KİTAP ÖNERİSİ (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Sinema - Dizi - Televizyon - Müzik - Kitap >> Kitap >> Kitap Önerileri/Tavsiyeleri
RoyalSmoker => KİTAP ÖNERİSİ (25.11.2013 20:35:06)
Arkadaşlar öyle çok kitap okuyan birisi değilimdir(Çok Okumayan derken senede 1 kitapta değil) Üniversite öğrencisiyim, biraz kendimi toplumdan dışladığım için kitap yardımlarınızı almak istedim.

Hayatımda ilk ve tek okuduğum seri artık klasik oldu ama Açlık Oyunları serisiydi . Geçenlerde bitirdim .
Fight Club filmini çok izlesemde kitabı farklı geldi biraz daha . Cengiz Aytmatov Gün olur asra bedel kitabı akıcı gelmişti . Agathe Christie Nilde Ölüm kitabı sürükleyiciydi .

Sevdiğim tarzlar bunlar, bu kitapları okuyanlar olarak tavsiyeleriniz nelerdir ?

Ayrıca evde bulduğum kitaplarıda okurum.Şuan elimde lise yıllarından kalan Timaş yayınlarının Gogol-Ölü Canlar ve Savaş ve Barış kitapları var . Ayrıca İskele yayınlarının 2 Serilik Karamazov kardeşler kitabı var . Bu yayınevlerine göre yada benim tarzıma göre bu kitapları tavsiye edermisiniz ?

Alınacak kitap listemde Ejderha Dövmeli Kız, Simyacı ve Ahmet Ümit-Beyoğlu Rapsodiside var bunlarıda yorumlarsınız umarım

Şimdiden kitap tavsiyeleriniz için teşekkürler,kitap okumakta sigara gibi bağımlılık yapıyo bende . Boş geçmezseniz sevinirim

hoksi => KİTAP ÖNERİSİ (25.11.2013 21:12:35)
Evdeki Simyacıdan başlamalısın

RoyalSmoker => KİTAP ÖNERİSİ (26.11.2013 13:32:53)
quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

Evdeki Simyacıdan başlamalısın

Teşekkürler hocam, simyacıyı listenin başına koyuyorum o zaman

the right hand of evil => KİTAP ÖNERİSİ (26.11.2013 14:10:24)
Evdeki Karamazov Kardeşler'le, Savaş ve Barış'ı mutlaka oku. Tavsiye edeceğim kitaplar;

Agatha Christie Dersimiz Cinayet
William Landay Genetik Miras
Harlan Coben Orman
Michael Palmer Beşinci Tüp
P. J. Parris Ölüm Şarkısı

RoyalSmoker => KİTAP ÖNERİSİ (26.11.2013 15:07:53)
Bilmediğim birçok kitabı yazmışsınız hocam , hepsini araştırdım hepsininde hikayesi birbirinden güzel duruyor .
Bu kitaplardan sonra bana yeni kitaplık gerekicek gibi, teşekkürler tavsiyeleriniz için :)

the right hand of evil => KİTAP ÖNERİSİ (26.11.2013 15:30:01)
Rica ederim. Keyifli okumalar.

SilasGrives => KİTAP ÖNERİSİ (26.11.2013 20:08:00)
stephen king'den ne bulursan oku derim.favorim hayvan mezarlığı

RoyalSmoker => KİTAP ÖNERİSİ (26.11.2013 23:07:27)
Teşekkürler hocam hepsini ekliyorum listeye merak etmeyin okucam kararlıyım

SardanapaL => KİTAP ÖNERİSİ (26.11.2013 23:19:33)
George Orwell - Hayvan Çiftliği. Bir nevi sosyalizme bakış açısı.Sürükleyici tavsiye ederim.

RoyalSmoker => KİTAP ÖNERİSİ (26.11.2013 23:56:23)
Herkes eşittir, ama bazıları daha eşittir tarzı yorumların yapıldığı kitapmış ,düzene karşı yada düzeni eleştiren konusuyla ilgi çekici bunuda ekledim

aeigis41 => KİTAP ÖNERİSİ (27.11.2013 00:13:36)
Metro 2033
Sineklerin Tanrısı
Uçurtma Avcısı
Beyaz Gemi

RoyalSmoker => KİTAP ÖNERİSİ (27.11.2013 18:54:49)
Kitapları araştırdım Metro 33 zombi istilası tarzı ve oyunuda mevcutmuş ayrıca , Sineklerin Tanrısı ve Uçurtma Avcısı kitaplarının hikayeleri sürükleyici geldi . Ayrıca filmleride varmış , kitaplarını okuduktan sonra filmlerinide izlemek isterim . Beyaz Gemi'yi lise yıllarımda okumuştum sürükleyiciydi , tavsiyeleriniz için teşekkürler hocam

Sayfa: [1]