Hayri Kozak TRT Spor da (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Spor >> Futbol >> Galatasaray
dark67 => Hayri Kozak TRT Spor da (3.10.2013 22:49:06)
Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Üyesi Hayri Kozak TRT Sporda mali konular konuşuluyor açıp izleyin.

recep kovboy => Hayri Kozak TRT Spor da (3.10.2013 22:52:55)
Habire yönetimi eleştiriyor.ünal aysala bende gicik oldum ama hacadan sözlerle eleştiri olmaz belgelerle konuşcaksin.

Atom Heart Mother => Hayri Kozak TRT Spor da (3.10.2013 22:54:02)
Şu adamı ne zaman TV de görsem gözümün önünde Libor Kozak beliriyor.

Dupp => Hayri Kozak TRT Spor da (3.10.2013 23:07:19)
Tam bir muhalefet bu adam.

evohan => Hayri Kozak TRT Spor da (3.10.2013 23:11:34)
Polat ı da çok yerden yere vurmuşluğu vardır işi bu karışmayın

Cutnawall => Hayri Kozak TRT Spor da (3.10.2013 23:13:48)
quote:

Orijinalden alıntı: PulpFictioN

Şu adamı ne zaman TV de görsem gözümün önünde Libor Kozak beliriyor.

+1 .d

judith => Hayri Kozak TRT Spor da (3.10.2013 23:14:42)
Bazı insanlar ömür boyu birşeyi eleştirmekten zevk alır. Risk alıp başa geçmeyi istemez.

Ünal Aysal bas bas bağırdı buyrun aday olun demokratik bir seçim olsun diye.

sho-ryu-ken => Hayri Kozak TRT Spor da (3.10.2013 23:37:59)
quote:

Orijinalden alıntı: judith

Bazı insanlar ömür boyu birşeyi eleştirmekten zevk alır. Risk alıp başa geçmeyi istemez.

Ünal Aysal bas bas bağırdı buyrun aday olun demokratik bir seçim olsun diye.

Adam gibi tamamını izlemiyorsunuz ki programın. Adam açık açık anlattı. Ünal Aysal yönetiminde yer almam için 2 defa teklifte bulundu. Ama "eğer 25 milyon euro sıcak para bulabilirsem kendim aday olacağım" diyerek reddetmiş. Adam açık açık herşeyi belgeleriyle anlatıyor. Ben yanlış birşey bulmadım. Ayrıca hep tozpembe olduğu söylenen ama hep kafamı karıştıran mali tablonun hiçte öyle olmadığından bahsediyor. Ayrıca Ünal Aysal'ın Fatih Terime sadece ve sadece Real Madrid maçı günü saat 20.53 de "hocam başarılar" şeklide mesaj çektiğini, onun dışında medyada yer alan mesajların hepsinin geçmiş tarihli olduğunu söyledi. Hocanın da maça 45-50 dk kala tabiki telefonunun kapalı olduğunu söyledi.

Sayfa: [1]