batmanyolu
=> Arkadaşlar lütfen yardım..
(28.07.2013 15:21:10)
Merhaba arkadaşlar Euro Truck Smilutor 2 oyununu internetten indirdim, sorunsuz bir şekilde yükledim. Fakat çalıştırınca Euro Truck Smilutor 2 çalışmayı durdu hatası çıkıyor. Acaba directx ten midir diye düşündüm. directx11 i yükledim fakat aynı şekilde çalışmayı durduruyor. Hatanın resmini yükledim. Yardımlarınız bekliyorum.
< Resime gitmek için tıklayın >
eminn27
(28.07.2013 16:11:03)
Hayır kardeş internetten bende indirdim bir ara bende de oluyordu onun sebebi sürümü bittmiştir
HerhangiBiriyim
(28.07.2013 16:13:58)
quote:
Orijinalden alıntı: batmanyolu Merhaba arkadaşlar Euro Truck Smilutor 2 oyununu internetten indirdim, sorunsuz bir şekilde yükledim. Fakat çalıştırınca Euro Truck Smilutor 2 çalışmayı durdu hatası çıkıyor. Acaba directx ten midir diye düşündüm. directx11 i yükledim fakat aynı şekilde çalışmayı durduruyor. Hatanın resmini yükledim. Yardımlarınız bekliyorum. < Resime gitmek için tıklayın > |
Ben orijinal kutulusunu almıştım. Hiçbir sorun çıkmıyordu. Son sürümünü yüklediğimde ara sıra çalışmayı durduruyordu. Ama bugünler de kendiliğinden o sorun ortadan kalktı. Tahminimce hem sürüm ile ilgili olabilir ve hem de ekran kartı sürücüleri ile igili olabilir. Ekran kartı sürücülerinizi bir güncelleyin isterseniz.
batmanyolu
(17.08.2013 11:46:21)
aynen ekran kartı sürücülerini güncelleyince sorun çözüldü tşkler