telefon alıcamda (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Mobil Cihazlar >> Android Telefonlar >> Samsung
791furkan => telefon alıcamda (21.9.2013 13:14:19)
arkadaşlar merhaba ben telefon alıcamda s3 mini mi alsam yoksa general mobile discovery mi batarya oyun performansı kamera yönünden hangisi daha iyi birde bizi yarı yolda bırakmicak

DoomKing => telefon alıcamda (21.9.2013 13:40:09)
gm discovery derim hocam.

791furkan => telefon alıcamda (21.9.2013 16:17:30)
quote:

Orijinalden alıntı: DoomKing

gm discovery derim hocam.

şarjı falan iyi dayanıyormu bütün oyunları çalıştırırmı

DoomKing => telefon alıcamda (21.9.2013 17:00:47)
s2 ile yakın performansları var diyeyim.

yolBUDUR => telefon alıcamda (21.9.2013 17:07:44)
Gm discovery almanı tavsiye ediyorum gen fun bi alışveriş merkezinde inceledim gayet başarılı bir telefon bencee kaçırma

Guest-53C37E784 => telefon alıcamda (21.9.2013 17:09:39)
Bütçe nedir ?

791furkan => telefon alıcamda (21.9.2013 19:27:42)
quote:

Orijinalden alıntı: ShaPeChaRacTeR

Bütçe nedir ?

750

selamivural => telefon alıcamda (21.9.2013 23:42:12)
GM Discovery 589 liraya dusmus, Kargo da bedava.

http://www.mcj.com.tr/mall/disp/itemInfo.htm?itemCode=103817

EmreTheBand => telefon alıcamda (22.9.2013 00:31:08)
S3 mink gm alinmaz

791furkan => telefon alıcamda (22.9.2013 11:35:18)
quote:

Orijinalden alıntı: EmreTheBand

S3 mink gm alinmaz

neden peki daha açık söylermisin ? :D

EmreTheBand => telefon alıcamda (22.9.2013 12:16:30)
quote:

Orijinalden alıntı: 791furkan

quote:

S3 mink gm alinmaz

Gm sonucta nerdeyse her telefonda ölu piksel var 5 ay sonra kasmalar donmalar basliyor alma pisman olursun

bujilermemeyapmış => telefon alıcamda (22.9.2013 12:32:29)
quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 791furkan

quote:

S3 mink gm alinmaz

Gm sonucta nerdeyse her telefonda ölu piksel var 5 ay sonra kasmalar donmalar basliyor alma pisman olursun

telefon çıkalı daha 3 ay oldu hiç bir bilginiz yok..

Guest-2CBD65149 => telefon alıcamda (22.9.2013 12:47:06)
S3 mini yazilim desteginden dolayi.S3 mini'ye 4.4 duyuruldu fakat general mobile bir daha guncelleme almaz.

Guest-112D66D80 => telefon alıcamda (22.9.2013 12:58:10)
Gm discovery

Persistent Stability => telefon alıcamda (22.9.2013 13:12:03)
quote:

Orijinalden alıntı: hasan0338

S3 mini yazilim desteginden dolayi.S3 mini'ye 4.4 duyuruldu fakat general mobile bir daha guncelleme almaz.

Samsung her duyurdugu guncellemeyi veriyor sanki

Gm discovery

791furkan => telefon alıcamda (22.9.2013 14:15:18)
quote:

Orijinalden alıntı: Oscar Bravo Echo

quote:

Orijinalden alıntı: hasan0338

Samsung her duyurdugu guncellemeyi veriyor sanki

Gm discovery

kafam karıştı :( kararsız kaldım

Al Swearengen => telefon alıcamda (22.9.2013 14:49:21)
Birşey bilmeden kötülemeyin bari.Çogu kişide ölü piksel yok.10 kişide çıktı diye herkes de var demen komik.S3 miniden 2 kat performanslı diyebiliriz discovery için.5 ay sonra donmalar başlıyormuş lafa bak.3 ay doldu telefonu alalı zaten telefon çıkalı da o kadar oldu ilk günkü gibi.Discovery karşıtları bu zihniyette işte.Telefonu görmemiş,incelemesini bile izlememiş,üzerinde general mobile yazıyor diye kötülüyor hiçbir halt bilmeden.

