Aslan bombayı patlattı ! (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Spor >> Futbol >> Galatasaray
PlayerX => Aslan bombayı patlattı ! (1.9.2013 23:59:49)
Galatasaray uzun süredir peşinden koştuğu Bruma transferinde mutlu sona ulaştı.

Portekiz'in Record gazetesi, Galatasaray'ın 12 milyon Euro bonservis karşılığında Bruma'yı 5 yıllığına renklerine bağladığını yazdı. Habere göre; Bruma'ya da yıllık ise 1.8 milyon Euro ödenecek.

Sarı-kırmızılı kulübün, Bruma transferini Pazartesi günü resmen açıklaması bekleniyor.

Kaynak: LigTV

Helgin => Aslan bombayı patlattı ! (2.9.2013 00:02:37)
Hadi hayırlı olsun size kesinlikle lazımdı kanat oyuncusu Hamit'den kurtuldunuz.

TUNÇBİLEK => Aslan bombayı patlattı ! (2.9.2013 00:05:52)
Nedense elimizde patlayacakmış gibi geliyor bana, umarım beni utandırır.

wewantsome => Aslan bombayı patlattı ! (2.9.2013 00:06:56)
Ben hala bu parayi cok buluyorum. O patlama oayacak diye cok korkuyorum bir de. 19 yasinda ki birine sen yillil 2m euro para verirsen o futbolu futbol icin oynar mi simdiden? Kaldi ki zaten takimdan ayrilmak istiyor maasi dert eder mi?

Biraz ucuk olabilir ama ben olsam 8m daha ekler 20m a Lamela'yi alirdim. (Transfer oldumu bir yere bilmiyorum) NET gelecegin Ronaldo su. Muhtesem potansiyel ve hiz var.

Elder Wand => Aslan bombayı patlattı ! (2.9.2013 00:07:58)
quote:

Orijinalden alıntı: wewantsome

Ben hala bu parayi cok buluyorum. O patlama oayacak diye cok korkuyorum bir de. 19 yasinda ki birine sen yillil 2m euro para verirsen o futbolu futbol icin oynar mi simdiden? Kaldi ki zaten takimdan ayrilmak istiyor maasi dert eder mi?

Biraz ucuk olabilir ama ben olsam 8m daha ekler 20m a Lamela'yi alirdim. (Transfer oldumu bir yere bilmiyorum) NET gelecegin Ronaldo su. Muhtesem potansiyel ve hiz var.

30a Tottenham'a gitti Lamela.Resmi bilgi

SS10 => Aslan bombayı patlattı ! (2.9.2013 00:10:44)
Kimi keseceksin Bruma için? Yabancı sınırı elimizi kolumuzu bağlıyor

Compassion => Aslan bombayı patlattı ! (2.9.2013 00:11:42)
Portekiz'in Record gazetesi güvenilir bir kaynak mı acaba? Umarım doğrudur..

Alkalen Fosfataz => Aslan bombayı patlattı ! (2.9.2013 00:12:03)
quote:

Lamela 30a gitti galiba. Ama emin degilim.

Ross Barkley => Aslan bombayı patlattı ! (2.9.2013 00:13:05)
Çok iyi hatırlıyorum Roma Lamelayı 18 yaşında River Plateden 13m€ ya almıştı.Sen bu adamları gençken almazsan şimdi hiç alamazsın.Bruma elimizde felan patlamaz merak etme sen.

mateacher => Aslan bombayı patlattı ! (2.9.2013 00:16:44)
Adamlar baleyi aldı bruma iyi bence

wewantsome => Aslan bombayı patlattı ! (2.9.2013 00:17:04)
quote:

Orijinalden alıntı: Hsnslhkymz9

Çok iyi hatırlıyorum Roma Lamelayı 18 yaşında River Plateden 13m€ ya almıştı.Sen bu adamları gençken almazsan şimdi hiç alamazsın.Bruma elimizde felan patlamaz merak etme sen.

Umarim yanilirim.

Pamphilos => Aslan bombayı patlattı ! (2.9.2013 00:18:49)
quote:

17 verdiler.

DiCaprio => Aslan bombayı patlattı ! (2.9.2013 00:19:17)
iyi iyi çok iyi

Hawaii => Aslan bombayı patlattı ! (2.9.2013 00:20:37)
quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Socrates

quote:

17 verdiler.

16M$

Pamphilos => Aslan bombayı patlattı ! (2.9.2013 00:22:44)
quote:

Orijinalden alıntı: Hawaii

quote:

quote:

17 verdiler.

16M$

Bonuslarla beraber 17'yi buldu diye hatırlıyorum, 16M dalırs da olabilir

Charlotte McKinney => Aslan bombayı patlattı ! (2.9.2013 00:23:09)
Erik Lamela Galatasaray'a geldi desem ? daha doğrusu bebeyken geldi şovunu yaptı ve gitti.O gün biride gelip "la bu elemanda yetenek var altyapıya felan alalım şunu ileride lazım olur" demedi mi merak etmiyor değilim.

Hawaii => Aslan bombayı patlattı ! (2.9.2013 00:24:17)
quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hawaii

quote:

quote:

17 verdiler.

16M$

Bonuslarla beraber 17'yi buldu diye hatırlıyorum, 16M dalırs da olabilir

Neyse hocam, zenginin parası bizim çenemizi yorar.

Atom Heart Mother => Aslan bombayı patlattı ! (2.9.2013 00:25:50)
quote:

Ben anlamıyorum. Zamanında Misimovic'lere, Elano'lara dünyanın paralarını verdik. Sadece biz değil tabii. Krasiç'lere, Tabata'lara verilen paralarda ortada. Bunların hepsi 30'una merdiven dayamış oyuncular. Bırakında şu gençlere biraz para harcayalım.

Ayrıca Lamela dediğin oyuncuyla ingiliz klupleri ilgilendi. Hatta Arsenal'e gidecek deniliyordu ama Tottenham'a transfer oldu. Yani Lamela gibi oyuncular Türkiye'ye gelmez. Bir de Lamela 20 ye değil 26'ya transfer oldu.

https://twitter.com/colorsofootball/status/374237586967244800

darkwink => Aslan bombayı patlattı ! (2.9.2013 00:30:37)
hadi bakalım inşallah azıcık gözümüzün pası silinir şöyle topu alıp dikine gidecek adam özlemiyle yanıp tutuşuyoruz

%99 => Aslan bombayı patlattı ! (2.9.2013 00:32:06)
quote:

Orijinalden alıntı: Compassion

Portekiz'in Record gazetesi güvenilir bir kaynak mı acaba? Umarım doğrudur..

manset vermiş.

Sayfa: [1] 2 3 4   sonraki >     >>