GurkanMrck
=> Windows 8 Dil sorunu.
(1.8.2013 00:55:22)
Herkese kolay gelsin ,
Arkadaşlar sorunum windows 8 yüklerken dili Türkçe seçmeyi unutmuşum İngilizce seçili kalmış müşteriye de sabah 9-10 gibi teslim edicem bilgisayarı , bunu çevirme imkanımız varmıdır bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ? Şimdiden teşekkürler herkese iyi forumlarr :))
Dipnot : Denetim Masasından Dil ayarlarından çözülücek bi sorun değil dil Türkçe seçili zaten ama formatta ıngılızce seçtiğimiz için dönmüyor başka bi yol soruyorum saolun ..
borcuhan77
=> Windows 8 Dil sorunu.
(1.8.2013 01:05:19)
GurkanMrck
=> Windows 8 Dil sorunu.
(1.8.2013 01:31:21)
Microsoft Yazma ve okuma konusu için dil değiştirmeyi anlatmış yani sadece klavye değiştirmeyi anlatmış .
Ben daha açık söyliyim anlatmak istediğim Desktop yerine Masaüstü yazması lazım :) Cihaz açılırken Welcome yerine Hoşgeldiniz demeli bana :D
Neyse işin esprisi yine zaman ayırdıgın için saol ..
RisKoF
=> Windows 8 Dil sorunu.
(1.8.2013 02:26:24)
quote:
Orijinalden alıntı: GurkanMrck Microsoft Yazma ve okuma konusu için dil değiştirmeyi anlatmış yani sadece klavye değiştirmeyi anlatmış . Ben daha açık söyliyim anlatmak istediğim Desktop yerine Masaüstü yazması lazım :) Cihaz açılırken Welcome yerine Hoşgeldiniz demeli bana :D Neyse işin esprisi yine zaman ayırdıgın için saol .. |
tekrar format at ?
GurkanMrck
=> Windows 8 Dil sorunu.
(1.8.2013 11:00:22)
İşim biraz acele oldugundan format atmadan bı yolunu aradım bulamadım formatı attım şükür Türkçe :D
windows 8 crack bilen varmıı ?