SATILIK 3 ADET PASAPORT KAYIT HAKKI ( E - DEVLET ) (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Mobil Cihazlar >> Apple - iPhone - iPad >> Firmware, Unlock, Jailbreak, vb.
Mesaj
wesleyx => SATILIK 3 ADET PASAPORT KAYIT HAKKI ( E - DEVLET ) (16.9.2013 11:33:27)
Yurt dışından gelen arkadaşımın pasaportuna kayıt yapılacaktır. Son 3 adet kaldı.

Mail yoluyla ulaşmak isteyen arkadaşlar : makifkarakoc@hotmail.com

Telefon yoluyla ulaşmak isteyen arkadaşlar : 0535 573 44 75

7 / 24 Sorularınıza pm , mail yada telefon yoluyla cevap bulabilirsiniz :)

Kayıtlar E devlet üzerinden kayıt yapılacaktır.

Vergi masrafları haricinde kayıt ücreti 180TL dir. Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır. Kayıt işlemi tamamen yurtdışından 1 ay içinde girişi yapılmış 115 TL vergisi yatırılmış şekilde Kanunda Ne diyorsa Harfi harfine uyularak yapılmaktadır. Yeni sistemde Elektronik Onay oldugu için İşlem yapıldığı gün Kaydınızın onaylı bir şekilde Oldugunu göreceksiniz. Ayrıca İsteyene vergi Dekontunu mail olarak atabilirim. Arkadaşlar onaylanan kayıtların düşme şansı Yoktur. Tüm girişler E-devlet üzerinden yapılacak Olup Asla belge alıp gönderme veya imza uyuşmazlığı vb sorun yaşanmamaktadır. Bugünkü yaptığım bir kaydı da fotoğraflayıp aşağıda belgelendırdım ve internet üzerinden de vergi yatırılabildiği için haftasonu da kayıt imkanım vardır.


EDİT : 1 ADET '' musstii'' - 1 ADET '' yildirimyagiz '' - 1 ADET '' s3z3r07 '' 1 ADET '' hits '' adlı kullanıcıya sorunsuz olarak satılmıştır. Son 3 adet kayıt hakkı bulunmaktadır.
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >

hakansant => SATILIK 3 ADET PASAPORT KAYIT HAKKI ( E - DEVLET ) (16.9.2013 11:37:40)
İlanı 2. el bölümüne açacaksın

Sayfa: [1]