DuxUuR
=> ram hakkın da yardım
(15.7.2013 12:57:24)
DuxUuR
=> ram hakkın da yardım
(15.7.2013 14:56:54)
yukarı dh e ne olmuş böyle
northwood
=> ram hakkın da yardım
(15.7.2013 15:03:05)
sorun çıkmaz ama dual channel çalışmaz.
verdiğin linteki ram'lari bir ondan bir bundan şeklinde tekli tekli yani bellek kapasitesi 6 Gb olacak şekilde takarsanız.
KaraEfendi
=> ram hakkın da yardım
(15.7.2013 15:06:18)
Benzer bi durumda kaldim tecrubem su ki sorun cikmiyor ancak arkadasin dedigi gibi ben de cift kanal calistiramamistim.
DuxUuR
=> ram hakkın da yardım
(15.7.2013 17:12:28)
KaraEfendi
=> ram hakkın da yardım
(15.7.2013 18:14:19)
hocam zaten ürünün başlığında da "DUAL" diye yazıyor. Kit ram bunlar yani dual çalışır ve herhangi bi sıkıntı olmaz. Bence de en mantıklısı bu kiti alıp kullanmanız.
cyber007
=> ram hakkın da yardım
(15.7.2013 21:48:02)
quote:
Orijinalden alıntı: KaraEfendi hocam zaten ürünün başlığında da "DUAL" diye yazıyor. Kit ram bunlar yani dual çalışır ve herhangi bi sıkıntı olmaz. Bence de en mantıklısı bu kiti alıp kullanmanız. |
Aynen hocam
TİTAN-X
=> ram hakkın da yardım
(15.7.2013 22:05:36)
kardeş anlamıyorum kullandığın ram zaten corsair in en iyilerinden... kararlı ve mükemmel derecede stabil çalışması ile beğeni toplamış bir ram...neden başka ram bakıyorsun ki....
tech guru
=> ram hakkın da yardım
(15.7.2013 23:18:33)
Selamlar,
Şu anda kullandığınız belleklerin üzerine, yeni alacağınız modülleri mi takmayı düşünüyorsunuz yoksa eskileri çıkaracak mısınız?
DuxUuR
=> ram hakkın da yardım
(16.7.2013 00:01:00)
quote:
Orijinalden alıntı: TİTAN-X kardeş anlamıyorum kullandığın ram zaten corsair in en iyilerinden... kararlı ve mükemmel derecede stabil çalışması ile beğeni toplamış bir ram...neden başka ram bakıyorsun ki.... |
12 gb yapmak istiyorum ram i onun dışında bir amacım yok
DuxUuR
=> ram hakkın da yardım
(16.7.2013 00:02:09)
quote:
Orijinalden alıntı: tech guru Selamlar, Şu anda kullandığınız belleklerin üzerine, yeni alacağınız modülleri mi takmayı düşünüyorsunuz yoksa eskileri çıkaracak mısınız? |
eskileriyle birlikte kullanmak istiyorum 4 gb + alıcağım 8 gb ondan uyumlusunu arıyorum
tech guru
=> ram hakkın da yardım
(16.7.2013 01:48:20)
Selamlar,
Frekans ve zamanlamalar aynı. Tek fark, XMS3 modelinin çalışma gerilimi 1.65v iken Vengeance'ların 1.5v. Birlikte çalışırken ortak bir gerilimde devam ederler. Uyum sorunu olacağını pek sanmıyorum.
DuxUuR
=> ram hakkın da yardım
(16.7.2013 11:22:21)
quote:
Orijinalden alıntı: tech guru Selamlar, Frekans ve zamanlamalar aynı. Tek fark, XMS3 modelinin çalışma gerilimi 1.65v iken Vengeance'ların 1.5v. Birlikte çalışırken ortak bir gerilimde devam ederler. Uyum sorunu olacağını pek sanmıyorum. |
illa vengeance alıcam diye bişey yok sadece bende ki 2x2 gb ram e 8 gb daha eklemek tek modül olur dual kit olur xms3 yada vengeance yada başka birşey yeterki uyum sorunu yaşanmasın
TİTAN-X
=> ram hakkın da yardım
(16.7.2013 13:45:18)
quote:
Orijinalden alıntı: DuxUuR quote:
Orijinalden alıntı: tech guru Selamlar, Frekans ve zamanlamalar aynı. Tek fark, XMS3 modelinin çalışma gerilimi 1.65v iken Vengeance'ların 1.5v. Birlikte çalışırken ortak bir gerilimde devam ederler. Uyum sorunu olacağını pek sanmıyorum. | illa vengeance alıcam diye bişey yok sadece bende ki 2x2 gb ram e 8 gb daha eklemek tek modül olur dual kit olur xms3 yada vengeance yada başka birşey yeterki uyum sorunu yaşanmasın |
12 gb ram nerede kullanacağını çok merak ettim...video işleriylemi uğraşıyorsunuz acaba .
