Şimdi Ara

Yeni Opel Astra K (ANA KONU) (760. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
41.266
Cevap
306
Favori
2.350.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 758759760761762
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: schumici

    quote:

    Orijinalden alıntı: guida

    Halı Bagaj Havuzuda Düzceden çıkmış yola geliyor. Trafik Sigortasınıda yaptırdım. Kasko beklemede, Plakayı bekliyorum bugün belli olur. Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 lastiklerde hazırda bekliyor, bi telefonla bayiiye götüreceğim taktırmaya. Orjinal Opel Paspaslarda alındı. Bir tane iPhone orginal USB kablo ve Çakmaklık için Şarj Adaptörü alınacak bugün. Ön yan camlar için LLumar film beklemede yarın takılacak. Shark anten için bayiiden haber bekliyorum, yarın belli olur.

    hocam bir tek sen kaldın lastik hususunda fikrini alabileceğim, internette ne yazık ki doğru düzgün paylaşımda bulunan yok asymmetric 3 hakkında.

    belli bir km'den sonra eğer sen "bu lastik olmuş" dersen direk düşünücem. primacy 3'ler çıldırtıyor beni.

    zaten 2 lastik arasında gidip geliyorum habire. ya eski yarim contisportcontac5 alıcam ya da "değişmeyen tek şey değişimin kendisidir" deyip asymmetric 3'ü deniycem.


    Lastikleri takıp denedikten sonra bilgi veriririm. Fakat Primacy 3 ile Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 arasındaki farkı anlamam zor, çünkü Primacy 3'ü denemeden Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3'leri taktıracağım. Denemedim diyorum çünkü herkes şikayetçi olduğunu duyuyorum burdan. Deneyip sonra takasa vermek zor. Ama yinede bir fikir beyan ederim denedikten sonra.




  • orthos123 kullanıcısına yanıt
    Pilot sport 4 sert lastik ve cok iyi yol tutuyor,biraz sesli lastik ve digerlerine nazaran daha cabuk bitiyor bu lastik..

    Ancak yol tutusu muazzam,hem islak hem de kuru yolda farketmez..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • from_anatolia kullanıcısına yanıt
    Mesajı aldım ben eyvallah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wade96 kullanıcısına yanıt
    hocam ben daha servise gitmedim, daha doğrusu iş nedeniyle habire şehir dışına çıkmaktan götüremiyorum. o yüzden formda doldurulması gereken servisle ilgili bilgileri dolduramadığım için kaydetmiyor sistem.
  • guida kullanıcısına yanıt
    belki aradaki farkı çok ayırt edemezsiniz ama emin olun primacy 3 belasına hiç bulaşmamış olacağınız için şanslısınız
  • wade96 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de perşembe günü avukat bir arkadaşla görüşeceğim boş durmuyorum dilekçe vb. konularda sana döneceğim. Özel hayatın gizliliği olmasa (anayasada hapis cezası var) servise girerken kameramla çekip her şeyi sonra gazetelere filan mail atmayı bile düşündüm yani o kadar söyleyeyim.
  • orthos123 kullanıcısına yanıt
    Aracınız kaç kilometrede acaba?
  • B.A.L B kullanıcısına yanıt
    7000 de hocam dizel otomatik dynamic
  • orthos123 kullanıcısına yanıt
    Evet bende çok dikkat etmeme rağmen klasik yol sesinden haric rahatsız edici bir ses duyamadim. Klimayi cok zorladim her kademe ve fan hizlarinda ıslık sesi yok. Ben uretim bandindan kaynaklaniyor diye düşünüyorum. Akla baska bir ihtimal gelmiyor. Ses gelen arkadaşlarin istanbula çekmeköy gedizlere de bir bakmasını tavsiye edebilirim. Arac sirkülasyonu cok belki rastlamislardir bu seslere

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kazasız belasız problemsiz sürüşler dilerim hocam.

    aykutoz hocam, tavsiye için sağ ol ben oraya telefon ederim en kısa zamanda.

