Arkadaşlar lütfen yardım.. (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Oyun >> Oyuna Özel Forumlar >> Euro Truck Simulator Serisi
batmanyolu => Arkadaşlar lütfen yardım.. (28.07.2013 15:21:10)
Merhaba arkadaşlar Euro Truck Smilutor 2 oyununu internetten indirdim, sorunsuz bir şekilde yükledim. Fakat çalıştırınca Euro Truck Smilutor 2 çalışmayı durdu hatası çıkıyor. Acaba directx ten midir diye düşündüm. directx11 i yükledim fakat aynı şekilde çalışmayı durduruyor. Hatanın resmini yükledim. Yardımlarınız bekliyorum.

< Resime gitmek için tıklayın >

eminn27 => Arkadaşlar lütfen yardım.. (28.07.2013 16:11:03)
Hayır kardeş internetten bende indirdim bir ara bende de oluyordu onun sebebi sürümü bittmiştir

HerhangiBiriyim => Arkadaşlar lütfen yardım.. (28.07.2013 16:13:58)
quote:

Orijinalden alıntı: batmanyolu

Merhaba arkadaşlar Euro Truck Smilutor 2 oyununu internetten indirdim, sorunsuz bir şekilde yükledim. Fakat çalıştırınca Euro Truck Smilutor 2 çalışmayı durdu hatası çıkıyor. Acaba directx ten midir diye düşündüm. directx11 i yükledim fakat aynı şekilde çalışmayı durduruyor. Hatanın resmini yükledim. Yardımlarınız bekliyorum.

< Resime gitmek için tıklayın >

Ben orijinal kutulusunu almıştım. Hiçbir sorun çıkmıyordu. Son sürümünü yüklediğimde ara sıra çalışmayı durduruyordu. Ama bugünler de kendiliğinden o sorun ortadan kalktı. Tahminimce hem sürüm ile ilgili olabilir ve hem de ekran kartı sürücüleri ile igili olabilir. Ekran kartı sürücülerinizi bir güncelleyin isterseniz.

batmanyolu => Arkadaşlar lütfen yardım.. (17.08.2013 11:46:21)
aynen ekran kartı sürücülerini güncelleyince sorun çözüldü tşkler

Sayfa: [1]