Famous
=> Sony Sistemi Sonradan Eklemek Mümkün Mü ?
(8.11.2013 22:05:11)
Arkadaşlar 2012 Fiesta'ya Hurdacılardan veya Başka Biryerden Sony Sistem Bulup Takmak Mümkün Mü Acaba ? Sorun Yaratır Mı ? Pakette Olan Orjinal Sistemden Yani.
tarx
(8.11.2013 23:00:46)
hocam selam
biz focus aracımıza takmıştık herhangi bir sıkıntı olmadı fiestada da olacağını sanmıyorum.
Famous
(9.11.2013 00:59:39)
quote:
Orijinalden alıntı: tarx hocam selam biz focus aracımıza takmıştık herhangi bir sıkıntı olmadı fiestada da olacağını sanmıyorum. |
Nereden Temin Ettiniz Acaba Teşekkür Ederim Cevap İçin
tarx
(10.11.2013 14:52:27)
babam ford otosanda çalışıyor bayisinden ayarlamıştı :)
AytacA.
(16.11.2013 12:27:01)
quote:
Orijinalden alıntı: Famous Arkadaşlar 2012 Fiesta'ya Hurdacılardan veya Başka Biryerden Sony Sistem Bulup Takmak Mümkün Mü Acaba ? Sorun Yaratır Mı ? Pakette Olan Orjinal Sistemden Yani. |
merhaba,
sony veya clone marka teypler sonradan ford serviste dahi takılıyor ancak sony taktığınızda önemli olan araç hoparlörlerini de değiştirmeniz, ki mükemmel sonucu elde edebilesiniz. sanırım aklınızdaki soru teyp gövde olarak oturur mu oturmaz mı. ebatları aynı olduğu sorun çıkarmayacaktır.
Bu arada ben Ford üzerinde orjinal gelen teyplerden şüphe ediyorum bir sony kadar kaliteli çünkü :) +3tiz +3bas ile mükemmel sonuçlar alınabiliyor. bu arada kendim de sony taraftarıyım. Kullandığım tüm cihazlar Sony :)
< Resime gitmek için tıklayın >
Famous
(18.11.2013 17:39:18)
quote:
Orijinalden alıntı: **** quote:
Orijinalden alıntı: Famous Arkadaşlar 2012 Fiesta'ya Hurdacılardan veya Başka Biryerden Sony Sistem Bulup Takmak Mümkün Mü Acaba ? Sorun Yaratır Mı ? Pakette Olan Orjinal Sistemden Yani. | merhaba, sony veya clone marka teypler sonradan ford serviste dahi takılıyor ancak sony taktığınızda önemli olan araç hoparlörlerini de değiştirmeniz, ki mükemmel sonucu elde edebilesiniz. sanırım aklınızdaki soru teyp gövde olarak oturur mu oturmaz mı. ebatları aynı olduğu sorun çıkarmayacaktır. Bu arada ben Ford üzerinde orjinal gelen teyplerden şüphe ediyorum bir sony kadar kaliteli çünkü :) +3tiz +3bas ile mükemmel sonuçlar alınabiliyor. bu arada kendim de sony taraftarıyım. Kullandığım tüm cihazlar Sony :) < Resime gitmek için tıklayın > |
Aynen Bu Resimdeki Ürünü Bulup Takmak İstiyorum
Ancak Şuan Kafama Takılan Bir Nokta Var Acaba Bu Sistemde Radio Monitörü Farklı mı ?
AytacA.
(18.11.2013 18:04:07)
radio monitörü farklı mı bilmiyorum ama şöyle bir şey var, geniş ekran. bununla birlikte geniş ekranlı kasayı takmanız daha güzel olur bence.
belki zaten geniş ekran zorunludur belki ihtiyari takılıyordur
nodoubt0938
(27.05.2014 14:27:08)
quote:
Orijinalden alıntı: Famous quote:
Orijinalden alıntı: **** quote:
Orijinalden alıntı: Famous Arkadaşlar 2012 Fiesta'ya Hurdacılardan veya Başka Biryerden Sony Sistem Bulup Takmak Mümkün Mü Acaba ? Sorun Yaratır Mı ? Pakette Olan Orjinal Sistemden Yani. | merhaba, sony veya clone marka teypler sonradan ford serviste dahi takılıyor ancak sony taktığınızda önemli olan araç hoparlörlerini de değiştirmeniz, ki mükemmel sonucu elde edebilesiniz. sanırım aklınızdaki soru teyp gövde olarak oturur mu oturmaz mı. ebatları aynı olduğu sorun çıkarmayacaktır. Bu arada ben Ford üzerinde orjinal gelen teyplerden şüphe ediyorum bir sony kadar kaliteli çünkü :) +3tiz +3bas ile mükemmel sonuçlar alınabiliyor. bu arada kendim de sony taraftarıyım. Kullandığım tüm cihazlar Sony :) < Resime gitmek için tıklayın > | Aynen Bu Resimdeki Ürünü Bulup Takmak İstiyorum Ancak Şuan Kafama Takılan Bir Nokta Var Acaba Bu Sistemde Radio Monitörü Farklı mı ? |
Peki sony müzik sistemini taktırdığımızda ford fiesta'da bluetooth özelliğini de kullanabiliyor muyuz? Özellikle telefona gelen çağrı ve mesajları okuma cevaplamak için.
Teşekkürler.
Famous
(8.09.2014 00:37:22)
Sanmıyorum Çünkü Mikrofon Mevcut Olmayacak Sonradan Eklediğinizde.