    Anlamadığım bir şey var. Benim aracın kalorifer motoru değişti, bu arada klima motoru ile ikisi aynı şeymiş mercanlar servisi bana öyle söyledi. Değişen parçayı gördüm ben bosch marka idi. Benim bildiğim gayet iyi bir markadır bosch. Problem başka bir yerde olmalı ama neden servis ya da Opel türkiye buna yorum yapmıyor.
    Diğer ihtimali düşünelim eğer problem boschta ise -o değişen parçayı da araştırıcam en kısa zamanda modelini filan- bosch car servisleri var, belki onlar bir çözüm bulabilir şansımı bir de öyle denesem mi diye düşünüyorum kara kara.
  • B.A.L B kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin parcayi bosa degistirder bence. Klima islik sesini ben de dinledim, dikkat edince duyuluyor. Otomatik moddayken duydum, manuele alinca yonleri de karsiya ve asagi yapinca ses kesildi. Tasarimsal bir hata da olabilir, fabrikanin gozden kacirdigi cok basit bir sey de sebep oluyor olabilir. Motorla alakasi olmadigina eminim.

    Aractaki cogu parça Bosch zaten ;)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi from_anatolia -- 23 Ağustos 2016; 12:57:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aykutoz kullanıcısına yanıt
    çekmeköy gedizlerde bulunan dizel test aracını test ettim haftasonu. bariz bir şekilde klimadan ses geliyor. ve konu dan haberleri yok
  • Arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katılacağım kısmetse, astra k da karar verildi ancak istediğim donanım ve rakamda arayışım devam ediyor. 1.4 turbo dynamic at + gpp li bir aracı veya benzerini güncel en uygun ne kadara alabildiniz ve nerden aldınız, şimdiden tavsiye ve bilgi için tşklr

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Papy0n34

    çekmeköy gedizlerde bulunan dizel test aracını test ettim haftasonu. bariz bir şekilde klimadan ses geliyor. ve konu dan haberleri yok

    ilk defa duymuşlardır muhtemelen

    her gün test ettirdiği araçtan gelen sesi duymamış mı daha önce

    yoğurdum ekşi denmez muhtemelen
  • malesef yetkili servisler sök tak harici hiçbirşeyden anlamıyor.

    gerçi size gedizleri önerdim ama ben bundan önceki aracımda büyük kelek yemiştim.

    3aylık aracın farları buğu yaptı, götürdüğümde ampulu değiştirdiğim ve garanti dışı olduğu söylemişlerdi. madem garantiye sokmadınız bende hiçbir bakımını yaptırmayacağım dedim. ozaman garanti dışı kalır dediler. zaten bakmıyorsunuz diyerek çıktım ve hiçbir bakımını yaptırmadım hep özel servise götürdüm. tabi 3 sene sonra easytronic tarafından tokat üstüne tokat yedim
  • Eng. kullanıcısına yanıt
    evet ilk defa duymuşmuştu

    hatta ben bilmiyormuş ayağı yapıp " aaa bir yerden ses geliyor ıslık sesi gibi bu nedir" dedim. oda "yooo ben ses duymuyorum dışardan geliyor olabilir" dedi.

    bayağı bir zorladım klimadan geliyor her halde falan diye zar zor duymuş gibi davrandı ama ses bariz bir şekilde ıslık gibi çıkıyordu :) klima otomatik ayardaydı. manuel de çıkıp çıkmadığını denemedim.
    ve böyle bir şey söyleyen ilk kişi benmişim neyse dediğiniz gibi kimse satacağı malın kötü tarafını sunmak istemez :)


    not: aynı ıslık sesini aracınıza ses sistemi yaptırdığınızda paralel kablo çektilerse hoparlörden duyabiliyorsunuz :) ses sisteminde ona parazit diyolar onun gibi bir ses :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aykutoz

    malesef yetkili servisler sök tak harici hiçbirşeyden anlamıyor.

    gerçi size gedizleri önerdim ama ben bundan önceki aracımda büyük kelek yemiştim.

