Z.E.U.S
=> Oyun-Film-Müzik İÇİN KULAKLIK ÖNERİSİ
(11.11.2013 15:30:11)
Merhaba arkadaşlar, ben kulaklık almak istiyorum. Ancak kararsız kaldım. Kafamda belirlediğim birçok kulaklık var aşağıda sıraladığım kulaklıklar arasında belirlediğim kriterlerde hangisi en iyisidir.
1-SteelSeries Siberia v2 (Ses Kartlı)
2-Logitech G930
3-Creative SB TACTIC 3D RAGE USB
Yurtdışından almayı planlıyorum, bu benim yurtdışından alacağım ilk ürün olacak o yüzden tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum. Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Ahayri
(12.11.2013 11:14:16)
quote:
Orijinalden alıntı: Z.E.U.S Merhaba arkadaşlar, ben kulaklık almak istiyorum. Ancak kararsız kaldım. Kafamda belirlediğim birçok kulaklık var aşağıda sıraladığım kulaklıklar arasında belirlediğim kriterlerde hangisi en iyisidir. 1-SteelSeries Siberia v2 (Ses Kartlı) 2-Logitech G930 3-Creative SB TACTIC 3D RAGE USB Yurtdışından almayı planlıyorum, bu benim yurtdışından alacağım ilk ürün olacak o yüzden tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum. Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim. |
Creative 'i öneriyorum. Al gitsin.
Z.E.U.S
(12.11.2013 14:28:33)
quote:
Orijinalden alıntı: Ahayri quote:
Orijinalden alıntı: Z.E.U.S Merhaba arkadaşlar, ben kulaklık almak istiyorum. Ancak kararsız kaldım. Kafamda belirlediğim birçok kulaklık var aşağıda sıraladığım kulaklıklar arasında belirlediğim kriterlerde hangisi en iyisidir. 1-SteelSeries Siberia v2 (Ses Kartlı) 2-Logitech G930 3-Creative SB TACTIC 3D RAGE USB Yurtdışından almayı planlıyorum, bu benim yurtdışından alacağım ilk ürün olacak o yüzden tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum. Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim. | Creative 'i öneriyorum. Al gitsin. |
Peki nedenlerini açıklarmısınız ?
Ahayri
(12.11.2013 14:30:33)
quote:
Orijinalden alıntı: Z.E.U.S quote:
Orijinalden alıntı: Ahayri quote:
Orijinalden alıntı: Z.E.U.S Merhaba arkadaşlar, ben kulaklık almak istiyorum. Ancak kararsız kaldım. Kafamda belirlediğim birçok kulaklık var aşağıda sıraladığım kulaklıklar arasında belirlediğim kriterlerde hangisi en iyisidir. 1-SteelSeries Siberia v2 (Ses Kartlı) 2-Logitech G930 3-Creative SB TACTIC 3D RAGE USB Yurtdışından almayı planlıyorum, bu benim yurtdışından alacağım ilk ürün olacak o yüzden tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum. Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim. | Creative 'i öneriyorum. Al gitsin. | Peki nedenlerini açıklarmısınız ? |
Yurt dışından almanı önermiyorum. Creative F/P kulaklıkları üretiyor ve çok iyi bir marka ses konusunda. Özellikle oyun oynuyorsan kesinlikle Creative al. İnternettede bu tür yorumları var Creative kulaklıkların.
Ozkonmanguno
(12.11.2013 14:31:02)
Bence en iyisi skypal
@Z.E.U.S Fiyat/Performans
Ozkonmanguno
(12.11.2013 14:32:53)
Yurt dışından alımlardı 150€ geçmedigi sürece gümrük sorunu olmuyor diye biliyorum yurt dışı ideal
Z.E.U.S
(12.11.2013 14:32:57)
Skypal dışına çıkmak istiyorum bu zamana kadar onunla idare ettim zaten 
Ahayri
(12.11.2013 14:33:28)
Hiç uğraşmayın bence direk alın Creative hem ucuz hemde kalite.
Ozkonmanguno
(12.11.2013 14:38:18)
Kesinlikle bunlardan birisini almak istiyorsan sana önerim Logitech'tir performans vermese bile kalite başka birşeye gerek duyma o parayı verirken kesinlikle kalite.
Ahayri
(12.11.2013 14:39:55)
quote:
Orijinalden alıntı: Ozkonmanguno Kesinlikle bunlardan birisini almak istiyorsan sana önerim Logitech'tir performans vermese bile kalite başka birşeye gerek duyma o parayı verirken kesinlikle kalite. |
Logitech kaliteli marka ancak bu kulaklığın iyi olduğunu göstermez. Mouselarında sorunlardan geçilmiyor. Kulaklıklarında da pek olumlu yorumlara rastlamadım ben. Kablosuz olmasıda ayrı bir dezavantaj benim için açıkçası.
Z.E.U.S
(12.11.2013 14:40:04)
quote:
Orijinalden alıntı: Ozkonmanguno Kesinlikle bunlardan birisini almak istiyorsan sana önerim Logitech'tir performans vermese bile kalite başka birşeye gerek duyma o parayı verirken kesinlikle kalite. |
Aslında bende öyle düşünüyorum fakat G930'un kablosuz olması ilerde sağlık sorunlarına yol açarmı diye düşündürüyor.
Z.E.U.S
(12.11.2013 14:43:31)
Ahayri
(12.11.2013 14:45:55)
Z.E.U.S
(12.11.2013 14:46:38)
Konu iyice konu dışına döndü
Ozkonmanguno
(12.11.2013 14:47:13)
İşte adam kendini sözcüklerle ifade edemiyor konuşmayı bilmiyor.