DuxUuR
=> ram hakkın da yardım
(16.7.2013 14:46:04)
quote:
Orijinalden alıntı: TİTAN-X quote:
Orijinalden alıntı: tech guru Selamlar, Frekans ve zamanlamalar aynı. Tek fark, XMS3 modelinin çalışma gerilimi 1.65v iken Vengeance'ların 1.5v. Birlikte çalışırken ortak bir gerilimde devam ederler. Uyum sorunu olacağını pek sanmıyorum. | illa vengeance alıcam diye bişey yok sadece bende ki 2x2 gb ram e 8 gb daha eklemek tek modül olur dual kit olur xms3 yada vengeance yada başka birşey yeterki uyum sorunu yaşanmasın | 12 gb ram nerede kullanacağını çok merak ettim...video işleriylemi uğraşıyorsunuz acaba . |
12 gb olmasıda gerekmiyo istediğim sadece elimde olan ram ile birlikte kullanabiliceğim yeni bir ram 4 gb daha aliyim 8 olsun ben 12 gb ı ram ilerde de kullanırım nasıl olsa diye aliyim dedim
TİTAN-X
=> ram hakkın da yardım
(16.7.2013 15:03:17)
quote:
Orijinalden alıntı: TİTAN-X quote:
Orijinalden alıntı: tech guru Selamlar, Frekans ve zamanlamalar aynı. Tek fark, XMS3 modelinin çalışma gerilimi 1.65v iken Vengeance'ların 1.5v. Birlikte çalışırken ortak bir gerilimde devam ederler. Uyum sorunu olacağını pek sanmıyorum. | illa vengeance alıcam diye bişey yok sadece bende ki 2x2 gb ram e 8 gb daha eklemek tek modül olur dual kit olur xms3 yada vengeance yada başka birşey yeterki uyum sorunu yaşanmasın | 12 gb ram nerede kullanacağını çok merak ettim...video işleriylemi uğraşıyorsunuz acaba . | 12 gb olmasıda gerekmiyo istediğim sadece elimde olan ram ile birlikte kullanabiliceğim yeni bir ram 4 gb daha aliyim 8 olsun ben 12 gb ı ram ilerde de kullanırım nasıl olsa diye aliyim dedim |
kardeş...son çıkan en donanımlı oyunlara bile 4 gb ram fazla bile gelirken...niye 12gb ram alıyorsunuz aklım almıyor..tabiki para senin istediğini yaparsın...benden bu kadar
DuxUuR
=> ram hakkın da yardım
(16.7.2013 15:19:55)
muhabbet amacını aştı konuya geri dönüp bana yardımcı olucak varmı ???
*666*
=> ram hakkın da yardım
(16.7.2013 15:28:20)
kullandıgın ramler eskıserı 1.65v ramler almak ıstedıgın 1.5v ram voltaj kaynaklı stabılıte ve uyum sorunu olabılır bıostan 2 sınıde aynı voltajda manuel ayarla calıstırmayı deneyebılırsın
DuxUuR
=> ram hakkın da yardım
(16.7.2013 15:46:34)
quote:
Orijinalden alıntı: *666* kullandıgın ramler eskıserı 1.65v ramler almak ıstedıgın 1.5v ram voltaj kaynaklı stabılıte ve uyum sorunu olabılır bıostan 2 sınıde aynı voltajda manuel ayarla calıstırmayı deneyebılırsın |
almak istediğim ram ler vatan bilgisayar da olduğu için linkini koydum illaki onları alıcam diye birşey yok bendeki ram e uygun ram önerirsen işimi halledebilirim
*666*
=> ram hakkın da yardım
(16.7.2013 15:52:28)