    3aylık aracın farları buğu yaptı, götürdüğümde ampulu değiştirdiğim ve garanti dışı olduğu söylemişlerdi. madem garantiye sokmadınız bende hiçbir bakımını yaptırmayacağım dedim. ozaman garanti dışı kalır dediler. zaten bakmıyorsunuz diyerek çıktım ve hiçbir bakımını yaptırmadım hep özel servise götürdüm. tabi 3 sene sonra easytronic tarafından tokat üstüne tokat yedim

    bakım yaptırsanız da easytronic garanti sonrası farketmezdi bence.

    iyi niyet indirimi varsa bir ihtimal

    garantide sorun yok denilen şeyler, nasıl oluyorsa garanti bitince kullanıcı hatası olur birdenbire




  • Haftasonu bozuk yolda giderken ön panelden ve kapılardan aldığım trim seslerinden sonra canım çok sıkılmıştı ve önceki sayfalarda bunu forumda yazmıştım. Dün akşam dayanamadım ve opel merkeze konu ile ilgili şikayetimi ayrıntılı bir şekilde anlatan hatta yurtiçi ve yurtdışı forumlarda benzer şikayetleri içeren mail attım. Bu sabah telefon geldi ve mailimi aldıklarını ve beni diyarbakır canlar bayisi ile görüşerek öğleden sonra konu ile ilgilenmek üzere davet ettiler. Usta ile görüştüğümde dişli asfalt denilen bozuk yollarda giderken ön panelden ve kapılardan rahatsız edici,müzik ile baskılanamayan ve dikkat dağıtan trim sesleri aldığımı anlattım ve sesleri duymak üzere test sürüşüne çıktık. Tarif ettiğim tarz bi yol bulduk ve ustaya sesleri dinlettim. Usta bana hak vererek bunların normal olmadığını söyledi. Mevcut yolda sayısız kez gidip geldik ve ön paneldeki seslerin iki farklı yerden geldiğini gördük. Seslerin ilki dikiz aynasının üzerindeki kamera ve sensörlerin olduğu kutudan gelmekteydi. Önce bu sorunu çözmek üzere tekrar servise gittik. Bu kutu açıldı ve kamera ile kutunun sol tarafı bant sünger ile sabitlendi ve ayrıca hafif gevşek olan dikiz aynası sıkılaştırıldı. Tekrar teste çıktığımızda burdaki sesin kaybolduğunu ancak başka bi yerden kısmen devam ettiğini duyduk. Sesin ikinci kaynağının da engine start/stop düğmesinin üst kısmına denk gelen piano black parlak kısım olduğunu farkettik. Tekrar servise giderek bu kısım da sünger bant ile sabitlendi. Bunun üzerine seslerin büyük bir kısmı sadece o kısımlara dokunmakla bile kayboldu. hala kapılardan bi miktar ses gelmeye devam ediyor ancak eskisi kadar rahatsız edici değil. En son tekrar bozuk yolda test sürüşü yapmaya fırsatım olmadı ama en azından kamera tarafındaki sesi kesin kaybolduğunu söyleyebilirim. Diğer sesler için ise bir sonraki bozuk yol yolculuğunu bekliyorum. Servisten en son çıkarken şikayetimin ve yapılan işlemlerin kayıt altına alınmasını ve merkeze gönderilmesini istedim. Sonradan böyle şikayetler olmuyor demesinler. Biraz uzun oldu ama benzer şikayeti olanlar için tecrübelerim belki bir fikir verebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Easyyronic konusu gecmis, bir yakinimin basindan gecen olayi anlatayim. Bayi adı vermeyecegim.

    Opel Corsa 1.3 cdti arac 2. yillik bakimindan cikiyor ve garantisi bitiyor. 1 hafta 10 gun sonra sanziman dagiliyor. Araba bakimi yapan servise cekiliyor. Servis fahis bir fiyat cekiyor ve Almanya'dan parca gelmesi de 1 ay surecek diyor. Bizimkiler itiraz ediyor fiyata, daha gecen siz bakim yaptiniz bu hasar durup dururken mi oluyor filan diye. Servis nuh diyor peygamber demiyor. Sonra bizimkiler de Opel Almanya'ya sikayet maili atiyorlar, kisa sure sonra servis ariyor ucretsiz degisim yapiyor ustelik 1 ayda gelecek parca 2-3 gunde bulunuyor.
    Boyle de bir ani iste...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi from_anatolia -- 23 Ağustos 2016; 17:57:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 758759760761762
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.