XeonExceldus
=> OnlyRengar acı çekiyor
(25.7.2013 07:58:14)
Yani kardeşim napabiliriz hayır bu konuyu acmandaki amac neydi onu anlamadım millet bu foruma bir şeyler ögrenmek için giriyor aklında olan soruları sormak için giriyor senin yaptıgın ne hiç bir şey hayır yani bize ne adam ne yapıyorsa yapıyor nyie bunu bizimle paylaşıyorsun sanki dünya şampiyonası falan ya anlamıyorum sizin gibileri ben cidden şu forumun işlevinden uzaklaştı aylar önce admin alıyorsunuz birşey oldugu yok nedir abi bu sacma sapan konular
BetterNerfLuffy
(25.7.2013 08:05:22)
quote:
Orijinalden alıntı: XeonExceldus Yani kardeşim napabiliriz hayır bu konuyu acmandaki amac neydi onu anlamadım millet bu foruma bir şeyler ögrenmek için giriyor aklında olan soruları sormak için giriyor senin yaptıgın ne hiç bir şey hayır yani bize ne adam ne yapıyorsa yapıyor nyie bunu bizimle paylaşıyorsun sanki dünya şampiyonası falan ya anlamıyorum sizin gibileri ben cidden şu forumun işlevinden uzaklaştı aylar önce admin alıyorsunuz birşey oldugu yok nedir abi bu sacma sapan konular |
< Resime gitmek için tıklayın >
ThePsych0
(25.7.2013 08:13:07)
quote:
Orijinalden alıntı: XeonExceldus Yani kardeşim napabiliriz hayır bu konuyu acmandaki amac neydi onu anlamadım millet bu foruma bir şeyler ögrenmek için giriyor aklında olan soruları sormak için giriyor senin yaptıgın ne hiç bir şey hayır yani bize ne adam ne yapıyorsa yapıyor nyie bunu bizimle paylaşıyorsun sanki dünya şampiyonası falan ya anlamıyorum sizin gibileri ben cidden şu forumun işlevinden uzaklaştı aylar önce admin alıyorsunuz birşey oldugu yok nedir abi bu sacma sapan konular |
En azından streamle alakalı. Ad yi buildi soran gördüm burda ben...
CeRMeDoN
(25.7.2013 08:14:09)
quote:
Orijinalden alıntı: ThePsych0 quote:
Orijinalden alıntı: XeonExceldus Yani kardeşim napabiliriz hayır bu konuyu acmandaki amac neydi onu anlamadım millet bu foruma bir şeyler ögrenmek için giriyor aklında olan soruları sormak için giriyor senin yaptıgın ne hiç bir şey hayır yani bize ne adam ne yapıyorsa yapıyor nyie bunu bizimle paylaşıyorsun sanki dünya şampiyonası falan ya anlamıyorum sizin gibileri ben cidden şu forumun işlevinden uzaklaştı aylar önce admin alıyorsunuz birşey oldugu yok nedir abi bu sacma sapan konular | En azından streamle alakalı. Ad yi buildi soran gördüm burda ben... |
BiRDY36
(25.7.2013 08:15:28)
quote:
Orijinalden alıntı: ThePsych0 quote:
Orijinalden alıntı: XeonExceldus Yani kardeşim napabiliriz hayır bu konuyu acmandaki amac neydi onu anlamadım millet bu foruma bir şeyler ögrenmek için giriyor aklında olan soruları sormak için giriyor senin yaptıgın ne hiç bir şey hayır yani bize ne adam ne yapıyorsa yapıyor nyie bunu bizimle paylaşıyorsun sanki dünya şampiyonası falan ya anlamıyorum sizin gibileri ben cidden şu forumun işlevinden uzaklaştı aylar önce admin alıyorsunuz birşey oldugu yok nedir abi bu sacma sapan konular | En azından streamle alakalı. Ad yi buildi soran gördüm burda ben... |
Eli yüzü düzgün bi konu. Ağlama konularından iyidir. Bide benim konularım 2 günden fazla yaşasa.
