadar garantisi devam ediyor.

Overclock vs. yapılmadı. Ürün tertemiz durumda orijinal kutusunda her şeyi mevcut. Sadece driver cd'si yoktur.

Ürünü elden teslim almayı düşünenler Kocaeli , Gebze'den alabilirler. Diğer yerlere önce ücret sonra kargo ile gönderilecektir.

Fiyat 210>200>190tl oldu arkadaşlar. Fiyat sondur. İndirim ve takas teklif etmeyiniz.

Sanalpazar ilanı :http://www.sanalpazar.com/Satilik-Fp-Canavari-Sapphire-Hd6850-1gb-256bit-Gddr5__isp13478047

Lütfen ;

" param bu kadar, o yüzden şu kadar vereyim"
" 150tl satıyorsan hemen alayım"
" şu kadar vereyim kargoyu sen öde"

Tarzında mesajlar atmayınız , cevap verilmeyecektir. İlan her türlü olumlu olumsuz eleştiriye kapalıdır. Sadece ciddi alıcılar iletişime geçsin lütfen.

< Resime gitmek için tıklayın >
Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

webknight => Satılık Sapphire HD6850 (Vatan garantili) (20.12.2013 23:28:14)
hocam mümkünse BurnInTest 2d/3d testi çıktısını atarmısınız, ilgileniyorum kartla da.

ankara => Satılık Sapphire HD6850 (Vatan garantili) (23.12.2013 15:01:46)
Hayırlı Satışlar

Sayfa: [1]