Karakterkerin belirgin özelliklere sahip olduğu film önerisi (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Sinema - Dizi - Televizyon - Müzik - Kitap >> Sinema >> Sinema Genel
Mell => Karakterkerin belirgin özelliklere sahip olduğu film önerisi (4.12.2013 18:56:03)
Bir ders için film izleyip karakter analizi yapmam gerek. Karakterleri belirleyip Popüler optimist/ Mükemmeliyetçi melankolik/ Güçlü kolerik/ Barışcıl soğukkanlı olarak tanımlandıracagım.
Filmin az karakter olması benim için daha iyi olur. Önerebileceğiniz filmler var mı?

AtticusFinch => Karakterkerin belirgin özelliklere sahip olduğu film önerisi (4.12.2013 18:59:02)

Mell => Karakterkerin belirgin özelliklere sahip olduğu film önerisi (4.12.2013 19:34:14)
quote:

Orijinalden alıntı: AtticusFinch

Tesekkürler ilgilenecegim

Mr.Pacino => Karakterkerin belirgin özelliklere sahip olduğu film önerisi (4.12.2013 21:04:50)
bu filmlerdeki karakterler çok işine yarar , sağlam karakterler

özellikle bu 12 angry men filmi salt 12 kişinin karakterleri,kişilikleri üzerine kurulu bir film , sana çok ekmek çıkar bundan)

Mell => Karakterkerin belirgin özelliklere sahip olduğu film önerisi (4.12.2013 21:35:21)
quote:

Orijinalden alıntı: Prison-Break

özellikle bu 12 angry men filmi salt 12 kişinin karakterleri,kişilikleri üzerine kurulu bir film , sana çok ekmek çıkar bundan)

Teşekkür ederim bir film içerisinde birbirine zıt/farklı kişilikler yer almış olması gerek. 12 kızgın adamda bu var mı?

Mr.Pacino => Karakterkerin belirgin özelliklere sahip olduğu film önerisi (4.12.2013 21:41:52)
quote:

Orijinalden alıntı: Mell

quote:

Teşekkür ederim bir film içerisinde birbirine zıt/farklı kişilikler yer almış olması gerek. 12 kızgın adamda bu var mı?

Sana soyle aciklayayim , o istedigin tarife 12angry men den daha fazla uyan film oldugunu sanmiyorum piyasada , zaten 1:30 saatlik film , izle ne demek istedigimi anlarsn , sonrada yaz buraya dedigim kadar isine yaradimi diye

Mell => Karakterkerin belirgin özelliklere sahip olduğu film önerisi (4.12.2013 22:01:06)
O filmi çok önceden izlemiştim hatırladıgım kadarıyla orada karakterlerin bir olay karsısında düşünceleri farklıydı ama benim aradıgım biri takıntılı bir insan olsun diğer hayatını eğlence üzerine kursun bu tür bi farklılık olması gerek :)

Mr.Pacino => Karakterkerin belirgin özelliklere sahip olduğu film önerisi (5.12.2013 12:26:59)
quote:

O filmi çok önceden izlemiştim hatırladıgım kadarıyla orada karakterlerin bir olay karsısında düşünceleri farklıydı ama benim aradıgım biri takıntılı bir insan olsun diğer hayatını eğlence üzerine kursun bu tür bi farklılık olması gerek :)

Suan oyle bir film gelmedi aklima ama dizi istersen dexter var , gercek kisiligi baska insanlara gosterdigi yuzu baska ilk yorumunda tam ne istedigini yazmamissin o yuzden o filmleri onerdim ki ilk yorumuna gore gayette uygun filmler , bu tarife uyan bir film gelmedi aklima gelirse yazarim

Mell => Karakterkerin belirgin özelliklere sahip olduğu film önerisi (5.12.2013 13:06:10)
quote:

quote:

Suan oyle bir film gelmedi aklima ama dizi istersen dexter var , gercek kisiligi baska insanlara gosterdigi yuzu baska ilk yorumunda tam ne istedigini yazmamissin o yuzden o filmleri onerdim ki ilk yorumuna gore gayette uygun filmler , bu tarife uyan bir film gelmedi aklima gelirse yazarim

Haklısın doğru ifade edememiş olabilirim, yinede önerilerin için teşekkürler. Zaten fikir değiştirdim yabancı film yerine yerli film seçeceğim hababam sınıfı gibi bir film olabilir içinde bir çok farklı karakter barındırıyor

Eser. => Karakterkerin belirgin özelliklere sahip olduğu film önerisi (5.12.2013 13:56:14)
kesinlikle 12 angry men

No-One => Karakterkerin belirgin özelliklere sahip olduğu film önerisi (5.12.2013 17:18:53)
Romanlardan yola çıkılarak yapılan filmlerde karakteristik özellikler genellikle çok daha belirgin oluyor.

IraArel => Karakterkerin belirgin özelliklere sahip olduğu film önerisi (5.12.2013 22:51:10)
Karayip Korsanları : Siyah İnci'nin Laneti
Jack Sparrow'u tarif et edebilirsen

Silent Guardian => Karakterkerin belirgin özelliklere sahip olduğu film önerisi (7.12.2013 16:28:09)
Cinderella Man
Warrior

Meursault. => Karakterkerin belirgin özelliklere sahip olduğu film önerisi (7.12.2013 16:35:28)
http://www.imdb.com/title/tt1924396/

Muhafazakar, sıkı bir karaktere sahip.

Mell => Karakterkerin belirgin özelliklere sahip olduğu film önerisi (8.12.2013 00:11:34)
Teşekkürler arkadaşlar önerdiğiniz filmleri araştırmaya devam ediyorum

Rodin => Karakterkerin belirgin özelliklere sahip olduğu film önerisi (8.12.2013 00:39:54)

Tabi ki de Norman Bates.

Not Today! => Karakterkerin belirgin özelliklere sahip olduğu film önerisi (8.12.2013 08:40:31)
quote:

Bitirim ikili

Jim Carrey => Karakterkerin belirgin özelliklere sahip olduğu film önerisi (8.12.2013 12:10:59)
Bir anda aklıma tam olarak bu film geldi

Sayfa: [1]