Dousk
=> Resimdeki klimanın özelliklerini bilen?
(12.11.2013 11:10:43)
Beyler öncelikle herkeze selamlar. Fii tarihinde devren satın aldığım hazır kurulu dükkanımı kapattığım için ordaki klimayı evime bağlamayı düşünüyorum. Babam bir numara verdi servismiş sanırım ama adam benden kesin bilgi istiyor fiyat vermek için. Sizden ricam resimlerdeki BOSFOR marka klimanın modelini veyahut kaç Btu olduğunu vs bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Ben pek anlamam bunlardan ve ürüne ait hiçbir kitap veya belge şeklinde birşey yok elimde malesef.
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
tutankemon
(12.11.2013 13:31:35)
Halkımızdaki bu karmaşayı çözebilmiş değilim.
Panasonic, sony,Vu+ gibi ürünlere sahip ol sonra bu ne idüğü belirsiz klimayı evine tak, tam komedi.
Dousk
(12.11.2013 14:51:20)
quote:
Orijinalden alıntı: tutankemon Halkımızdaki bu karmaşayı çözebilmiş değilim. Panasonic, sony,Vu+ gibi ürünlere sahip ol sonra bu ne idüğü belirsiz klimayı evine tak, tam komedi. |
Mesajınızda işime yarayacak bir bilgi olmadığından kâle almıyorum. Değerli görüşlerinizi kendize saklayın.
Lütfen sadece bilgili arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim.
emre_saganak34
(14.11.2013 08:27:42)
quote:
Orijinalden alıntı: Dousk Beyler öncelikle herkeze selamlar. Fii tarihinde devren satın aldığım hazır kurulu dükkanımı kapattığım için ordaki klimayı evime bağlamayı düşünüyorum. Babam bir numara verdi servismiş sanırım ama adam benden kesin bilgi istiyor fiyat vermek için. Sizden ricam resimlerdeki BOSFOR marka klimanın modelini veyahut kaç Btu olduğunu vs bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Ben pek anlamam bunlardan ve ürüne ait hiçbir kitap veya belge şeklinde birşey yok elimde malesef. < Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın > |
Merhaba cihaz 12000btu dur. Klimaciniz bayagi usengec ki rakamida yuksek gelecektir. Is yapmak isteyen isi yapar. Ayni taksilerin kisa mesafe demesi gibi...
Cikacak maliyete sifir klima alabilirsiniz...
Dousk
(14.11.2013 10:13:20)
quote:
Orijinalden alıntı: emre_saganak34 quote:
Orijinalden alıntı: Dousk Beyler öncelikle herkeze selamlar. Fii tarihinde devren satın aldığım hazır kurulu dükkanımı kapattığım için ordaki klimayı evime bağlamayı düşünüyorum. Babam bir numara verdi servismiş sanırım ama adam benden kesin bilgi istiyor fiyat vermek için. Sizden ricam resimlerdeki BOSFOR marka klimanın modelini veyahut kaç Btu olduğunu vs bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Ben pek anlamam bunlardan ve ürüne ait hiçbir kitap veya belge şeklinde birşey yok elimde malesef. < Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın > | Merhaba cihaz 12000btu dur. Klimaciniz bayagi usengec ki rakamida yuksek gelecektir. Is yapmak isteyen isi yapar. Ayni taksilerin kisa mesafe demesi gibi... Cikacak maliyete sifir klima alabilirsiniz... |
Anladım hocam çok teşekkür ederim. Eğer masraf o kadar olacaksa yeni klima almak daha mantıklı olur.
Tekrardan teşekkürler..
emre_saganak34
(14.11.2013 11:53:18)
quote:
Orijinalden alıntı: Dousk quote:
Orijinalden alıntı: Dousk Beyler öncelikle herkeze selamlar. Fii tarihinde devren satın aldığım hazır kurulu dükkanımı kapattığım için ordaki klimayı evime bağlamayı düşünüyorum. Babam bir numara verdi servismiş sanırım ama adam benden kesin bilgi istiyor fiyat vermek için. Sizden ricam resimlerdeki BOSFOR marka klimanın modelini veyahut kaç Btu olduğunu vs bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Ben pek anlamam bunlardan ve ürüne ait hiçbir kitap veya belge şeklinde birşey yok elimde malesef. < Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın > | Merhaba cihaz 12000btu dur. Klimaciniz bayagi usengec ki rakamida yuksek gelecektir. Is yapmak isteyen isi yapar. Ayni taksilerin kisa mesafe demesi gibi... Cikacak maliyete sifir klima alabilirsiniz... | Anladım hocam çok teşekkür ederim. Eğer masraf o kadar olacaksa yeni klima almak daha mantıklı olur. Tekrardan teşekkürler.. |
Tercih tabiki sizin. Arkadaslar marka vs. Konusunda birseyler soylemisler. Beni taniyanlar markalar hakkinda yorum yapmadigimi bilirler. Aluminyum boru ile yaptirin montaji daha ucuza gelir. Eger evinizde saglikli konfor aramiyorsaniz. Sadece jkima calissin sogutma yapsin tercihiniz ise.
Dousk
(14.11.2013 12:01:23)
quote:
Orijinalden alıntı: Dousk quote:
Orijinalden alıntı: Dousk Beyler öncelikle herkeze selamlar. Fii tarihinde devren satın aldığım hazır kurulu dükkanımı kapattığım için ordaki klimayı evime bağlamayı düşünüyorum. Babam bir numara verdi servismiş sanırım ama adam benden kesin bilgi istiyor fiyat vermek için. Sizden ricam resimlerdeki BOSFOR marka klimanın modelini veyahut kaç Btu olduğunu vs bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Ben pek anlamam bunlardan ve ürüne ait hiçbir kitap veya belge şeklinde birşey yok elimde malesef. < Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın > | Merhaba cihaz 12000btu dur. Klimaciniz bayagi usengec ki rakamida yuksek gelecektir. Is yapmak isteyen isi yapar. Ayni taksilerin kisa mesafe demesi gibi... Cikacak maliyete sifir klima alabilirsiniz... | Anladım hocam çok teşekkür ederim. Eğer masraf o kadar olacaksa yeni klima almak daha mantıklı olur. Tekrardan teşekkürler.. | Tercih tabiki sizin. Arkadaslar marka vs. Konusunda birseyler soylemisler. Beni taniyanlar markalar hakkinda yorum yapmadigimi bilirler. Aluminyum boru ile yaptirin montaji daha ucuza gelir. Eger evinizde saglikli konfor aramiyorsaniz. Sadece jkima calissin sogutma yapsin tercihiniz ise. |
Kışın zaten doğalgaz ile ısınıyoruz hocam benim düşüncem yazın o bunaltıcı sıcaklarda biraz olsun serinletmesi eğer bu işe yarayacaksa sorun yok