bahtsız77
=> Garageband ile zil sesi oluşturmak!
(29.8.2013 17:05:49)
Arkadaşlar satın alsam acaba müziklerimin içindeki bir şarkıyı kesip zil sesi yapabilirmiyim acaba. Varmı kullanan?
bahtsız77
(30.8.2013 08:48:01)
Aranızda garageband kullanan biri yokmu yahu. Hayrına bakıpta cavaplasa.
Daci
(30.8.2013 09:10:53)
Yapabiliyorsun arkadasim ben zil seslerini garagebanddenn yapiyorum.
Jamiryov
(30.8.2013 09:55:07)
quote:
Orijinalden alıntı: Lethero Yapabiliyorsun arkadasim ben zil seslerini garagebanddenn yapiyorum. |
Anlatsana nasil yapiyorsun?
Daci
(30.8.2013 12:04:02)
Garageband e gir sol ustte + tikla yeni parca de sonra enstruman kisminda audio recorder a gel oradan sol ustte ok okun yaninda da yatay cizgiler (enstrumanlar kismi) e tikladiktan sonra mikrofonlu bir bolme acilacak orada en sag ustte carkin yaninda sarmal isareti var oraya gir 3 bolum var apple loops ses dosyalari ve muzik kismi. Muzik kisminda istedigin parcayi secili tut 3 saniye kadar sonra surukle birak o mikrofonlu kisma atiyor parcayi 30 saniyelik kismini ordan kisaltip uzatarak secebilirsin. Su anda mobilden yaziyorum eve gidince detayli anlatabilirim. Basit is aslinda
O duzenleme yaptigin bar 8 olcudur cetvel gibi olan olculu kisimin en saginda ustte + ya tiklayip birinci bolumu 20 yap yeter sonrasinda yine ilk girdigin en soldaki oka tiklatip enstruman kismina gir kaydeder sarkiyi.
O bolumde de sag ustte duzenleyi tikla sarkiyi sec paylas butonu var oradan zil sesi yap kismi var alltta orda islenip kaydediyor bu kadar.
Ekleme: ilk olarak düzenleme barının ölçüsünü uzatın önce şarkıyı atıp sonra ölçüyü uzatırsanız şarkı 3 parça olarak başa dönüp durur. ilk önce ölçüyü 20 yapın sonra şarkıyı atın.
Ekleme: eger sarkida tik tak sesi varsa metronom aciktir onu kapatin yukardaki cark kismini tiklayinca iz ve parca diye bolum cikacak parca kisminda metronom var orayi kapatin.
Sactionex
(30.8.2013 12:53:41)
quote:
Orijinalden alıntı: Lethero Garageband e gir sol ustte + tikla yeni parca de sonra enstruman kisminda audio recorder a gel oradan sol ustte ok okun yaninda da yatay cizgiler (enstrumanlar kismi) e tikladiktan sonra mikrofonlu bir bolme acilacak orada en sag ustte carkin yaninda sarmal isareti var oraya gir 3 bolum var apple loops ses dosyalari ve muzik kismi. Muzik kisminda istedigin parcayi secili tut 3 saniye kadar sonra surukle birak o mikrofonlu kisma atiyor parcayi 30 saniyelik kismini ordan kisaltip uzatarak secebilirsin. Su anda mobilden yaziyorum eve gidince detayli anlatabilirim. Basit is aslinda O duzenleme yaptigin bar 8 olcudur cetvel gibi olan olculu kisimin en saginda ustte + ya tiklayip birinci bolumu 20 yap yeter sonrasinda yine ilk girdigin en soldaki oka tiklatip enstruman kismina gir kaydeder sarkiyi. O bolumde de sag ustte duzenleyi tikla sarkiyi sec paylas butonu var oradan zil sesi yap kismi var alltta orda islenip kaydediyor bu kadar. |
garage bandın böyle bir özelliği olduğunu bilmiyordum doğrusu..çok işime yaradı bu 
ken_618
(30.8.2013 13:36:40)
quote:
Orijinalden alıntı: Lethero Garageband e gir sol ustte + tikla yeni parca de sonra enstruman kisminda audio recorder a gel oradan sol ustte ok okun yaninda da yatay cizgiler (enstrumanlar kismi) e tikladiktan sonra mikrofonlu bir bolme acilacak orada en sag ustte carkin yaninda sarmal isareti var oraya gir 3 bolum var apple loops ses dosyalari ve muzik kismi. Muzik kisminda istedigin parcayi secili tut 3 saniye kadar sonra surukle birak o mikrofonlu kisma atiyor parcayi 30 saniyelik kismini ordan kisaltip uzatarak secebilirsin. Su anda mobilden yaziyorum eve gidince detayli anlatabilirim. Basit is aslinda O duzenleme yaptigin bar 8 olcudur cetvel gibi olan olculu kisimin en saginda ustte + ya tiklayip birinci bolumu 20 yap yeter sonrasinda yine ilk girdigin en soldaki oka tiklatip enstruman kismina gir kaydeder sarkiyi. O bolumde de sag ustte duzenleyi tikla sarkiyi sec paylas butonu var oradan zil sesi yap kismi var alltta orda islenip kaydediyor bu kadar. |
Çok faydalı paylaşım teşekkürler. Ayrıca karışık gibi gözükse de biraz kurcalayınca çok basit olduğunu görürsünüz.
