Amerika ya geldim oda arkadaşım (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Eğitim ve Sınavlar >> Yabancı Diller ve Dil Eğitimi >> İngilizce
mpay => Amerika ya geldim oda arkadaşım (17.7.2013 09:46:06)
Merhaba ben 20 gün önce Boston a geldim ve suan ingilizcesi cok iyi olan bir arkadaşım var ben bu kisiden nasıl faydalana bilirim? önerileriniz önemli

sürekli konuşmaya calısıyor fakat bellir bir süreden sonra sıkıntı oluyor

Guest-C06F1B3C4 => Amerika ya geldim oda arkadaşım (18.7.2013 22:27:19)
Arkadasin nereli? Ve senin Ingizlice seviyen nedir? Tabiki farkli milletlerden oldugunuz icin bir sure sonratikanma olacaktir, kulturler farkili, nelere gulup agladiginiz farkli. Fakat bir sure sonra ikinizde Amerikan kulturune alisacaginiz icin asarsin bunlari, daha fazla arkadas bulmaya calismalisin bence

mpay => Amerika ya geldim oda arkadaşım (19.7.2013 00:09:00)
arkadas arap fakat 7 yasında gelmıs ıngılızcesı cok ıyı

berke1235 => Amerika ya geldim oda arkadaşım (22.7.2013 15:11:31)
Konuşa konuşa öğrenirsin dostum, sürekli konuşmaya çalış. Küçük bir çocuğun öğreneceği şekilde eninde sonunda öğrenirsin

HAKANANKARA1975 => Amerika ya geldim oda arkadaşım (22.7.2013 15:26:10)
İlk başta sıkılganlık, konu bulamama oluyor. Fakat sonra ortak konular ortaya çıkınca konuşma hızlanıyor. Birkaç hafta sonra, politika, aşk, ekonomi, film vb. herhangi bir konuda nasıl hızlı konuştuğuna şaşıyorsun. Çünkü artık koy vereceksin. İngilizce nasıl söylenir diye aklına gəlməyəcək. Rüyaların ingilizce olacak.

HAKANANKARA1975 => Amerika ya geldim oda arkadaşım (22.7.2013 15:29:53)
Sonra şöyle olacak,
diyelim ki masada 3 kişi oturuyorsunuz. Biri ingilizce hiç bilmiyor. Sen diğeri ile ingilizce olarak bir konu tartışacaksın, sonra bilmiyene dönüp, türkçe olarak, öyle değil mi? diyeceksin, o da anlamayacak. Sen konuyu türkçe anlattığını zannedeceksin.

dEJA_WOo => Amerika ya geldim oda arkadaşım (23.7.2013 00:40:34)
quote:

Orijinalden alıntı: mpay

Merhaba ben 20 gün önce Boston a geldim ve suan ingilizcesi cok iyi olan bir arkadaşım var ben bu kisiden nasıl faydalana bilirim? önerileriniz önemli

sürekli konuşmaya calısıyor fakat bellir bir süreden sonra sıkıntı oluyor

kardeş daha ne istiyon keşke bende öyle bir şans olsa :) adama evde aylarca bakarım walla :D elinde akıllı tel. net var türkçe yaz işte beni nig. öğrenme istiyorum ama az konuşuyorum diye yaaz ing. söyle ona oda yardım eder :) sende ona türkçe öğretirsin işte :D

Sayfa: [1]