Windows Phone cihazlara da Android gibi bildirim uygulaması yapılmalı (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Konu Dışı / Off Topic >> Konu Dışı
1Kedi7Beni => Windows Phone cihazlara da Android gibi bildirim uygulaması yapılmalı (16.9.2013 22:05:45)
Windows Phone'un kodlaması kolay, citizen bir el atsa iki dakikada şıp diye yazar Bir an önce gelmeli çünkü Chip ve Shifdelete.net in windows phone uygulamaları çoktan geldi

@gun

gun => Windows Phone cihazlara da Android gibi bildirim uygulaması yapılmalı (16.9.2013 23:12:54)
Şu an sokemon takma adlı Koray adlı programcımız bunun üzerinde uğraşıyor.

Kiivii => Windows Phone cihazlara da Android gibi bildirim uygulaması yapılmalı (16.9.2013 23:16:30)
quote:

Orijinalden alıntı: gun

Åzu an sokemon takma adlı Koray adlı programcımız bunun üzerinde çalışıyor.

Senın yazılar niye böyle? Yoksa bendemi bi sorun var ? ; Åzu an sokemon takma adlı Koray adlı programcımız bunun üzerinde çalışıyor.

Helgin => Windows Phone cihazlara da Android gibi bildirim uygulaması yapılmalı (16.9.2013 23:17:32)
Şuan Sokemon bu işle uğraşıyormuş beyler.

1Kedi7Beni => Windows Phone cihazlara da Android gibi bildirim uygulaması yapılmalı (16.9.2013 23:17:49)
quote:

Orijinalden alıntı: galenmarek

quote:

Senın yazılar niye böyle? Yoksa bendemi bi sorun var ? ; Åzu an sokemon takma adlı Koray adlı programcımız bunun üzerinde çalışıyor.

+1

Beybaba62 => Windows Phone cihazlara da Android gibi bildirim uygulaması yapılmalı (16.9.2013 23:19:05)
quote:

Eneee gun'ı ilk kez çağrıldığında gelmiş gördüm.

lutufi123 => Windows Phone cihazlara da Android gibi bildirim uygulaması yapılmalı (16.9.2013 23:20:54)
quote:

Vurun beyler yazıyı doğru yazamamış

Be All My Sins Remembered => Windows Phone cihazlara da Android gibi bildirim uygulaması yapılmalı (16.9.2013 23:21:38)
quote:

Türkçe meali:

Su anda sokemon takma adlı koray adlı programcimiz bunun üzerinde çalışıyor.

1Kedi7Beni => Windows Phone cihazlara da Android gibi bildirim uygulaması yapılmalı (16.9.2013 23:24:42)
Vay anasını be gün gelmiş gelmez demiştim o da insanmış

gun => Windows Phone cihazlara da Android gibi bildirim uygulaması yapılmalı (17.9.2013 01:17:21)
Yazının öyle çıkma nedeni ios uygulamasından atınca öyle oluyor olması nedense bende oluyor yağızda olmuyor bakacağız.

saf köylü => Windows Phone cihazlara da Android gibi bildirim uygulaması yapılmalı (17.9.2013 01:18:50)
quote:

Yazının öyle çıkma nedeni ios uygulamasından atınca öyle oluyor olması nedense bende oluyor yağızda olmuyor bakacağız.

android için de gelecek mi?

OrQuN => Windows Phone cihazlara da Android gibi bildirim uygulaması yapılmalı (17.9.2013 01:19:47)
quote:

Yazılarınız bende normal bir şekilde okunabiliyor sorun yok.

gun => Windows Phone cihazlara da Android gibi bildirim uygulaması yapılmalı (17.9.2013 01:21:39)
Şu anda masa üstünden attım zaten yanlış yazdığım ios uygulamasından atmıştım.

Dexter Morgan => Windows Phone cihazlara da Android gibi bildirim uygulaması yapılmalı (17.9.2013 01:49:49)
quote:

Şu anda masa üstünden attım zaten yanlış yazdığım ios uygulamasından atmıştım.

aynen gelsin bekliyoruz zaten tapatalka destek komple bir dh uygulaması yapılabilir forum+portal biçiminde

Fear of the Dark => Windows Phone cihazlara da Android gibi bildirim uygulaması yapılmalı (17.9.2013 01:50:28)
Koray yapıyor şu anda. Blckhm'de iOS uygulamasını yapıyor.

Sayfa: [1]