2 yeni magic resist itemi geliyor, giden itemlar :( ve jungle değişikliği (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Free to Play - MMO >> League Of Legends >> LoL Genel
rıdceza => 2 yeni magic resist itemi geliyor, giden itemlar :( ve jungle değişikliği (23.7.2013 12:30:32)
İlk başta jungle yardımsız bi hiç adam yardıma gelse karşısındaki ona lvl farkı atıcak.İyi zorlamışlar bende bi ara oynamam jungle

KaramazovX => 2 yeni magic resist itemi geliyor, giden itemlar :( ve jungle değişikliği (23.7.2013 12:37:07)
Jungle'da bir değişiklik yok abartmayın. Büyüğünden aldıkları 80expi yanındaki küçüklere eklemişler işte ne yani. Asıl sorun ryze banshee's veil bile gitmiş yuh ya ne alıcam ben phantom dancer mı

saimertug => 2 yeni magic resist itemi geliyor, giden itemlar :( ve jungle değişikliği (23.7.2013 12:45:44)
quote:

Orijinalden alıntı: Fulctrum

Jungle'da bir değişiklik yok abartmayın. Büyüğünden aldıkları 80expi yanındaki küçüklere eklemişler işte ne yani. Asıl sorun ryze banshee's veil bile gitmiş yuh ya ne alıcam ben phantom dancer mı

aynen küçüklerdeki expi artırmışlar.counter yediğinde küçükleri genelde bırakırlar zaten.
counter jungle yiyen çok geri düşüyordu onu engellemeye çalışmışlar.
ryze ölmüş

Menthix => 2 yeni magic resist itemi geliyor, giden itemlar :( ve jungle değişikliği (23.7.2013 12:49:16)
quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

quote:

aynen küçüklerdeki expi artırmışlar.counter yediğinde küçükleri genelde bırakırlar zaten.
ryze ölmüş

bence bırakmak saçma buff süresini bilemezsin eğer küçükleride kesersen gider bidaha alırsın

saimertug => 2 yeni magic resist itemi geliyor, giden itemlar :( ve jungle değişikliği (23.7.2013 12:50:50)
quote:

Orijinalden alıntı: Menthix

quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

quote:

ryze ölmüş

bence bırakmak saçma buff süresini bilemezsin eğer küçükleride kesersen gider bidaha alırsın

bizimkiler buffı çalıp bırakıyor.

SupremeMasterr => 2 yeni magic resist itemi geliyor, giden itemlar :( ve jungle değişikliği (23.7.2013 12:51:28)
ryze düştü ne alaka lan o onun asıl oynanması gereken şekliydi bi bitmediniz

edit:itemlerde 5v5 için değil

Kage. => 2 yeni magic resist itemi geliyor, giden itemlar :( ve jungle değişikliği (23.7.2013 13:04:50)
dat jungle of my life

kazeminro => 2 yeni magic resist itemi geliyor, giden itemlar :( ve jungle değişikliği (23.7.2013 13:12:47)
Artık başta smiteless blue alanlar iyice azalır.Bot veya mid 2.05'e kadar beklerse lanede sıkıntı çekebilirler.
Edit:Spellbreaker sayesinde artık Riven'a CD reduction botu alırken uzun uzun düşünmem.

ChelseaSmile => 2 yeni magic resist itemi geliyor, giden itemlar :( ve jungle değişikliği (23.7.2013 13:22:48)
Oyunda alternatif mr itemlara ihtiyac vardi iyi olmus ve ga ya yapilan buff gereklydi. Ama 2 mr item geldi diye runic i kaldirmalari ve aegisi nerf manyagi yapmalari kotu olmus. Tanky supportlarin ve tanky junglelarin core itemini aniden silmenin mantigi nedir anlayamadim.

Artik oyunda takima mr saglayan item kalmadi gibi birsey herkes kendi mrsini kendi kasicak
Apcler yeniden yukselebilir

ekalfwons => 2 yeni magic resist itemi geliyor, giden itemlar :( ve jungle değişikliği (23.7.2013 13:23:11)
lan jungleda ne yapacaz biz

Indelicate. => 2 yeni magic resist itemi geliyor, giden itemlar :( ve jungle değişikliği (23.7.2013 13:25:07)
Artık solo'ya döneyim ben.

Claverius => 2 yeni magic resist itemi geliyor, giden itemlar :( ve jungle değişikliği (23.7.2013 13:31:43)
jungle zorlaşmış ben öğrenmeye çalışıyorum ya!

QmDoka => 2 yeni magic resist itemi geliyor, giden itemlar :( ve jungle değişikliği (23.7.2013 15:59:41)
Spellbreaker op riot pls.

valla jungle zorlaşacak gibi duruyor. ryze ölüm döşeğinde. guardian angel sağlamlaşmış artık.

QmDoka => 2 yeni magic resist itemi geliyor, giden itemlar :( ve jungle değişikliği (23.7.2013 16:02:13)
quote:

Orijinalden alıntı: TranquilityW

Spellbreaker ireliaya mı cıkmıs sanki?

Tryndamere gibi duruyor bence.

IraArel => 2 yeni magic resist itemi geliyor, giden itemlar :( ve jungle değişikliği (23.7.2013 16:45:45)
Mageler etkilenecek mi bu durumdan acaba.

Eldarion => 2 yeni magic resist itemi geliyor, giden itemlar :( ve jungle değişikliği (23.7.2013 16:53:15)
RIP "Smiteless Blue Pls"

amewrika => 2 yeni magic resist itemi geliyor, giden itemlar :( ve jungle değişikliği (23.7.2013 16:58:15)
Şu jungle'ın ayarını sürekli değiştiriyorlar uyuz olmaya başladım. Tam alışıyorum, kendime doğru düzgün bir yol çiziyorum, tekrar değişiyor. Ayrıca oyundan item kaldırılması da nedir yahu? YAPMAYIN ŞUNU!

Deruwish => 2 yeni magic resist itemi geliyor, giden itemlar :( ve jungle değişikliği (23.7.2013 17:15:41)
Hatan var kardeş Young Lizard'ın verdiği experience 10 dan 50 ye çıkarıldı azaltılmadı . Onu bir değiştir istersen yoksa bırak 3 levelı blue ile 2 level bile olamayız .

Kaladin. => 2 yeni magic resist itemi geliyor, giden itemlar :( ve jungle değişikliği (23.7.2013 17:26:35)
2 top 1 mid 2 bot olarak oynanılabilir.

Menthix => 2 yeni magic resist itemi geliyor, giden itemlar :( ve jungle değişikliği (23.7.2013 17:27:27)
olmla bu rip jungle diyenlerin elosunu merak ediyorum bronz 8 falanmısınız? oyun bilginiz yokmu hiç sizin?

Sayfa: << < önceki 1 [2] 3   sonraki >     >>