Windows 8 Dil sorunu. (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Donanım / Hardware >> Teknik Yardım
GurkanMrck => Windows 8 Dil sorunu. (1.8.2013 00:55:22)
Herkese kolay gelsin ,
Arkadaşlar sorunum windows 8 yüklerken dili Türkçe seçmeyi unutmuşum İngilizce seçili kalmış müşteriye de sabah 9-10 gibi teslim edicem bilgisayarı , bunu çevirme imkanımız varmıdır bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ? Şimdiden teşekkürler herkese iyi forumlarr :))

Dipnot : Denetim Masasından Dil ayarlarından çözülücek bi sorun değil dil Türkçe seçili zaten ama formatta ıngılızce seçtiğimiz için dönmüyor başka bi yol soruyorum saolun ..

borcuhan77 => Windows 8 Dil sorunu. (1.8.2013 01:05:19)
Linkte mikrosoft anlatmış yardımı olur umarım.

Dil değiştirme

GurkanMrck => Windows 8 Dil sorunu. (1.8.2013 01:31:21)
Microsoft Yazma ve okuma konusu için dil değiştirmeyi anlatmış yani sadece klavye değiştirmeyi anlatmış .
Ben daha açık söyliyim anlatmak istediğim Desktop yerine Masaüstü yazması lazım :) Cihaz açılırken Welcome yerine Hoşgeldiniz demeli bana :D

Neyse işin esprisi yine zaman ayırdıgın için saol ..

RisKoF => Windows 8 Dil sorunu. (1.8.2013 02:26:24)
quote:

Orijinalden alıntı: GurkanMrck

Microsoft Yazma ve okuma konusu için dil değiştirmeyi anlatmış yani sadece klavye değiştirmeyi anlatmış .
Ben daha açık söyliyim anlatmak istediğim Desktop yerine Masaüstü yazması lazım :) Cihaz açılırken Welcome yerine Hoşgeldiniz demeli bana :D

Neyse işin esprisi yine zaman ayırdıgın için saol ..

tekrar format at ?

GurkanMrck => Windows 8 Dil sorunu. (1.8.2013 11:00:22)
İşim biraz acele oldugundan format atmadan bı yolunu aradım bulamadım formatı attım şükür Türkçe :D
windows 8 crack bilen varmıı ?

Sayfa: [1]