Şimdi Ara

e36 316i devir kesici de boguluyor. lütfen yardım edin.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 91 model 316i e36 kasa bmw var. araba bos viteste 6000 devire geliyor ama hic benzini çok anormal kesiyor. hani tatatatata yaparya o bunda yok taâaaaaa yapiyor kaliyor. 3. viteste ise 5000 devirde gazi kesiyor ama ne one yigiliyor ne de sesten farkedebiliyorum kesildigini. acaba krank sensoru olabilirmi? filtreler yağ buji ve buji kablolari oksijen sensorunu degistirdim bogaz kelebegini temizlettim ama ayni. ve cok asiri yakit tuketiyor. sehir ici 13 litre :( yurt disindayim burdaki ustalarin anladigi yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pundit58 -- 13 Ekim 2013; 0:56:03 >



  • krank sensörünün ucu çok yağ bağlamış acaba sorun bu olabilirmi?
  • bilgisayara da bağlatmıştım sadece abs sensörünü gösterdi. gösterge de motor ışığıda yanmıyor. bu motorun artık ölmek üzere olduğunu mu gösterir? şayet öyleyse burda rektefiye yapabilecek hiç kimse yok. tek çare komple motoru değiştirmek. yada sizin üreteceğiniz çözümlerle bi yol bulmak. çünkü buradaki ustalar yenisiyle değiştirmek ten başka birşey bilmiyorlar. tamir anlayışları sadece bukadar.
  • son olarak arkadaşlar, motor yağ çubuğunda sıfır üfleme var. ama yağ ekleme kapağını soğuk motorda çalıştırınca ve devamında bi üfleme var. ama duman yok. egzozda da hiç duman gelmiyor. motor bitik değildir umarım. keşke birisi tecrübelerini paylaşsa
  • krank sensörüünü temizledim halaa aynı. 5000 devire gelince gaz devri sabit kalıyor. çook seri birşekilde gazı kesiyor gibi yaptığıınıı düşünüyorum. titreşim gibi sonra o şekilde basmaya devam edince bırakyor kendini sanki içinde tıkanan bişey varmış ta çözülmüş gibi 6000 devire geliyor orda araba devir kesiciye giriyor öne yığılıyor araba ama normal kesici sesi değil yani çok seri gaz kesiyor gibi hissediyorum. anlayamadım gitti yani. perşembe günü servise götüreceğim orda inşalllah bulunur sorunları.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.