Ayrıca s3 miniye güncelleme gelse ne olacak. 4.4 ü alınca telefon s3 olmayacak ya aynı telefonu kullanıyor olacaksınız.

Al Swearengen => telefon alıcamda (22.9.2013 14:59:20)
Kardeş bize güvenmiyorsan Mesut Çevige güven. http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/General-Mobile-Discovery-Yeni-Fiyat--Performans-Krali-video-inceleme.htm incelemeyi izle

bu da mesut çevigin discovery anakonusuna attıgı yazı

quote:

Arkadaşlar Merhaba,

Telefon bu sabah elime ulaştı ve bir süredir kullanıyorum. Bence 599TL'lik fiyatı göz önüne alındığında ki gördüğüm kadarı ile 544TL'e bile alanlar var daha iyi bir telefon yok :) Az önce NFS Most Wanted'ı kurdum oyun akıyor.

Ekran kalitesi ve parlaklığı beklenmedik derecede iyi.

Ürün GM üretimi değil BLU isimli Çin bazlı bir model fakat bu ürünün amerika satış fiyatı 220$ ve 220$'a Amerika'dan alıp bir de IMEI kaydı yaptırsanız zaten Türkiye satış fiyatına eş oluyor.

General Mobile telefonun AR-GE kısmında övgüyü hak etmiyor olsa da en azından fiyat politikası ile Türk kullanıcısını düşündüğü ortada.

Ofisteki editör arkadaşlar ile de ortak görüşümüz bu fiyata böyle bir cihaz varken S4, One Xperia Z gibi modelleri alacakları ayrı tutuyorum fakat gidip 1000TL üzeri para bayılıp ara telefon almanın bir anlamı yok.

İncelemesi en kısa sürede sitede yer alacak :)

Sevgiler,
Mesut Çevik

koyu yazıya dikkat.Bu telefonu rakibi s3 mini degildir.Yazıdan rakibi anlaşılıyor.

791furkan => telefon alıcamda (22.9.2013 16:24:57)
quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

Kardeş bize güvenmiyorsan Mesut Çevige güven. http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/General-Mobile-Discovery-Yeni-Fiyat--Performans-Krali-video-inceleme.htm incelemeyi izle

bu da mesut çevigin discovery anakonusuna attıgı yazı

quote:

Arkadaşlar Merhaba,

Telefon bu sabah elime ulaştı ve bir süredir kullanıyorum. Bence 599TL'lik fiyatı göz önüne alındığında ki gördüğüm kadarı ile 544TL'e bile alanlar var daha iyi bir telefon yok :) Az önce NFS Most Wanted'ı kurdum oyun akıyor.

Ekran kalitesi ve parlaklığı beklenmedik derecede iyi.

Ürün GM üretimi değil BLU isimli Çin bazlı bir model fakat bu ürünün amerika satış fiyatı 220$ ve 220$'a Amerika'dan alıp bir de IMEI kaydı yaptırsanız zaten Türkiye satış fiyatına eş oluyor.

General Mobile telefonun AR-GE kısmında övgüyü hak etmiyor olsa da en azından fiyat politikası ile Türk kullanıcısını düşündüğü ortada.

Ofisteki editör arkadaşlar ile de ortak görüşümüz bu fiyata böyle bir cihaz varken S4, One Xperia Z gibi modelleri alacakları ayrı tutuyorum fakat gidip 1000TL üzeri para bayılıp ara telefon almanın bir anlamı yok.

İncelemesi en kısa sürede sitede yer alacak :)

Sevgiler,
Mesut Çevik

koyu yazıya dikkat.Bu telefonu rakibi s3 mini degildir.Yazıdan rakibi anlaşılıyor.

güvenmemekle alakası yok sadece kafam karıştı ben 13 yaşındayım :D

Al Swearengen => telefon alıcamda (22.9.2013 16:28:34)
Demek istedigim telefonları görmemiş kişiler de yorum yapıyor.Bizde de discovery oldugu için çok taraflı yorum yapıyoruz gibi algılanabilir.Fiyatından dolayı herkes abarttıgımızı düşünüyor zaten.Bu işi iyi bilen dolaştıgın forumun her türlü telefonu görüp denemiş editörünün yorumunu attım direk.

Sayfa: [1] 2   sonraki >     >>