Yardım Eder Misiniz Telefonum Kulaklığımın Sağ kısmını çalıştırmıyor. (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Mobil Cihazlar >> Cep Telefonları >> Nokia >> Diğer Konular ve Modeller
omerocknuq => Yardım Eder Misiniz Telefonum Kulaklığımın Sağ kısmını çalıştırmıyor. (7.08.2013 16:41:17)
Arkadaşlar mavi lumia 520 aldım 10numara bir telefon ilk telefonum ondan karşılaştırma yapamıyorum. arkadaşlar kulaklığın sağından ses gelmiyor.Neden acaba yardım edebilecek var mı??(Kontrol ettim kullaklığımda sorun yok bilgisayarda çalıştı bütün kulaklıklarda denedim hepsinde de sağ kısım çalışmıyor.) Ne yapmalıyım?

qdry => Yardım Eder Misiniz Telefonum Kulaklığımın Sağ kısmını çalıştırmıyor. (7.08.2013 17:32:54)
Yerine tam oturmadığındandır yada telefonun jaga değen yeri kalkıktır telefonu başka kulaklıkla dene önce , tam bastır içine.

omerocknuq => Yardım Eder Misiniz Telefonum Kulaklığımın Sağ kısmını çalıştırmıyor. (7.08.2013 17:40:51)
olmuyor ki ??? tam sokuyorum baska kulaklığıda denedim bilgisayarada taktım

justimefor => Yardım Eder Misiniz Telefonum Kulaklığımın Sağ kısmını çalıştırmıyor. (7.08.2013 17:48:22)
Sorun kulaklıkta mı telefonda mı yani ? Bilgisayara takınca kulaklık sağ taraftan ses veriyor mu ?

omerocknuq => Yardım Eder Misiniz Telefonum Kulaklığımın Sağ kısmını çalıştırmıyor. (7.08.2013 17:59:13)
veriyor sorun telde :)
undefined

justimefor => Yardım Eder Misiniz Telefonum Kulaklığımın Sağ kısmını çalıştırmıyor. (7.08.2013 18:01:41)
Telefonun ses ayarlarından bulmaya çalışın pekte anlamam ama mono ses falan filan
bi ayar olması lazım sağ sol ses çıkarken nerden çıksın diye o çubuğu ortalıyorduk sanırım Anlatımıma bak yalnız

Sayfa: [1]