Kumanda pili aşırı ısındı ! (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Konu Dışı / Off Topic >> Konu Dışı
Hatsune Miku => Kumanda pili aşırı ısındı ! (2.1.2017 23:42:06)
piller kısa devre oldugu için oluyor.

bende yasadım bu sorunu bir kaç kere, içindeki pilleri tornavidayla cıkardım.

Pil yatagının orada, pillerin uc tarafına denk gelen iletken ucların birbirine degmemesi gerekiyor degiyorsa ucları ayırılır. Piller akmıssa, kuru peceteyle pil yatagı silinir. Bu işlemler yapıldıktan sonra yeni pil takılabilir

erenagar => Kumanda pili aşırı ısındı ! (2.1.2017 23:44:33)
quote:

Orijinalden alıntı: mhcd

quote:

Orijinalden alıntı: Exalted_305

Az önce kumandada pil kısmında bi ısınma oldu. Aradan biraz geçti kumanda aşırı ısınmaya başladı. Pil kapağını açtım pili elledim resmen yanıyor. Bende patlama korkusuyla hemen balkondan aşağı bahçeye attım. Çok fazla ısınmıştı özellikle metal uçlarına dokunulmuyordu.

Neden olabilir bu ? Şu an bahçede duruyorlar henüz bi patlama yok. :) pillerin böyle sorunları oluyor mu ya ? Patlama ihtimalleri var mı bunların ?

kızsızlıktan pillere

Farkettiysen kimse seni takmadı. Olağan dışı bir olay yakalamadın çünkü. Keza komik hiç değildi. Neyse böyle basit şeylerle mutlu olman çok güzel ama beynine yazık. Bb.

hgwxx/7 => Kumanda pili aşırı ısındı ! (2.1.2017 23:53:11)
Son durum nedir hocam?Piller patladı mı?

zQrba => Kumanda pili aşırı ısındı ! (2.1.2017 23:56:56)
Bu tür durumlarda pilleri emin. Emin onları

Razer => Kumanda pili aşırı ısındı ! (9.6.2017 22:46:52)
Konuyu hortlatıyorum ama bugün benzer bir durum yaşadım.
Küçük led el feneri satın aldım. Kaliteli pil aldım ayrıca. Pilleri takınca bir anda öyle bir ısındı ki sanki suratımda patlayacaktı. Hemen çıkardım ve soğuk mermerin üstüne koydum. Sorun bence pillerde değil, cihazdaki iletken malzemelerin kalitesizliğinde.
İnternetten sipariş verip kaliteli el feneri alacağım.

rorschach_ => Kumanda pili aşırı ısındı ! (9.6.2017 22:50:51)
Bana zarar geleceğine doğaya gelsin konusu. Greenpeace yetkililerini çağırıyorum.

Guest-60C9D430E => Kumanda pili aşırı ısındı ! (9.6.2017 23:13:29)
Alkalin pil patlamaz kardesim. Sizin icin degilde patlar vs diyenler icin yaziyorum. Piller isiniyorsa akacak demektir. Yeni pil takin. Veya kisa devreden dolayi olabilir. Kumandanin icinde board var, ona sivi temasi devreyi tamamlayip kisadevre yapacaktir tabi bir ihtimal bu.

~Lion King~ => Kumanda pili aşırı ısındı ! (14.1.2024 13:08:01)
Benimde kumanda pili kendilinden çok ısındı bahçeye attım :) herkes aynı refleksi gösteriyor demek ki :)

Ulpro => Kumanda pili aşırı ısındı ! (14.1.2024 16:56:03)
Kızgınlık dönemine girmiş aynı televizyon markasının başka bir modelinin kumandasıyla çiftleştirirseniz sorun çözülür

Sayfa: << < önceki 1 [2]