ne worm u ne kızı ya bende kız mız cıkmadı ne oluyor ? (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Free to Play - MMO >> Knight Online >> KO Genel
tRoq => ne worm u ne kızı ya bende kız mız cıkmadı ne oluyor ? (4.8.2006 23:45:00)
ya arkadaslar worm kes diyorlar gidiyorum kesiyorum kız mız cıkmıyor ne kızı ne oluyoruz ya neden böle oldum ? görev leri yaparken üstte sayıda yazmıyor ama yaptıgımda görev yerine geliyor bi yardım edin lütfen .(

tRoq => ne worm u ne kızı ya bende kız mız cıkmadı ne oluyor ? (5.8.2006 00:08:29)
BEYLER BU KIZ NE İŞ BİRİ ANLATSIN YA

UçanPırasa => ne worm u ne kızı ya bende kız mız cıkmadı ne oluyor ? (5.8.2006 00:11:39)
Çıkmıyor mu?D:
Nasıl yaa.İlk defa karşılaştım.

burak_55 => ne worm u ne kızı ya bende kız mız cıkmadı ne oluyor ? (5.8.2006 00:13:00)
ilk defa karşılaşman normaldir :))) oyun çıkalı daha 1 hafta bile olmadı :)

Quirah => ne worm u ne kızı ya bende kız mız cıkmadı ne oluyor ? (5.8.2006 00:15:18)
ya bırak o veleti sen bugün o velet yüzünden 2 kez yattım level düştüm küsüm ona

UçanPırasa => ne worm u ne kızı ya bende kız mız cıkmadı ne oluyor ? (5.8.2006 00:15:27)
Ben test serverında da oynadım.Orda her char açtığımda.İlk başta please help sonra worm kesip içinden çıkıyordu.

showkaan-32 => ne worm u ne kızı ya bende kız mız cıkmadı ne oluyor ? (5.8.2006 00:16:50)
bende ıstıyorum su questımı bırakmak nası oluyo yaa

_RazorBlade_ => ne worm u ne kızı ya bende kız mız cıkmadı ne oluyor ? (5.8.2006 00:21:37)
o kız mı erkek mi bilmiom ama benim canımı çok sıkıyo.Her olaya bi yorumu var.Ama oyuna girince Hello master deyişi yok mu beni bitiriyo

Gürcan34 => ne worm u ne kızı ya bende kız mız cıkmadı ne oluyor ? (5.8.2006 00:23:13)
F10 a basın göreve çift tıklayın sonra confirme basın çıkan küçük pencerede görev iptal olur

Y2kmtt => ne worm u ne kızı ya bende kız mız cıkmadı ne oluyor ? (5.8.2006 00:39:36)
bu f10 davasını bılmıyodum kardesım cok saol

Vicious Bee => ne worm u ne kızı ya bende kız mız cıkmadı ne oluyor ? (5.8.2006 00:47:43)
quote:

Orjinalden alıntı: Du4L!Ty

F10 a basın göreve çift tıklayın sonra confirme basın çıkan küçük pencerede görev iptal olur
cuniforma basınca iptal olmaz give upa basınca iptal olur

champion_heal => ne worm u ne kızı ya bende kız mız cıkmadı ne oluyor ? (5.8.2006 00:50:22)
quote:

Orjinalden alıntı: _RazorBlade_

o kız mı erkek mi bilmiom ama benim canımı çok sıkıyo.Her olaya bi yorumu var.Ama oyuna girince Hello master deyişi yok mu beni bitiriyo

murtazaa => ne worm u ne kızı ya bende kız mız cıkmadı ne oluyor ? (5.8.2006 01:17:04)
yaw bıde onun yuzunde ınformatıonu goremıyorum durmadan cıkıyo master falan dıyo :D

Dritter => ne worm u ne kızı ya bende kız mız cıkmadı ne oluyor ? (5.8.2006 02:05:05)
seed e tıklayıp options dan iptal edebiliyosunuz sanırım . Bide cz de kıl oluyorum tam canım azalıyo pat diye çıkıyo ordan '' dikkat et ölücen bilmemne '' . Herneyse sonra ölüyom sinirleniom tabi yeniden çıkıyo ''takma kafaya usta '' diyo konuşuyoda konuşuyo ne veletmiş bu ya

FreeStyle => ne worm u ne kızı ya bende kız mız cıkmadı ne oluyor ? (5.8.2006 02:15:42)
Yaa arkadaşlar bende çok gıcık oldum ona ...

Caduceus => ne worm u ne kızı ya bende kız mız cıkmadı ne oluyor ? (5.8.2006 08:44:09)
ben şahsen çok seviyorum şirin bişi hem ona bakmayın canınız azalınca
ayrıca el moradlılarda max diye bi erkek karuslarda seed diye bi kız çıkıyo (en iyisi seed valla)

KeepOut => ne worm u ne kızı ya bende kız mız cıkmadı ne oluyor ? (5.8.2006 08:45:46)
Yaw ama işe yarıyoo yaterken careful mater dio (dikkatli ol master demek)

Bugraloji => ne worm u ne kızı ya bende kız mız cıkmadı ne oluyor ? (5.8.2006 08:49:05)
ya uyuz oluorum o seedezırt pırt cıkıo deli edio beniama şirin bişi

aâmet => ne worm u ne kızı ya bende kız mız cıkmadı ne oluyor ? (5.8.2006 08:55:17)
kız değil o ve öldürünce item gibi değil animasyon ebeliriyo tekrr tekrar öldürmene gerek yok çıkmıyo felan diyosan o çıkmışyır sol altta M P bideo çocuğun resmi war çocuğun resmi olmayanlar worm kessin deniliyo çocuk sana yardım cı oluyo ordan görevleri yönete biliyosun options felan war

LombakTR => ne worm u ne kızı ya bende kız mız cıkmadı ne oluyor ? (5.8.2006 08:56:17)
Arkadaşlar bu kız davası şöyle.. eğer sol alt köşede " M P ? " var ise sizin ekranınızda, " ? " olan varsa.. " moradondan sadece 1 tane solucan kesmeleri yeterlidir.. kesdikten sonra bir kız cıkacaktır sağ alt köşede onun dediklerine tıklayın.. tıkladıgını yazı " beyaz renkte bir yazıdır " sonrada bu kız ile neler yapabiilrsiniz derseniz.. bu kızın amacı sizin aldıgınız görevler hakkında size bilgi vermektedir.. yaratıkların nerde oldugnu gösteren bir haritası, ve bunalıpta yapamadıgını görevleri silmenize yardımcı olur. siz şimdilik bunları bilseniz yeterli. kolay gelsin arkdaşlar..

Sayfa: [1] 2   sonraki >     >>