Lumia 900 wp8 veya android kurulumu oluyormu (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Mobil Cihazlar >> Windows Phone ve Tabletler >> Cihazlar Genel
Hi Guy => Lumia 900 wp8 veya android kurulumu oluyormu (10.12.2013 14:58:09)
Arkadaşımın lumia 900'üne başka bir işletim sistemi kurma imkanımız varmı acaba çünkü hiç yeni uygulama yok ve çok sorunlu bir işletim sistemi şimdiden teşekkürler

Bay H => Lumia 900 wp8 veya android kurulumu oluyormu (10.12.2013 15:20:09)
Androidi bilemem fakat wp8 kuramazsınız

Hi Guy => Lumia 900 wp8 veya android kurulumu oluyormu (10.12.2013 15:33:49)
quote:

Orijinalden alıntı: MR. H

Androidi bilemem fakat wp8 kuramazsınız

Teşekkürler cevabın için

Arkadaşıma bu kazığın üstüne bir bardak soğuk su

A L F O N S O => Lumia 900 wp8 veya android kurulumu oluyormu (10.12.2013 15:45:02)
lumia 900 wp8 değilmi zaten ?

Bay H => Lumia 900 wp8 veya android kurulumu oluyormu (10.12.2013 15:46:32)
Windows Phone 7.8 de kaldı o. 8e yükseltilmedi

Hi Guy => Lumia 900 wp8 veya android kurulumu oluyormu (10.12.2013 15:46:54)
quote:

Orijinalden alıntı: StevieRayVaughan

lumia 900 wp8 değilmi zaten ?

7.8 de kaldı

Nuvo' => Lumia 900 wp8 veya android kurulumu oluyormu (10.12.2013 15:47:00)
ikisinide kuramazsın

Hi Guy => Lumia 900 wp8 veya android kurulumu oluyormu (10.12.2013 15:48:05)
quote:

Orijinalden alıntı: Nuvo'

ikisinide kuramazsın

Yok fiyata satacak demek oluyor bu o kadarda para vermişti

Nuvo' => Lumia 900 wp8 veya android kurulumu oluyormu (10.12.2013 15:58:59)
quote:

Orijinalden alıntı: Hi Guy

quote:

ikisinide kuramazsın

valla benim hala beğendiğim bir modeldir 900 : ) hatta arkadaşında uygulama ve oyun çılgınlığı yoksa kullansın tam bir iş telefonu ve gündelik hayatta ihtiyaçları karşılayabilecek bir model ve sağlam . Zaten şuanda bu telefonu satan telefoncular ya tutarsa mantığı ile yüksek fiyat çekiyor o yüzden ikinci el y.dışı kayıtlı ucuza almak en mantıklısı .. arkadaşın ne kadar vermişki ?

Hi Guy => Lumia 900 wp8 veya android kurulumu oluyormu (10.12.2013 16:05:02)
quote:

quote:

quote:

ikisinide kuramazsın

valla benim hala beğendiğim bir modeldir 900 : ) hatta arkadaşında uygulama ve oyun çılgınlığı yoksa kullansın tam bir iş telefonu ve gündelik hayatta ihtiyaçları karşılayabilecek bir model ve sağlam . Zaten şuanda bu telefonu satan telefoncular ya tutarsa mantığı ile yüksek fiyat çekiyor o yüzden ikinci el y.dışı kayıtlı ucuza almak en mantıklısı .. arkadaşın ne kadar vermişki ?

Oyun uygulama delisi olduğu için sıkıntı ysşıyor ayrıca ayarlar arayüz bir sürü sıkıntısı olduğunu söylüyor.ne kadar verdiğini bilmiyorum ama çok para verdiğini biliyorum psp'sinide satmıştı bide 2 hafta filan otlakçılık yaptı

Nuvo' => Lumia 900 wp8 veya android kurulumu oluyormu (10.12.2013 16:08:24)
quote:

quote:

quote:

quote:

ikisinide kuramazsın

Oyun uygulama delisi olduğu için sıkıntı ysşıyor ayrıca ayarlar arayüz bir sürü sıkıntısı olduğunu söylüyor.ne kadar verdiğini bilmiyorum ama çok para verdiğini biliyorum psp'sinide satmıştı bide 2 hafta filan otlakçılık yaptı

o telefon almak için almış o zaman yada telefoncu kandırmış : ) 500 den fazla verdiyse yazık olmuş parasına tabi dediğin gibi oyun ve uygulama için aldıysa birde elinde kalır telefon satamaz da : )

Hi Guy => Lumia 900 wp8 veya android kurulumu oluyormu (10.12.2013 16:47:04)
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ikisinide kuramazsın

o telefon almak için almış o zaman yada telefoncu kandırmış : ) 500 den fazla verdiyse yazık olmuş parasına tabi dediğin gibi oyun ve uygulama için aldıysa birde elinde kalır telefon satamaz da : )

Telefon çıktığında almıştı o yüzden çok para verdi

rudeboytr => Lumia 900 wp8 veya android kurulumu oluyormu (11.12.2013 00:18:06)
Valla bende kullaniyorum su an cok memnunum twitter facebook bana yetiyor supertubeden de film indiriyorum askerim daha ne olsun :D

Sayfa: [1]