Guest-1598DCA6C
=> Boğazıma çekirdek kabuğu yapıştı YARDIM!!!(adminler acil cevaba ihtiyacım olduğundan buraya açtım)
(24.8.2013 07:33:01)
dün gece çekirdek yerken bi parça kabuk gitti boğazıma yapıştı. gece biraz uğraştım ucu görünüyordu ama çıkaramadım + midem altüst oldu. neyse dedim sabaha çıkar. şimdi kabuğun ucu görünmüyor biraz aşağı inmiş bademciklerin orda biyerde battığını hissediyorum. evde lokum , ekmek gibi 1-2 şey denedim. ekmek yemeye yine devam edicem. bu kabuğu ordan nasıl çıkarabilirim. orda kalsa kendiliğinden erirmi yada bi zarar verirmi.
Lord Of Avernus
=> Boğazıma çekirdek kabuğu yapıştı YARDIM!!!(adminler acil cevaba ihtiyacım olduğundan buraya açtım)
(24.8.2013 07:38:56)
Achteruit
(24.8.2013 07:39:51)
diş Fırçasını sok çekirdeğe kadar ulasmaya çalış olmuyorsa zaten kusarsın kusunca çıkar
Guest-1598DCA6C
(24.8.2013 07:44:41)
quote:
Orijinalden alıntı: Achteruit diş Fırçasını sok çekirdeğe kadar ulasmaya çalış olmuyorsa zaten kusarsın kusunca çıkar |
hocam kusunca çıkıcağından eminmisin. 2 litre su içtim haala çıkmadı yapışmış oraya. acaba kendiliğinden erirmi yada düşermi o
Guest-1598DCA6C
(24.8.2013 07:50:41)
hocam dalga geçme durum ciddi. şimdi diyecen doktora git. aynada ağzımı açarken bile midem altüst oldu. doktorun üstüne kusarım
Guest-D0DE34FE9
(24.8.2013 07:53:54)
Banada oluyodu öksür çok fazla öksür ekmek kabuklari dene rahatsız edici bir durum
Capricia
(24.8.2013 07:55:06)
Gitmiştir hocam çoktan kabuk sen orda gibi hissediyorsundur orası çizildiyse
amyfm
(24.8.2013 07:56:14)
Bana da olmuştu 1haftaya geçmişti sanırım çok rahatsız ve acı verici bir durum
kintsugi
(24.8.2013 08:19:55)
= balik kilcigi
DISCOVERY SCIENCE
(24.8.2013 08:24:39)
Asitli içecek içmeyi dene,bende öyle çıkmıştı.
Achteruit
(24.8.2013 08:55:20)
quote:
Orijinalden alıntı: armstrong26 quote:
Orijinalden alıntı: Achteruit diş Fırçasını sok çekirdeğe kadar ulasmaya çalış olmuyorsa zaten kusarsın kusunca çıkar | hocam kusunca çıkıcağından eminmisin. 2 litre su içtim haala çıkmadı yapışmış oraya. acaba kendiliğinden erirmi yada düşermi o |
Benim genelde geçiyor öyle olunca eger yara yaptıysa orayı oradaymış gibi geliyorda olabilir uyuyabilirsen ertesi gün belli olur herşey
NamizakeMinato.
(24.8.2013 09:22:18)
Acile git kardes. 20 sn lik islem.
Guest-1598DCA6C
(24.8.2013 10:22:00)
quote:
Orijinalden alıntı: Capricia Gitmiştir hocam çoktan kabuk sen orda gibi hissediyorsundur orası çizildiyse |
bademciğime yapışmış ve şişirmiş. üzerinde sadece çekirdeğin alt kısmı görünüyor. büyük kabuk kısmı değil ama yinede hissediyorum.
Silent Guardian
(24.8.2013 10:26:48)
Yapıştığında öksürecektin
Capricia
(24.8.2013 10:43:09)
quote:
Orijinalden alıntı: armstrong26 quote:
Orijinalden alıntı: Capricia Gitmiştir hocam çoktan kabuk sen orda gibi hissediyorsundur orası çizildiyse | bademciğime yapışmış ve şişirmiş. üzerinde sadece çekirdeğin alt kısmı görünüyor. büyük kabuk kısmı değil ama yinede hissediyorum. |
Banada kılçık kaçmıştı gitmiş ama orada gibi hissediyordum 3 gün çok kötü oldum kulağa vurmuştu bide ağrısı
Guest-1598DCA6C
(24.8.2013 20:14:20)
quote:
Orijinalden alıntı: Silent Guardian Yapıştığında öksürecektin |
hayvan gibi öksürdüm. hatta az kaldı kusacaktım
. konuşurken bişeyler yerken falan birşey yokta yutkunurken kötü
USA-Street
(24.8.2013 20:16:41)
Bendede oldu geçer merak etme.
Mrs.Samanik
(24.8.2013 20:30:24)
ekmek ye geçer bende balık kılçığı öle geçmişti ekmek ye bol bol
Guest-1598DCA6C
(24.8.2013 21:16:52)
quote:
Orijinalden alıntı: BostonMavericks Bendede oldu geçer merak etme. |
kaç güne geçirdiniz. kabuğu çıkatabildinizmi ve sizinde bademciğiniz şiştimi
ERIKCI
(24.8.2013 21:28:34)
koltuga basasagi ellerini yere kpyup sinav ceker gibi ayaklarini koy koltuga bas asagi oksur