CpT-aizeN
(25.7.2013 08:16:03)
quote:
Cani istemis acmis seni ilgilendirmez rahatsiz olduysan seni forumda tutan yok.İnsanda heves birakmiyonuz.
AdiosKid
(25.7.2013 08:28:30)
quote:
Orijinalden alıntı: CpT-aizeN quote:
Orijinalden alıntı: XeonExceldus Yani kardeşim napabiliriz hayır bu konuyu acmandaki amac neydi onu anlamadım millet bu foruma bir şeyler ögrenmek için giriyor aklında olan soruları sormak için giriyor senin yaptıgın ne hiç bir şey hayır yani bize ne adam ne yapıyorsa yapıyor nyie bunu bizimle paylaşıyorsun sanki dünya şampiyonası falan ya anlamıyorum sizin gibileri ben cidden şu forumun işlevinden uzaklaştı aylar önce admin alıyorsunuz birşey oldugu yok nedir abi bu sacma sapan konular | Cani istemis acmis seni ilgilendirmez rahatsiz olduysan seni forumda tutan yok.İnsanda heves birakmiyonuz. |
+1
CSB yazmayan adam
(25.7.2013 08:33:35)
Ne var bende atıyorum arada yanlışlıkla.Öyle saçmalık mı olur wowdaki gibi targeting sistemi yok ki
BetterNerfLuffy
(25.7.2013 08:50:10)
quote:
Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu Ne var bende atıyorum arada yanlışlıkla.Öyle saçmalık mı olur wowdaki gibi targeting sistemi yok ki |
Aslında var soldaki champion simgelerinin olduğu yere getirerek atabilirsin. Toyz'un falan streamlerinde orianna oynarken teamfight esnasında shield için orayı kullanıyor. Gerçekten karışık olabiliyor bazen teamfight.
CSB yazmayan adam
(25.7.2013 08:53:22)
quote:
Orijinalden alıntı: BetterNerfLuffy quote:
Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu Ne var bende atıyorum arada yanlışlıkla.Öyle saçmalık mı olur wowdaki gibi targeting sistemi yok ki | Aslında var soldaki champion simgelerinin olduğu yere getirerek atabilirsin. Toyz'un falan streamlerinde orianna oynarken teamfight esnasında shield için orayı kullanıyor. Gerçekten karışık olabiliyor bazen teamfight. |
Ben onu kasdetmedim mesela e ye basıp f2 ye basma dolayısıyla 2 inci karaktere shield atma mesela direk.Sonuçta o mouse la hareket de ediyoruz aynı zamanda.Yön tuşları hareket etmede kullanılsaydı dediğin tamamdı.
Not Afraid
(25.7.2013 08:53:22)
Sanki sen hiç yanlışlıkla yanlış kişiye skill atmıyor musun ?
BetterNerfLuffy
(25.7.2013 09:04:31)
quote:
Orijinalden alıntı: Not Afraid Sanki sen hiç yanlışlıkla yanlış kişiye skill atmıyor musun ? |
Evet miss click denen bi olay var rengarla özellikle boşu boşuna ultiliyken miniona ya da yeni konmuş bi warda zıpladığım oluyor. Sadece o an görmen gereken bir şeydi yani 30 level olmuş bir oyuncunun yapmayacağı bir hataydı.
heidinindedesi
(25.7.2013 10:23:14)
quote:
Orijinalden alıntı: CpT-aizeN quote:
Orijinalden alıntı: XeonExceldus Yani kardeşim napabiliriz hayır bu konuyu acmandaki amac neydi onu anlamadım millet bu foruma bir şeyler ögrenmek için giriyor aklında olan soruları sormak için giriyor senin yaptıgın ne hiç bir şey hayır yani bize ne adam ne yapıyorsa yapıyor nyie bunu bizimle paylaşıyorsun sanki dünya şampiyonası falan ya anlamıyorum sizin gibileri ben cidden şu forumun işlevinden uzaklaştı aylar önce admin alıyorsunuz birşey oldugu yok nedir abi bu sacma sapan konular | Cani istemis acmis seni ilgilendirmez rahatsiz olduysan seni forumda tutan yok.İnsanda heves birakmiyonuz. |
+1