Jamiryov
(31.8.2013 21:52:31)
quote:
Orijinalden alıntı: Lethero Garageband e gir sol ustte + tikla yeni parca de sonra enstruman kisminda audio recorder a gel oradan sol ustte ok okun yaninda da yatay cizgiler (enstrumanlar kismi) e tikladiktan sonra mikrofonlu bir bolme acilacak orada en sag ustte carkin yaninda sarmal isareti var oraya gir 3 bolum var apple loops ses dosyalari ve muzik kismi. Muzik kisminda istedigin parcayi secili tut 3 saniye kadar sonra surukle birak o mikrofonlu kisma atiyor parcayi 30 saniyelik kismini ordan kisaltip uzatarak secebilirsin. Su anda mobilden yaziyorum eve gidince detayli anlatabilirim. Basit is aslinda O duzenleme yaptigin bar 8 olcudur cetvel gibi olan olculu kisimin en saginda ustte + ya tiklayip birinci bolumu 20 yap yeter sonrasinda yine ilk girdigin en soldaki oka tiklatip enstruman kismina gir kaydeder sarkiyi. O bolumde de sag ustte duzenleyi tikla sarkiyi sec paylas butonu var oradan zil sesi yap kismi var alltta orda islenip kaydediyor bu kadar. Ekleme: eger sarkida tik tak sesi varsa metronom aciktir onu kapatin yukardaki cark kismini tiklayinca iz ve parca diye bolum cikacak parca kisminda metronom var orayi kapatin. |
Eyvallah dostum bu bilgi iyi geldi
redand
(31.8.2013 22:23:27)
quote:
Orijinalden alıntı: Lethero Garageband e gir sol ustte + tikla yeni parca de sonra enstruman kisminda audio recorder a gel oradan sol ustte ok okun yaninda da yatay cizgiler (enstrumanlar kismi) e tikladiktan sonra mikrofonlu bir bolme acilacak orada en sag ustte carkin yaninda sarmal isareti var oraya gir 3 bolum var apple loops ses dosyalari ve muzik kismi. Muzik kisminda istedigin parcayi secili tut 3 saniye kadar sonra surukle birak o mikrofonlu kisma atiyor parcayi 30 saniyelik kismini ordan kisaltip uzatarak secebilirsin. Su anda mobilden yaziyorum eve gidince detayli anlatabilirim. Basit is aslinda O duzenleme yaptigin bar 8 olcudur cetvel gibi olan olculu kisimin en saginda ustte + ya tiklayip birinci bolumu 20 yap yeter sonrasinda yine ilk girdigin en soldaki oka tiklatip enstruman kismina gir kaydeder sarkiyi. O bolumde de sag ustte duzenleyi tikla sarkiyi sec paylas butonu var oradan zil sesi yap kismi var alltta orda islenip kaydediyor bu kadar. Ekleme: eger sarkida tik tak sesi varsa metronom aciktir onu kapatin yukardaki cark kismini tiklayinca iz ve parca diye bolum cikacak parca kisminda metronom var orayi kapatin. |
Çok güzel anlatmışsın hocam
DesertEagle67
(31.8.2013 22:25:25)
quote:
Eywallah dostum sagol
Daci
(31.8.2013 23:16:33)
Tesekkur edenlere ben de tesekkur ederim
Bilgi paylastikca cogalir
CriminaI
(1.9.2013 00:59:35)
Bilgi içi sağolun,mesajım bulunsuz ilerde işime yarayacağıma inanıyorum.