kvothe6
=> nova launcher kullananlar bi bakabilir misiniz?
(18.8.2013 23:58:15)
1080p
(19.8.2013 00:04:50)
Alasini Yaparsin ama sekil ayni olmaz ama secenekler mevcut.
Tek eksigi ikonlar da golge yok.
kvothe6
(19.8.2013 00:07:44)
quote:
Orijinalden alıntı: 1080p Alasini Yaparsin ama sekil ayni olmaz ama secenekler mevcut. Tek eksigi ikonlar da golge yok. |
teşekkürler yükleyeyim o zaman.
byvzdlr7
(19.8.2013 01:22:15)
quote:
Orijinalden alıntı: kvothe6 quote:
Orijinalden alıntı: 1080p Alasini Yaparsin ama sekil ayni olmaz ama secenekler mevcut. Tek eksigi ikonlar da golge yok. | teşekkürler yükleyeyim o zaman. |
ben bu launcheri yeni yükledim yabancıyım biraz. acaba nerede yüklüyorsunuz temaları ? bu klasör görünümünü nasıl deeğiştiriyorsunuz ?
kvothe6
(19.8.2013 01:32:16)
internette apk yazıp aratırsanız bir sürü apk çıkıyor. mesela "nova launcher prime apk" "nova launcher themes apk"... ben daha yüklemedim klasör görünümünü bilmiyorum o yüzden. yükleyince bilgilendiririm.
byvzdlr7
(19.8.2013 04:35:45)
quote:
Orijinalden alıntı: kvothe6 internette apk yazıp aratırsanız bir sürü apk çıkıyor. mesela "nova launcher prime apk" "nova launcher themes apk"... ben daha yüklemedim klasör görünümünü bilmiyorum o yüzden. yükleyince bilgilendiririm. |
çok teşekkür ediyorum
kvothe6
(19.8.2013 06:44:19)
quote:
Orijinalden alıntı: byvzdlr7 quote:
Orijinalden alıntı: kvothe6 internette apk yazıp aratırsanız bir sürü apk çıkıyor. mesela "nova launcher prime apk" "nova launcher themes apk"... ben daha yüklemedim klasör görünümünü bilmiyorum o yüzden. yükleyince bilgilendiririm. | çok teşekkür ediyorum |
rica ederim