AsiCimbomlu
=> Yeni bir başlangıç için öneriler
(29.08.2013 02:12:31)
Kitap okumayı bırakalı neredeyse 3 yıl oldu. Defalarca kitap evlerine girdim son bir kaç ayda. O kadar çok okumam gerektiğini bildiğim kitap içinden bir tane bile seçip başlayamıyorum okumaya. Böyle uzun süreli ara veren bir kişi için önerilerinizi bekliyorum.
W.Fichtner
(29.08.2013 03:04:00)
yeşil yol stephen king
hobbit tolkien
Guest-6055013EF
(29.08.2013 11:47:18)
Uçurtma Avcısı'nı al.Sessiz,sakin,konforlu bir ortamda oku.Okuma hayatına tekrardan geri dönüş yap.
whyayca
(29.08.2013 13:31:32)
quote:
Orijinalden alıntı: Michael Joseph Jackson yeşil yol stephen king hobbit tolkien |
Hobbit mi
whyayca
(29.08.2013 13:32:44)
quote:
Orijinalden alıntı: blackemre Uçurtma Avcısı'nı al.Sessiz,sakin,konforlu bir ortamda oku.Okuma hayatına tekrardan geri dönüş yap. |
+1 Ayrıca şu kitapları da öneriyorum.
Yeşil Yol,Çağrı,22/11/63,Hayvan Mezarlığı
Sisle Gelen Yolcu,Kurtlar İmparatorluğu,Leyleklerin Uçuşu,Kızıl Nehirler,Kaiken
Sherlock Holmes serisi (kısa hikayeler sıkmaz diye düşündüm)
Münih'e Kadar 6 Mezar
Yabancı
Fareler Ve İnsanlar
W.Fichtner
(29.08.2013 14:06:37)
quote:
Orijinalden alıntı: AyHoştUlan quote:
Orijinalden alıntı: Michael Joseph Jackson yeşil yol stephen king hobbit tolkien | Hobbit mi |
evet neden şaşırdın çok eğlenceli kitap
whyayca
(29.08.2013 14:15:32)
quote:
Orijinalden alıntı: Michael Joseph Jackson quote:
Orijinalden alıntı: Michael Joseph Jackson yeşil yol stephen king hobbit tolkien | Hobbit mi | evet neden şaşırdın çok eğlenceli kitap |
Ben okumadım da çoğu kişi okuması zor bir kitap olarak tanımlıyor.
NJP
(29.08.2013 15:07:28)
Tolkien hobbiti çocukları için yazmıştı, hafif bir kitap okuması çok eğlenceli. Yüzüğün ortaya çıkışını anlatıyor. Yüzük serisinden önce okunmalı bence.
whyayca
(29.08.2013 15:27:42)
quote:
Orijinalden alıntı: NJP Tolkien hobbiti çocukları için yazmıştı, hafif bir kitap okuması çok eğlenceli. Yüzüğün ortaya çıkışını anlatıyor. Yüzük serisinden önce okunmalı bence. |
Sadece hobbiti okusam havada mı kalır kitap (yani yüzüklerin efendisi ve silmarillion okumazsam) ?
NJP
(29.08.2013 15:54:38)
quote:
Orijinalden alıntı: NJP Tolkien hobbiti çocukları için yazmıştı, hafif bir kitap okuması çok eğlenceli. Yüzüğün ortaya çıkışını anlatıyor. Yüzük serisinden önce okunmalı bence. | Sadece hobbiti okusam havada mı kalır kitap (yani yüzüklerin efendisi ve silmarillion okumazsam) ? |
Havada kalmaz.
Jack Kerouac
(29.08.2013 16:54:38)
quote:
Orijinalden alıntı: AsiCimbomlu Kitap okumayı bırakalı neredeyse 3 yıl oldu. Defalarca kitap evlerine girdim son bir kaç ayda. O kadar çok okumam gerektiğini bildiğim kitap içinden bir tane bile seçip başlayamıyorum okumaya. Böyle uzun süreli ara veren bir kişi için önerilerinizi bekliyorum. |
Kendince okumam gereken kitaplar dediklerini yazarsan aralarından seçim yapabiliriz. Okuma listeni belirlemiş olman çok iyi bir başlangıç.
AsiCimbomlu
(29.08.2013 17:16:24)
quote:
Orijinalden alıntı: Jack Kerouac quote:
Orijinalden alıntı: AsiCimbomlu Kitap okumayı bırakalı neredeyse 3 yıl oldu. Defalarca kitap evlerine girdim son bir kaç ayda. O kadar çok okumam gerektiğini bildiğim kitap içinden bir tane bile seçip başlayamıyorum okumaya. Böyle uzun süreli ara veren bir kişi için önerilerinizi bekliyorum. | Kendince okumam gereken kitaplar dediklerini yazarsan aralarından seçim yapabiliriz. Okuma listeni belirlemiş olman çok iyi bir başlangıç. |
Kitaptan ziyade yazar desem daha doğru olur sanırım.
The Mandalorian
(29.08.2013 17:28:48)
quote:
Orijinalden alıntı: Michael Joseph Jackson yeşil yol stephen king hobbit tolkien | Hobbit mi | evet neden şaşırdın çok eğlenceli kitap | Ben okumadım da çoğu kişi okuması zor bir kitap olarak tanımlıyor. |
son 350 sayfayı basından kalkmadan okudum
whyayca
(29.08.2013 17:34:44)
quote:
Orijinalden alıntı: Avesome quote:
Orijinalden alıntı: Michael Joseph Jackson yeşil yol stephen king hobbit tolkien | Hobbit mi | evet neden şaşırdın çok eğlenceli kitap | Ben okumadım da çoğu kişi okuması zor bir kitap olarak tanımlıyor. | son 350 sayfayı basından kalkmadan okudum |
Sisle gelen Yolcu bitsin, Psiko analistten önce onu okuyacağım. Biraz da fantastik okuyalım.
The Mandalorian
(29.08.2013 18:12:49)
quote:
Orijinalden alıntı: Avesome quote:
Orijinalden alıntı: Michael Joseph Jackson yeşil yol stephen king hobbit tolkien | Hobbit mi | evet neden şaşırdın çok eğlenceli kitap | Ben okumadım da çoğu kişi okuması zor bir kitap olarak tanımlıyor. | son 350 sayfayı basından kalkmadan okudum | Sisle gelen Yolcu bitsin, Psiko analistten önce onu okuyacağım. Biraz da fantastik okuyalım. |
kesınlıkle agır degıl cok surukleyıcı ve eglencelı
Kayıp Balık
(9.09.2013 17:05:42)
Kürk Mantolu Madonna kitabını al oku. Sebahattin Ali okumak ayrıcalıkların ayrıcalığıdır dostum.
Nstalker2
(4.10.2013 06:26:46)
Zülfü Livaneli-Serenad tavsiyemdir.Uzun zaman sonra 1 oturuşta kitap bitirdim
Uplifting
(4.10.2013 14:41:51)
Sherlock holmes
stephen kingin tüm kitapları
şah-mat