nolamaz
=> Çifte Şampiyonluk Almanağı Bayilerde...
(12.7.2013 17:43:25)
< Resime gitmek için tıklayın >
Çifte Şampiyonluk Almanağı Yarın Bayilerde
Ve beşinci Galatasaray Almanağı, “Çifte Şampiyonluk” mottosu ile Galatasaraylı taraftarlarla buluşuyor. Opel’in sponsorluğunda çıkan Galatasaray Şampiyonluk Almanağı 13 Temmuz Cumartesi günü İstanbul’da, 15 Temmuz Pazartesi gününden itibaren ise tüm Türkiye’deki bayilerde yerini alacak.
Toplam 236 sayfadan oluşan 2013 Galatasaray Şampiyonluk Almanağı ile birlikte Galatasaray TV tarafından hazırlanan, iki branşta birden kazanılan şampiyonluğun anlatıldığı 70 dakikalık DVD ücretsiz olarak, Galatasaray Şampiyonluk Almanağı okurları ile buluşuyor. Opel’in katkılarıyla hazırlanan Galatasaray Şampiyonluk Almanağı ile beraber futbol takımımız ile erkek basketbol takımımızın 50*70 ölçüsündeki dev posterleri de okurlara armağan ediliyor.
Galatasaray Futbol Takımı’nın yanı sıra Galatasaray Medical Park Erkek Basketbol Takımı’nın da şampiyonluğa ulaşması ile Şampiyonluk Almanağı’nın, “Çifte” nitelemesini hak ederek okurlarla buluşmasını sağladı. İki şampiyonluktan da unutulmaz detayların yer alacağı “Çifte Şampiyonluk Almanağı” her Galatasaraylının arşivinde bulunması gereken bir eser.
Sadece bayilerden edinilebilecek Galatasaray Şampiyonluk Almanağı, 19 TL’den satışa sunulacak.
http://www2.galatasaray.org/gsdergi/haber/17420.php
TheWazZ
(12.7.2013 17:47:07)
Alacam ins.
BiLgiSeaRcheR
(12.7.2013 17:55:54)
Dergi abonelerine gönderilecekmi acaba? Yoksa ayrıyetten almak mı gerekiyor?
patos64
(12.7.2013 18:00:15)
sadece bayi mi?
hcno
(12.7.2013 18:01:01)
@Mizuhara
gözün aydın
Tyrion Reyiz
(12.7.2013 19:13:01)
quote:
Orijinalden alıntı: nolamaz < Resime gitmek için tıklayın > Çifte Şampiyonluk Almanağı Yarın Bayilerde Ve beşinci Galatasaray Almanağı, “Çifte Şampiyonluk” mottosu ile Galatasaraylı taraftarlarla buluşuyor. Opel’in sponsorluğunda çıkan Galatasaray Şampiyonluk Almanağı 13 Temmuz Cumartesi günü İstanbul’da, 15 Temmuz Pazartesi gününden itibaren ise tüm Türkiye’deki bayilerde yerini alacak. Toplam 236 sayfadan oluşan 2013 Galatasaray Şampiyonluk Almanağı ile birlikte Galatasaray TV tarafından hazırlanan, iki branşta birden kazanılan şampiyonluğun anlatıldığı 70 dakikalık DVD ücretsiz olarak, Galatasaray Şampiyonluk Almanağı okurları ile buluşuyor. Opel’in katkılarıyla hazırlanan Galatasaray Şampiyonluk Almanağı ile beraber futbol takımımız ile erkek basketbol takımımızın 50*70 ölçüsündeki dev posterleri de okurlara armağan ediliyor. Galatasaray Futbol Takımı’nın yanı sıra Galatasaray Medical Park Erkek Basketbol Takımı’nın da şampiyonluğa ulaşması ile Şampiyonluk Almanağı’nın, “Çifte” nitelemesini hak ederek okurlarla buluşmasını sağladı. İki şampiyonluktan da unutulmaz detayların yer alacağı “Çifte Şampiyonluk Almanağı” her Galatasaraylının arşivinde bulunması gereken bir eser. Sadece bayilerden edinilebilecek Galatasaray Şampiyonluk Almanağı, 19 TL’den satışa sunulacak. http://www2.galatasaray.org/gsdergi/haber/17420.php |
19 Çok geldi bana 6 tl daha koyarım üstüne T-shirt alırım ki alıcamda:D
Canis Lupus
(12.7.2013 19:19:22)
basketbol kupası ne güzelmiş
slaith2
(12.7.2013 19:48:02)
bayiler neresi oluyo ben anlamadım gs store mu?
UçanPırasa
(12.7.2013 19:52:14)
O dergideki drogba fotoları için bile alırım. Bayi dediği gsstore sanırım ya da kitapevleri de olabilir. Ada, dnr, dost ?
YazıYorum
(12.7.2013 19:54:24)
nolamaz iş başında yine
Mizuhara
(12.7.2013 20:24:40)
quote:
Orijinalden alıntı: hcno @Mizuhara gözün aydın |
jAccuse
(12.7.2013 20:29:28)
quote:
Orijinalden alıntı: BiLgiSeaRcheR Dergi abonelerine gönderilecekmi acaba? Yoksa ayrıyetten almak mı gerekiyor? |
Yollamıyorlar ne yazık ki
nolamaz
(12.7.2013 21:30:13)
quote:
Orijinalden alıntı: slaith2 bayiler neresi oluyo ben anlamadım gs store mu? |
Hayır dergi satan falan bayiler var ya. Onlarda satılacak her zaman ki yerler yani...
@Torquoise
İşler güçler Renkdaşım
tanisenes
(13.7.2013 12:06:23)
DVD + Poster vuhuuu 
Mizuhara
(13.7.2013 12:08:54)
Hani çıkmıştı lan [x(]
Mizuhara
(13.7.2013 12:11:26)
quote:
Orijinalden alıntı: Mizuhara Hani çıkmıştı lan [x(] |
Niye olmadı smile :(
Sanki Bana Pele
(13.7.2013 12:28:47)
quote:
Orijinalden alıntı: Mizuhara quote:
Orijinalden alıntı: Mizuhara Hani çıkmıştı lan [x(] | Niye olmadı smile :( |
X'i büyük yapacaksın
Şekil 1.a
avianca
(13.7.2013 13:32:22)
dergi abonelerine gönderilmeyecek arkadaşlar almanak bu
uA_Erencan
(13.7.2013 17:32:09)
Alan var mı burada bayii daha gelmed dedi
nolamaz
(15.7.2013 22:25:21)